Diskusije : Astrologija

 Komentar
Ako neko ima ptianje iz astrologije
Astro_Nency
18. oktobar 2016. u 10.07

Ako neko ima astrološko pitanje (molim vas jedno) neka mi postavi ovde ili otvori novu temu sve jedno,

Srdačan pozdrav
Hvala
redorange
20. oktobar 2016. u 19.23
lepo, ako si tako dobar i elokventan astrolog mogla bi malo da se potrudis i odgovaras ljudima na poruke, ima dosta 79-godisnjaka... a mene si navodno dobro zapamtila pred moj 25 rođendan kada je neki moj ortak rekao da umirem.
redorange
20. oktobar 2016. u 19.25
ja sam nekoj 22-godisnjakinji već odgovorio na email.
redorange
20. oktobar 2016. u 19.41
ne znam od čega bolujes, od ejbole...
axlrose81
(volja je zakon)
22. februar 2017. u 05.41
ti si mi napisala da si me dobro zapamtila iako su moji postovi pre toga bili sasvim normalni, par puta si mi pominjala psihijatra i kad sam lagao da tražim mišljenje za cerkin horoskop (koju nemam) ti si mi prebacila nešto. jbg. tri trostruke kafe cine svoje a ti cesi glavu kako u cg može dete od 5 godina da umre od lecenja vasi stocnim praskom i zašto je neko dete od 9 godina poginulo tako što je upalo u masinu. ove diskusije su licile na nešto pre. moderator slobomir koji je delio savete na bivšim boni diskusijama, andrej jeste religiozni zanesenjak pa ajde, pa onda hiron kao i mnogi drugi koji su otisli. ja znam šta sam bio u proslom zivotu, imam psihologa u porodici i to je nešto sto ti nikad nećeš biti a moji aspekti su sasvim ok u natalu. tako da ti ili si los astrolog ili imaš neke probleme a najverovatnije je i jedno i drugo.
axlrose81
(volja je zakon)
22. februar 2017. u 05.44
ove diskusije sve vise lice na kanalizacioni otvor a ti se pravis važna sa nikom kakao_splint iako u cg nikad verovatno nisi ni bila i kao sto kaže opis, koji je doduse već 10 godina ovde, naplacujes astro usluge ili ne umes da odgovoris jednostavno. neko ko radi na kompjuterima kao ja nema vremena za tumacenje horoskopa, mada rado bi to radio da mogu.
axlrose81
(volja je zakon)
22. februar 2017. u 06.19
otkricu ti tajnu, iz italije sam iz prošlog zivota a nekoliko homoseksualaca kojih je tebi zao, meni nije.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.