Diskusije : Film

 Komentar
Koreni
pata
(milijarder)
09. novembar 2018. u 11.23
Ko je gledao?
Meni odlicni, preporuka.

dzoinjegovasenka
10. novembar 2018. u 16.17
Sto da gledam? Roman je dobar.To je najbolji Cosicev roman, plus romantizovana istorija u „Vremenu smrti”. Vise od toga me ne interesuje da čitam, a da je Cosicevo. Retko od odlične proze može nastati bolji film ili serija.Odnosno, ne može nikako. Ko je citao recimo „Majstora i Margaritu”, pa pogledao seriju ili film razume šta pricam. Pusa za Patu u dalekom svetu.
pata
(milijarder)
11. novembar 2018. u 04.04
gledaj.

ne radi se o tome da li može bolje od knjige, nego da su nešto uradili.

Nije prva knjiga od koje je pravljen video materijal. Treba sve to odgledati i preci preko gomile promasaja, da bi jedan u pedesetak pokusaja ispao odličan.
dadayaya
(mind over matter)
12. novembar 2018. u 03.49
slazem se, stvarno su kvalitetno odradili ove Korene... i gluma je za svaku pohvalu, vrlo upecatljiva i psiholoski uverljiva... I mislim da nije dobro porediti knjigu i seriju/film, ipak su to prilično razlicite stvari, drugaciji je dozivljaj i merila se isto razlikuju... ima na balkandownload.org (pod 'domaće serije')- 4 epizode dosad (okacili su već i ovu najnoviju).

..a dobra je ova serija Medici: Masters of Florence (desava se u XV veku), sad je 2. sezona. Igra ovaj sto je bio Rob Stark u GoT, a u 1. sezoni Dustin Hoffman glumi Medici-seniora (osnivaca banke)... preporucujem...
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
13. novembar 2018. u 06.29
Ne znam koja je to serija bila o krvspermozednim Spancima kada papa savetuje svoje potomstvo da ne hebu žene cije muzeve ne mogu da ladno
da ubiju. Dobra. Mislim da ga je jedan od Medicija buduci Papa odmah prozreo.
antologia
(svakog dana...)
13. novembar 2018. u 10.55
Hvala za preporuke!Jedva cekam da odgledam i posebno mi je zadovoljstvo da je zaista uspjelo, a mišljenje vrlo cijenim:)
dadayaya
(mind over matter)
13. novembar 2018. u 13.33
verovatno si mislio na ovu sto je isla pre 5-6 godina The Borgias, sa Jeremy Ironsom, istorijski period isti kao ova Medici. Bila prilično dobra, i na imdb obe imaju istu ocenu 7.9. Imala 3 sezone (za jednu manje nego Tudors, a prvo su hteli da i ona ima 4, ali su se posle predomislili). Medici su vidim obnovljeni za treću, pa će imati barem isto kao Borgije.
https://www.tvguide.com/news/showtime-cancels-borgias-1066312/
escada
(ɐpɐɔsǝ)
17. novembar 2018. u 01.36
Odlična serija! Glumačka postava vrhunska. Žarko Laušević dominira.
Scenografija i kostimi za 10!
Preporučujem!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.