Diskusije : Psihologija

 Komentar
Gledanje u karte
Viko
(Diplsp)
14. jul 2017. u 18.43
Nedavno sam slučajno gledao TV Dugu. Emisiju „Bioenergije i gledanja u karte”. Gledao sam javljanje nekih desetak gledalaca. Izvjesni Dusko „Dali” gledao je u karte, po pozivu slusalaca koji su mu davali datum rođenja i pitanje. Svi slusaoci su mu uglavnog davali za pravo kod „postavljana dijagnoza”. Naprimjer: „vi ste razvedeni, živite u novoj vezi, trudni ste, neko vam je u porodici prije tri godine umro,neozenjeni ste, imate problema sa sinom, itd”. Sve ove „daljinske dijagnzze” gledaoci uglavnom potvrdjuju. Ja lično u sve ovo ne vjerujem, ali ocigledno gledaoci vjeruju i potvrdno se izjasnjavaju.
Da li je neko imao iskustvo sa istim? Minuta razgovora se kreće oko 2€, sto nije neka velika suma. Razgovori su uglavnom kratki i traju 3-4 minute. Teško mogu povjerovati u njegovu „vidovitost”. Gdje se krije trik?
ticesmikazes
25. avgust 2017. u 14.55
U duzini vune koju imaš na ledjima...
K-MC
(llkktt)
29. oktobar 2017. u 07.18
Viko,
Nema tu trikova, gledanje u karte je vracanje i gatanje dakle okultizam. Ta praksa je zabranjena od Boga, tako stoji u Svetom Pismu. Ko se u to upusta i pored zabrane, taj se predaje u ruke zlim silama koje se protive Bogu. Te sile su pali andjeli - demoni koji žive u drugoj dimenziji i našim ocima su nevidljivi, ali oni djeluju i te kako i čak imaju efekat na nas um. Djeluju na um u stilu frekvencije kao kad neko prima radio talase preko radija a nema zice. Tačno, ti vracari i gatari su se povezali sa demonima koji im mogu putem tih radio talasa otkriti ono sto znaju o odredjenoj osobi, to su u glavnom krupnije stvari. Međutim, kad osoba-žrtva pita nekog ko gleda u karte za savjet, ona se takođe predaje u ruke tim zlim silama koje su se pobunile protiv Boga i dobra. Te zle sile da bi zadobile povjerenje i da bi zarobile osobu, mogu da emitiraju nesta dobro i da doticni rjesi neke probleme i bude čak i odusevljen. Ali, to je zamka, krajnji cilj demona nije da pomognu osobi nego da je upropaste i zarobe, to se desava uvjek ako se osoba na trgne i ne obrati Bogu za pomoć kroz molitvu i kajanje kao i promjenu zivota uz predanje Bogu potpuno kroz poslusnost. Treba upozoriti narod da ne kontaktuje nikad takve bajace, vracare, vidovnjake, bez obzira sto ovi često nose i krst i ikone da bi djelovali hrišćanski i pobozno i da bi prevarili ljude da misle kako su oni Boziji ljudi i kako će im Bog pomoći preko njih, to je laz i podvala.
Viko
(Diplsp)
27. novembar 2017. u 18.59
Hvala, interesantan odgovor, samo sam ponesto od ovoga znao.
Pozdrav
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.