Diskusije : Kućni ljubimci

 Komentar
Buda mačija kuga
mirijevo
12. oktobar 2013. u 11.58
Molim sve stare Srb,cafedzije a i one nove kao sto sam ja, ako slučajno znaju za veterinara koji je imao naziv-naslov ove price procitaj.
Ovaj veterinar je 90tih bio najpoznatiji u Beogradu, jer je jedini imao veliki uspeh u lecenju mačije kuge kod psa. Ovo je prica o nadcoveku i naveterinaru,a naravno pišem je sa zeljom da mi se neko javi i kaže da li ga zna ,gde je,kako je,itd.
93 god. sam napustila Jugoslaviju,sadasnja Srbija. 91 sam imala psa amer.staforda,zenka,na Vidikovcu. Razbolela se od mačije kuge,i ako je primila vakcinu,ali ne i revakcinaciju.
Buda je obecao da će je izvuci,dolazio je svaki dan,davao lek i transfuziju.Odmah da kažem da je pas ozdravio. Jednog dana je zakasnio,cekala sam ga i mislila da se neće pojaviti,jer je terapija bila negde pri kraju. Zvono na vratima i on sav u zavojima i gupsu.
Gledam i ne mogu da verujem,šta bi, ''imao sam saobracajku, dok me nisu zakrpili nisam mogao da docem!!!!!! Gledam i neverujem, ''morao sam da docem jer me Lina ceka,da joj dam lek„ pa sam uhvatio taksi.
Takav covek se vise neradja, takav veterinar vise nepostoji na svetu.
Ako neko nešto zna o tom coveku neka napise,trebalo bi da sad ima oko 60i plus god.
Hvala mu i sad, posle toliko godina,a setila sam ga se jer vidim da ono sto sam ostavila 93 god. još je gore sad u 2013g. I da tada kad je bila kriza sa novcem, bio je jednom jedan veeeeliki covekveterinar.
ovo sam namerno napisala zajedno,a za ostale gram.greške neobaziri te se odavno nepisah srpski. Pozdrav svim ljubiteljima zivotinja.”
Hillside
17. avgust 2014. u 19.38
Mirijevo
možeš li da napises ime i prezime veterinara i gde mu je ordinacija/

Pitam jer se za par godina vracam sa dve macke(u Mirijevo:)) pa da znam gde mogu da ih lecim
Pozdrav :)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.