Diskusije : Banja Luka

 Komentar
Crvene ussne
C_A_B_O
04. decembar 2023. u 16.34
https://www.youtube.com/watch?v=XVcS0djqGBs&ab_channel=N1
Nekad su srpski izdajnici isli u Agram...Danas VOLE ići u SmrdajeWo

Al neće zaraditi popularnost HOT LIPS iz filma MASH...
anonima
(Stranac)
04. decembar 2023. u 17.13
Aha, skontao sam … Jelena =Crvene usne=srpski izdajnik. Komplikovano to u tvojoj glavi, izdajnik AV, izdajnica Jelena … pa tebi samo iz groba da ustane Čiča Draža možda da bi bilo potaman. Nema bolan Savo bez Tita života.

@nonima
C_A_B_O
04. decembar 2023. u 17.23
https://www.youtube.com/watch?v=UDVCDsMzWOg&ab_channel=GoliZivotTVHappy
Evo tebi j'na lijepa žena koja NIJE izdala ni muza ni ikoga ...Pa ne reći da samo kritikujem...A ni VAS nebi bilo da nemade nAšIH izdajnika
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
04. decembar 2023. u 19.21
I tako Savo stavi Sejlu Turkovic ispred Jelene Trivic.
Eh zivote.
C_A_B_O
05. decembar 2023. u 16.13
SeJla ...uz duzno POSTOVANJE ZENE... OVO je ZENA ,MAJKA i SUPRUGA...stto MNOGE kobajagi Srpkinje misle...NO POZNAJ se u ISKUSENIJU! Im'osamk ontakata sa S tokom 91-92 i NIIIIJE se ponaSSala me,orano...NIKADA. SA manijacki kriminalci namogase ništa druge no manijakalno „sistecI| svoje redove optuzivati BOLJE da se GORI spasu!...Cika CABO...stari mahalas ne udise move baljexgarije da DOBRE žene UVUJEK stojase zarad MUZA i PORODICE!”
anonima
(Stranac)
06. decembar 2023. u 04.11
Sejla, Zijad, Celo, Keljmendi, Radoncic, Cibra, Maric i cirilica, alo.rs i halo ba sh'a mai ... Koji krasan polusvijet sastavljen od kriminalaca i saradnika im, tajkuna predratnih gologuzana, novinara bljuvaca nacionalisticke zuci, ... Bas mi simpaticno i simptomaticno izgleda Savino postovanje koje ukazuje najgorim od najgorih. Sudeci po Savinom ukusu, mislim da je zadrzao u basti septicku jamu i da je koristi je kao bazen.

@nonima
C_A_B_O
09. decembar 2023. u 12.31
Riječ BIJASE o izdaj...i ljepoti. Ruzna, mrtvacki bijela, lakoma kolaborantKinja se NE može porediti sa Mafia Mama ,ni izgledom ni MORALOM. A ti se, SrećO RF-a zaklanjaj iza podmetnutih tvrdnji...i ZIV biJo...zar NEMA bolje no ti RUMENE USSNE tol'ko znace?
anonima
(Stranac)
09. decembar 2023. u 14.31
Nismo se skontali, po običaju. Nemam nikakvih simpatija prema Jeleni Trivic jer je ona nacionalista, štovalac (ne)djela Čiča Draže, podržava Aleksandra Vucica, … Međutim, ako ona meni ne odgovara nije mi jasno šta tebe kod nje smeta? Ako ništa, žena se nešto konta u ekonomiju pa u odnosu na onu ministarku ekonomije i premijera RS izgleda kao Nobelovac. Onda, ona fino kaže da RS ima sve sto treba da garantuje prava Srba u BiH i po njoj je ta bitka gotova još od Dejtona. Eto, tu mi odgovara njen stav jer ona barem uvidja da danasnji problemi Srba nisu tu radi Bosnjaka i Hrvata nego radi Srba na vlasti u RS. A, ako je zločin biti blijed u licu … šta sve tebi neće zasmetati. Opet ju je ugodnije pogledati od one Cvijanovicke koja ima nos kao ključ od ludnice ili ne dao Bog Dodika od kojeg je samo Seselj deblji i nezgrapniji.

@nonima
C_A_B_O
10. decembar 2023. u 12.17
MORAM ti priznati na iskrenosti...CUDO bozije kad balija uci Srbe STA,KAKO i KUDA...te da bi bilo POželJNO za bIh da SRBI koriste SmrdajeWske medije za urusavanje Republike Srpske...Nit Federacija BOLJE stoji,uz SVU pomoć OTAN novca i politike a nir Republika Srpska PROPADA nemajuci isto...Nešto NEMA logike mijenjati kone tokom trke ( a još nisam nasao hipodrom gdje se to radi) Itsina imaju istoriski primjeri..1917 te kad KONJI oborise vlast uz pomoć ( opet) njemackog novca...KAKO ne poznajes MAFIA MAMU... i kako ja navedoh nju za PRIMJER odanosti PORODICA a RUMENE usne za primjer PLACENIKA...ocito da kuvas neeenine dimije za rucak. jel ti i OVO treba crtati?

A srpski izdajnici sami sebi kopaju politicku rupu na putu da slome osovinu aVta
anonima
(Stranac)
10. decembar 2023. u 12.31
Hvala Savo dje čuo i ne čuo za ovu moju iskrenost. Da sam zloban meni bi bilo drago sto turboSrbi nisu u stanju razlikovati izdajnike od patriota. Ali ovako moram priznati da zbunjen jer čak i jedan Savo vidi patriotu u dečku iz Bakinaca a izdajnika u curici sa Manjace. Dok su jedni pelcovali paprike i prodavali ih na pijaci u Zagrebu drugi su ko vuci cekali da spuste Banjaluci. Al’ eto, priznajem da nisam referenca za taj patriotizam pa dopuštam mogućnost da se varam, Bas kao što se varam da je bar za ze’ru bolje u FBiH koja je duplo manje zadužena od RS i u kojoj ni svemoguća familija Izetbegovica vise nije nedodirljiva. Al’ kao sto rekoh, garant se varam.

@nonima
C_A_B_O
12. decembar 2023. u 12.22
VOLI ti tu FFereraciju...i SMRDAJEWO...niko se neće ni nakasljati,morebitbidne samo nasmijati...NARAVNO da će sve baklanske državice NESTATI o sledećih 50 godina zarad depopulacije..i šta sa„...IMATE BRACU iz islamskih zemelja i vOLITE ih...ništa nenormaslo... al/ se SRBA okanite...i fizicki i vrtualno...BIćE i vama bOLJE! A kad NISI u stanju shvatiti ZASTO postavih Sejlu kao pandan CRVENIM USSnama...nasi,čak i polupismeni su u stanju TO shvatiti...NISI neobrazovan...a kad crknes, NEćU ti halaliti”
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
15. decembar 2023. u 12.55
„Riječ BIJASE o izdaj...i ljepoti. Ruzna, mrtvacki bijela, lakoma kolaborantKinja se NE može porediti sa Mafia Mama ,ni izgledom ni MORALOM. ”

Savo,
Karmin se ni meni ne svidja, o moralu ne znam. Ali me nebi cudilo da je joj SNDS svata tovari.
Jes' ti drzao svijecu dok se „moralisala”?

Usput: Žena po zakonu ima pravo da ne tereti muza. Dakle nije neki ljudski kvalitet. Ljepota? Je u ocima posmatraca, jeste Sejla lijepa, ali kakve to veze ima sa Jelenom. Da je ruznija Jelena bi ispala bolja?
Gledao sam to sudjenje. Interesantno mi bismo da vidim stanje u BiH pravosudju. Čini se da su Zijad i ekipa „radili posao”, ali da su tu mnogi bili direktno umijesani ili uzimali procenat za zastitu. Sumnjivi su bili i tuzioci. To ne opravdava Zijada. Sem prava da se ljuti jer su mnogi kuvali a vi nasli samo mene da j.

Takav mi je bio utisak iz snimaka. Kad vidi danas http://tinyurl.com/57ufnzwf

C_A_B_O
18. decembar 2023. u 11.54
MOj 'dragi„ Pero, narod smo i ljudi i SMECA, zaOto je od našeg SMECA nastalo 5 ”naCIJA'... a tokom 92-95 ni u SMRDAJEWU se SRBIMA niiije govorilo da su PoSSranci pravoslavci kao ovije dana u HoHsloHHbodjeHHnju.

VIDIM da niko ne pogleda ono par slicica komsijske paznje...a danas ;apse i kuvare Vojske Republike Srspke , dok miJahedini,DomaćI bivaju ministri...IGRE oko unistavanja sDA su odvano planirane jer su KOMY MUUUUJE pogodniji od čestitih muslimana. Sad postavljanje jednakosti medj Bakira i Miiile je smijesno ,no potreba NWO...UNISTAVANJE nekad svemoguće Sebije je dogadjajima sezdesetih u USPONU diktature. SRPSKI izdajnici sluzise i Tiiita ,Staljina, miju i ziju,precenika i sluzise i spengase, vladaju srbijicom 44 do DANAS a mali Miile barga, kako može. SVAKI srbin koji PLACE na komy-islamskim televizijama je ispuh'o ko duSSica...

Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
18. decembar 2023. u 18.03
Biti Srbin gost kod Senada i ne upasti u zamku je umjetnost.
Bio je i Milorad i Stanivukovic. Ne čini se da su bolje prošli od Trivicke.
Uzimam u obzir da je ona izgubila izbore, a to je stvar koju ne može lično zaobici.

No nas utisak o ljudima je često vise baziran na subjektivnom nego na cinjenicama. Dakle u pravu si i idemo dalje. ;)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.