Diskusije : Banja Luka

 Komentar
Dogodine …
anonima
(Stranac)
10. januar 2023. u 10.05
Gdje su čestitke, gdje ono „Dogodine u slobodnoj …” ? Jeste mi se skenjali od silnih praznika, niko ni rijeci da prozbori.

@nonima
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
11. januar 2023. u 21.42
A: Šta rade Srbi?
- Govore o Slobodnoj, nezavisnoj RS. Dogodine.
A: Steži
A: Šta rade Srbi?
- Sute
A: Popustaj

Elem natjera me da pogledam. Masala zastava.
Privuce paznju Vihor vozilo. Nije loše. Mada ne vidjeh test da izdržava 12.5 mm pancirnu municiju. Nadam se da će koje prodati van RS. A ne da samo RS placa skupo prototipove „za parade”, pa makar bili i domaći.

Već sam davno rekao da za dogodine nema potrebe. Od toga samo steta.

anonima
(Stranac)
13. januar 2023. u 07.43
Vihor je borbeno vozilo razvijeno za šest mjeseci, kako kaže bratunackog zavoda koji je napravio to vozilo. Jeste da se danas puno brže ide od ideje do izrade, ali mi to nekako zvuci neozbiljno. Osoba sam koja je provela cijeli život vodeći projekte, od industrijskih u tridesetim godinama do informatičkih zadnjih dvadeset i pet godina života. Za šest mjeseci se uspije jasno vidjeti potrebe osrednjeg projekta. Na koncepciji i realizaciji provedeš od devet do osamnaest mjeseci. Poslije ti faza testova uzme još šest mjeseci, jer treba isprobati sve funkcionalne scenarije, testove upotrebnosti, izdržljivosti, održivosti, …
Dakle, ovo mi dodje kao izrada trajkova koje moj zet pravi u svojoj radionici. Izgleda moćno, kreće se od tacke A do tacke B … ali kad kreneš na more sa njim bolje ti je da imaš šta alata u prtljažniku i da si po mogućnosti automehaničar.

A druga stvar je radi čega su potrebne te egzibicije sa borbenim vozilima, uparadjenim specijalcima, kilometarskim zastavama.

Eto, supljak kao i inače, ali obzirom da sam prikovan za postelju narednih šest sedmica, dobro mi dodje da se malo isprdjavam.

@nonima
POLARIS
(доктор)
13. januar 2023. u 11.29
Шта би испрдак друго и радаио него паламудио. Тако да си ти халанимни један обични паламуд, а можда и тртомуд.

https://www.youtube.com/watch?v=vWaUUhQ0GAg
anonima
(Stranac)
14. januar 2023. u 06.51
Hm, da, da , da … objasni mi Lane šta su trtomudi. Nego doTure, imaš li kakav sprej sto spaja slomljene kosti, nešto specijalno iz Donjecka za anonimca. Znaš, kao na utakmicama kad napadača protivnički stoper izbije iz cipela pa doTur samo pritrci, zašprica ga tim sprejem i ovaj odmah na noge lagane skoči. Ovi supci francuski nemaju taj sprej pa mi uvrnuli kutiju sarafa, imam vise šarafa nego kakva IKEA stalaža.

@nonima
POLARIS
(доктор)
14. januar 2023. u 12.57
Знаш како, ортопеди и хирурзи су класични месари, ако нешто не ломе, режу или шију, они као да не постоје. Тако да то са спрејом не пије воде. Што се тиче твојих шарафа, вјероватно је у питању Илизаров апарат или у преводу вањски фиксатор, вјерујем да твој доктор са поносом прича како је то све успио да фиксира и доведе у ред.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.