Diskusije : Navijači

 Komentar
Pobeda nad lazima I izmišljotinama za finale kupa
TC-64
24. april 2024. u 15.08
Pobeda cista kao suza kao i prethodna. Moglo je I vise da po starom obicaju ne znamo da iskoristimo mnoge stopostotne prilike. Kukanje, laži, izmišljotine I sve moguće podlosti nisu im pomogle i treba da budu srećni da danas nisu pretrpeli katastrofu. Moran da pohvalim kako je Hvang poslao po bureka onog crnca, nije no važno Kako se zove, koji je tako proklizao I zavrsio negde iza Cecine kuce.
Odesa
(надежда, вера и л)
24. april 2024. u 15.54
...хехехехе, испаде да би им било боље да су бојкотовали овај меч. Пиххх
какви су то људи кад ни реч не држе...
TC-64
24. april 2024. u 17.04
Jel su nasli Kalulua ispod juzne tribine posle Hvangovog driblinga, zna li se šta? Pitam za druga.
Odesa
(надежда, вера и л)
25. april 2024. u 03.04
хахаха...Голаинка, ноћна мора за гробљанске ретарде.
Кад упоредимо изјаве тренера пре и после утакмице и на званичној конференцији за медије...Милоје Господин Човек био и биће, никад лошу и неодмерену реч није рекао против гробља док су Дуљај , онај подлац Краљ и неки играчи(нарочито онај пустињски пацовчина Натхо)
бацали пену пљујући по свима редом од Звезде па до Алфа-кентаури сазвежђа. бацали клетве, вређали, претили...те ми ћемо ово, те ми ћемо оно, те спремамо изненађење, те ми смо „институција” , захтевамо респект те запамтићете нас сви , те бојкот, те мајице „протеста” против ФСС...и на крају само , као кад газда подвикне :„миран и ...на место”.
Дуљај после утакмице „умивен и фин” само благоглагољи, фолира смиреност и коректност...Мањи од маковог зрна, како он тако и комплетан тим, „управа” и они ретарди од навијача.
Спуцали смо их два пута у три дана и срећа њихова да нису попили десетак голова за та два пута, што не би нимало било нереално.
Сад им само остало да се гицају и расправљају око оног жутог картона, хахаха, треба бити дебил па добити картон пре него и почне утакмица.
Очигледно да дебили појма немају да ако судија може да едели картоне и по завршетку утакмице, може и пре. Докле год се играчи и сртучни штаб налазе на терену...
Odesa
(надежда, вера и л)
25. april 2024. u 03.44
Kada je Miloš Milanović označio kraj susreta, usledilo je veliko slavlje na „Marakani”. Kako na tribinama, tako i na terenu.

Otišli su crveno-bele ispod svog severa, dok su crno-beli dobili podršku svog juga i ovoga puta.

U jednom trenutku sa razglasa začula se pesma „ Đurđevdan”, a Bibars Natho je u tom trenutku pokušao da polomi zvučnik i prekine pesmu koja se zaorila stadionom.
TC-64
25. april 2024. u 04.24
Zuti karton edobio njihov kapiten jer je odugovlacio sa izvodjenjem ekipe na teren čak 7 minuta! Ne znaju oni ni pravila niti bilo šta!
Samo znaju da lupetaju bez veze!
A onu pustinjsku pacovcinu Natha bih proterao iz zemlje zauvek!
Dikan
(Само буздованом)
25. april 2024. u 06.33
TC-64
24. април 2024. у 17.04

Jel su nasli Kalulua ispod juzne tribine posle Hvangovog driblinga, zna li se šta? Pitam za druga.

***********************************************************************

Da je Kalulu mlađi MUP bi pokrenuo „Pronađi me” sistem ...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.