Diskusije : Roditelji

 Komentar
Problem sa tinejdzerima
Dormicum
(tata)
17. novembar 2016. u 21.37
Eto dosli smo i u tu tinejdzersku fazu i beskonacnog prepiranja. Deca su 13 i 15 godina stari. Problem sa mladjim sinom je neurednost sobe, licna higijena, pranje zuba, skola...
U sobi su ciste i prljave stvari svuda po sobi, ispod kreveta je sve i svasta, ostaci hrane, poluprazne kese sa stapicima... Probali smo lepim rečima, pa smo sami njegovu sobu cistili i na kraju ništa nismo radili mesec dana. Rezultat toga su bile smrdljiva soba i budjava hrana. Zube ne pere nekad danima. Ne želim da ga treiram kao malo dete. Da imam pravo da vaspitavam dete kao sto su to nasi roditelji radili verovatno bi sve resilo. Ali druga su vremena.
Kako je kod vas? Da li je to faza koja prolazi kåda se na primer zaljube i kada neko drugi kaže da to nije u redu?????
Malenaa
(Sebi sam bila i rat i brat)
21. novembar 2016. u 11.57
:)
Čitajući tvoj post iz ove perspektive,meni smešno :)To je prolazna faza u tom njihovom periodu.Ne pomažu tu metode naših roditelja,možeš samo da izazoveš kontra efekat.Ti pričaš,a oni gledaju belo:)Slušaju,ali te ne čuju.Njima ko zna šta 'zvoni' i glavi.Mene je moj znao da iznervira,da mi se čini da sam bila u stanju da ga sastavim sa zemljom.Savet jedne moje prijateljice glasi ovako „Naoružaj se strpljenjem,sve će to proći” (Ja sam u to vreme mislila da nikada neće proći i lako je njoj da me savetuje kada su njena deca velika) Bila je u pravu ... Proćiće :)
revizor
(pilot)
17. april 2019. u 07.23
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.