Diskusije : Njujork

 Komentar
Zima moji njujorci
BradGrady
13. januar 2012. u 17.19
verovatno ste u cudu kako posle sviju godisnjih dobiju proleće, leto, jesen nisam napravijo ovo za zimu.Eto moji njujorci mili dosla nam je i ta zima,hladna i duga.ja sam nekad imo odmor od 24og decembra ujutru bozicna proslava firme pa sam imo produzeno sve do 9 januara jer su me postovali sto slavim srpski bozic koji je inače i jedini istiniti bozic.bilo je svega,slavlja,žena he he he pa posle posao i divni central park gde sam ljubavnice,ženu i decu vodio da se klizemo i da se grudvamo a deca su se igrala u snegu.nadam se da imate i vi slična iskustva sa zimom u njujorku.
covekny
(radnik)
18. januar 2012. u 06.56
I ovo si ti kao smesan? Ponekad poželim da se vrati onaj original pain in the ars Greg Brady...
NYC40
21. januar 2012. u 09.10
Da li si vodio sve zajedno ljubavnicu, ženu i decu? :))
Kad su moja deca bila mala isli smo ja, muž i deca na sankanje u Forest park. Deca su se toliko radovala još i sad mi u usima njihova vriska. :)
Madjionicar
(Madjionicar)
07. mart 2012. u 19.23
da da
Madjionicar
(Madjionicar)
07. mart 2012. u 19.39
mislim stvarno ladno a dzepovi nas umetnika puni promaje. Kažu pop kupio nova kola i to pred sam post da bi mu gresi bili smanjeni za bar 50 posto, a kola nova već saraju dzadama velikog grada. A ladno jes vala, naročito u stanovima nezaposlenih ili onih koji rade partajm i sanjaju nove poslove. Vi ste zdravi gospodine M, jedino to što imate kancer. Mislim da taj doktor zaista nema smisla za humor kada je tako nešto mogao da kaže mome cimeru i još mu nije predlozio sekond opinien. uzas dokle je stigla slavna medicina. sekli su jadniku utrobu, živeo je 2 meseca u strahu, budio se nocu u dva i citao izvestaj specijaliste. J sam se istinski raspitivao gde stanuje taj doktor da mu razbijem prozore i izbusim gume, ali koja vajda, kod njih je sve osigurano, kako god okrenes doktor ti ga smesti. Idem sada, ima neki besplatni koncert u grckom klubu, za propale grcke hotelijere ali ja idem zbog muzike i sirtakija koji sam naucio odavno dok sam stanovao u Kvinsu sa jednim grckim studentom i koji je radio kao asistent igranja u skoli grckog plesa u astoriji i sa kojim sam demostrirao i sirtaki i ostale grcke igre za 12 dolara na sat svakog petka i srede. A to što pop kupio nova kola, pa i treba, i on je covek i eto voli kola, nova, skupa. Da je ziv i zdrav nas popa, daleko je bolja licnost od onog doktora idiota sto mi preplasio cimera na mrtvo, i dobro je sto sve to nije bilo strasno, obocan mali tumor dobrocudan i velikodusan...odoh ja polako a ruka ova leva sto mi je u dzepu, nije se zaledila iako kako vreme ide prema ponoci ziva u termometru sve manja i manja...brrrrrr
Madjionicar
(Madjionicar)
08. mart 2012. u 16.24
Da da...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.