Diskusije : Astrologija

 Komentar
Rakovi
drhtaj
23. mart 2014. u 15.33
dragi gospodine Opise, kakva je sudbina rakova u ovoj godini?

Hvala unapred!
OPIS-50
(OPISIVAC)
23. mart 2014. u 18.15
Poslovna strana Vašeg života biće i dalje nestabilna, ali ćete biti mnogo zadovoljniji i smireniji. Isplatit će Vam se veliki trud u ostvarivanju novih projekata i ciljeva.
I dalje ćete posao shvatati kao izazov, a upravo to će Vam donijeti neočekivanu sigurnost i samopouzdanje. Osobe koje su u vezi obraćat će manje pažnje na svog partnera, jer će biti preokupiranim drugim sadrzajima i temama. moguće su i povremene ljubavne romanse.
Nemojte dopustiti otuđenje i udaljavanje, već razgovarajte s partnerom te podrobnije upoznajte njegove želje. Slobodnim Rakovima će ljeto 2014. godine donijeti priliku da upoznaju nekog posebnog u koga će se zaljubiti. Uživati ćete uvažavanje okoline tokom cijele 2014. godine, a razlog tome jest što zračite dobronamjernošću i samopouzdanjem.
Morati izbjegavati kršenje zakonskih normi, a veliku pozornost obratite na radnu okolinu, odnosno Vaše poslovne kolege ili konkurenciju. Tokom maja/svibnja 2014. godine osjećati ćete umor i bezvoljnost te biste morali obratiti više pozornosti na probavne organe i metabolizam.
Opća astrološka poruka: sve za što ste se zalagali i gradili tokom 2013. godine, u ovoj 2014. godini će Vam se vratiti na pozitivan način i u svim sferama života. Uticaj Urana omogućit će Vam da budete jako požrtvovni i usredotočeni na krajnje ciljeve. Interakcija s okolinom otvorit će Vam sva vrata te ćete dobiti direktnu priliku da ostvarite zacrtane ciljeve. Planeta Pluton će uticat na Vaše raspoloženje te u Vama buditi nostalgična raspoloženja. Uticaj Jupitera probudit će u Vama želju za svekolikim napredtkom. Nemojte gledati u prošlost, okrenite se budućnosti! Sve su prilike da će Vam uticaji planete Jupiter u 2014. godini donijeti samopouzdanje i aktivniju komunikaciju s okolinom. To će Vam omogućiti lakšu realizaciju željenih projekata. S druge strane, višak samopouzdanja omogućit će Vam da istupite izvan standarda te da se doslovno „igrate s vatrom” a da se pri tome ne opečete. Ipak, izbjegavajte nepotrebne rizike, naročito one koji iziskuju zaobilaženje moralnih normi ili kršenje zakona. Ne posuđujte novac te pažljivo ispunjavajte formulare i potpisujte poslovne i druge ugovore. Uticaj Urana omogućit će Vam da budete jako požrtvovni i usredotočeni na krajnje ciljeve. Obratite pažnju na obaveze koje Vas očekuju u jesen 2014. godine.
Sredinom 2014. godine započet ćete raditi na novim projektima koji će istiskivat veliki trud i zalaganje te potrebu za okretanjem, odnosno prihvaćanjem novih i većih odgovornosti. Kao nikada do sada, morat ćete biti koncentrirani i usredotočeni, a naročito ćete morati iskoristiti vlastitu kreativnu snagu bez obzira na posljedice. Taj će izazov izazvati u Vama povećanje samopouzdanja i očvrščivanje karaktera. Ukoliko se bavite trgovinom, imat ćete priliku obaviti dobre poslove te sklopite ugovore jako pogodne za Vas. Imat ćete uspjeha u poljima istraživanja. Od presudne važnosti na Vaš poslovni život tijekom cijele 2014. godine bit će samoinicijativa, stoga poduzmite nešto! Prije svega sa osobama u koje imate povjerenje i u koje ste se uvjerili da Vas ne bi nikada ostavili na cjedilu ili izdali. Vaš će ljubavni život biti usko povezan s financijama te ćete iz tog razloga, ovisno o situaciji, imati velike izdatke ili biti jako skromni što se tiče trošenja novca. Osnovno pravilo kojeg ćete se morati držati je to da ne dopustite osjećajima da se mješaju sa financijskom stranom života. Budite racionalni. Zbog prirode posla Vašeg partnera, njegovih ambicija i želja, živjet ćete odvojeno neko vrijeme, a ta će Vam odvojenost omogućiti da sagledate Vašu vezu iz drugačije perspektive. Vi od Vašeg partnera očukujete da Vam ponajprije bude podrška i prijatelj. Zbog toga je potrebno da izraziti svoje mišljenje jasno i glasno kako ne bi došlo do novih nesporazuma.
Ovo je veoma važno da znate - tokom oktobra/listopada 2014. godine, utjecaj planete Venere će uzrokovati malu dozu skepse i nepovjerenja u vašu vezu. Dajte sve od sebe kako biste riješili taj problem te kako nebiste prouzrokvali otuđenost ili prekid veze. Ako niste u vezi, ljeto 2014. biće jako plodno vrijeme za mnogobrojne avanture i buđenja strasti. Nemojte se izolirati. Zahvaljujući tome, sjećat ćete se poletno, energično te bez dlake na jeziku prema okolini. Svakodnevne vježbe, inspiracija i optimizam, uticat će pozitivno na Vas, mada ćete tokom maja/svibnja 2014. imati fazu izrazitog umora. Tokom januara/siječnja i februara/veljače 2014. godine savjetujemo Vam da posjetite Vašeg liječnika te napravite detaljnu analizu zdravstvenog stanja, a naročito probavnih organa.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.