Diskusije : Navijači

 Komentar
Северинин гол је нерегуларан..
Odesa
(надежда, вера и л)
21. april 2024. u 07.59
...А ЕВО И ЗАШТО:

http://skr.rs/zNJt
...Ksander Severina za vođstvo Partizana od 2:1.
Međutim, da je sudija Pavle Ilić postupio po pravilima fudbalske igre, taj gol ne bi smeo da bude priznat. Nekoliko sekundi ranije, kada je začeta akcija crno-belih po levoj strani, na terenu se našla dimna bomba. Bila je u petercu domaćina. U momentu kad se našla na terenu, igra je morala da bude prekinuta. Lopta da završi kod sudije i da bude vraćena Partizanu na mestu gde je stala akcija.
Nije se to dogodilo, pao je prelep gol, ali neregularan. Pogledajte snimak:

https://www.youtube.com/watch?v=IFARpdd2_ms&ab_channel=ArenaSportTV

наравно, преподобни гробљански праведници наричу на сва уста над нерегуларним пеналима и „голом” постигнутим после фаула али...о овом случају - мук.
Бити гробар, то значи бити „праведник”...
Odesa
(надежда, вера и л)
21. april 2024. u 08.33
...има ту још гробљанских нерегуларности, мада они о томе ћуте: Два су разлога што о овоме ћуте:
...или су невиђени лицемери
...или су невиђени дилетанти у послу којим се баве

Partizan kao klub pao i uoči utakmice – izostankom valjanih saveta šefu stručnog štaba, Igoru Duljaju, kako da reaguje u kriznoj situaciji, kakva je bila i najava subotnje utakmice na stadionu „Rajko Mitić”.
Nespretno i nesvesnom najavom da će tokom meča biti u komunikaciji sa saradnicima na klupi, šef struke crno-belih ušao je u polje potencijalne sankcije.
„Suspendovani trener utakmicu može posmatrati samo sa tribina, a tokom iste ne sme komunicirati sa članovima stručnog štaba svog tima i igračima. Kršenje ove odredbe podleže kazni u skladu sa Disciplinskim pravilnikom FSS”, dužni su bili predstavnici klupske administracije, pod ingerencijama direktora i generalnog sekretara da upoznaju šefa struke na potencijalne konsekvence vođenja utakmice u komunikaciji sa saradnicima.

Bubica u uhu Marka Jovanovića nije prošla neopaženo. Da li će zbog toga i biti sankcija za Igora Duljaja, u ovom trenutku, nije ni bitno. Suštinski, šef stručnog štaba nema ni „gram” krivice u konkretnom slučaju, nije dužan da se bavi propisima, niti propozicijama. Adresa je Humska 1, jedna od kancelarija na prvom spratu stadiona…

Posle svega, u konačnoj dijagnozi Partizanovih akutnih problema, najmanje minusa izbrojano je na terenu i oko njega. A, baš u tim sitnicama očitava se i ozbiljnost kluba, kadrog da se bori za šampionski naslov i trofeje.
Partizan to, u ovom trenutku, očigledno nije

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/demonstracija-partizanove-nemoci-u-3-cina/
Odesa
(надежда, вера и л)
21. april 2024. u 11.38
Posle poraza u 173. večitom derbiju 3:2 oglasio se FK Partizan i to zvaničnim saopštenjem koje je poslato u grupu sa novinarima. Naglasili su iz tabora crno-belih da će razmisliti da li će doći na Kup utakmicu koja je na programu u sredu. Ako se ne pojave, sledi ima kazna.

Uprava Partizana izdala je i saopštenje u kojem se jasno navodi da crno-beli ozbiljno razmišljaju o nastupu na toj utakmici posle svega viđenog juče na Marakani.

Ako dođe do takvog scenarija nema sumnje da će crno-beli biti kažnjeni. Prema Disciplinskom pravilniku Fudbalskog saveza Srbije Partizan bi mogao da bude izbačen i na godinu dana iz takmičenja.

Igrač ili fudbalski radnik koji nagovara tim da iz bilo kojih razloga napusti teren ili ne započne određenu igru, kazniće se: Zabranom igranja u trajanju od šest meseci do godinu dana, odnosno, zabranom vršenja funkcija u trajanju od šest meseci do jedne godine.

Ako se ne pojave na stadionu „Rajko Mitić” u sredu biće kažnjeni novčanom kaznom ili isključenjem iz budućih takmičenja.

хахахаха...да се мене пита, ја сам за - БОЈКОТ.
Odesa
(надежда, вера и л)
21. april 2024. u 11.49
Bivši sudijski internacionalac Danilo Grujić za MaxBet Sport je analizirao sve sporne situacije sa 173. večitog derbija, uključujući i celokupan učinak Ilića.

Da li je trebalo da se prekine igra kod gola Ksandera Severine?

– Sve je do sudije. Zavisi da li je procenio da smeta igračima. Dimna bomba je bila sa strane, golman Zvezde se nije bunio. Po opštim pravilima se igra prekida u ovakvom slučaju, ali ima nešto što se zove i „common sense”, odnosno da se donese zdravorazumska odluka u korist igre. Procenio je da ne treba da prekida akciju, igrači se nisu bunili.

Prekršaj nad Svetozarom Markovićem kod gola Ndiajea – da ili ne?

– Sve je do intenziteta. Procenio je da nije bilo dovoljno kontakta za faul i da je Svetozar Marković prelako pao. Nije bilo rame u rame, obično se tu prednost daje defanzivcu. Delikatna situacija. Može, ali i ne mora da se svira faul.

Je li opravdano dosuđen drugi penal za Zvezdu?

– Ono je kazneni udarac. Antić uklizava van šesnaesterca, nema u tom trenutku faula. Lopta je u igri, nastavlja Bukari kretnju. Poslednji kontakt se dešava u šesnaestercu, Antić udara Bukarija po zglobu. Postavlja se pitanje šta je Antić mogao s nogama u tom trenutku, da li je mogao da ih savije drugačije ili ne. Ali kontakt je postojao i to je penal.

Da li je Antić onda trebalo da dobije žuti karton?

– Jeste. To se vodi kao bezobziran start. Da se vratim samo na penal, mislim da je sudija doneo odluku uz pomoć pomoćnok sudije. Videlo se po govoru tela da mu je zahvalio na sugestiji. A verovatno je procenio da je dovoljna kazna jedanaesterac.

Otkud onolika nadoknada vremena?

– Za to je uglavnom zadužen AVAR. Sudija tu komunicira sa VAR sobom i sa četvrtim sudijom. Oni mogu da mu sugerišu koliko je vremena izgubljeno. Na kraju konačnu odluku donosi glavni sudija.

Kako je, u celini, Pavle Ilić sudio prethodna dva derbija?

– Sudije se previše oslanjaju na VAR, zato greše. Trebalo bi da sude kao da ne postoji. Ilić je ovaj derbi sudio sasvim OK. Bilo je nekih sitnih grešaka, ali to je stvar iskustva, odnosno neiskustva. Prethodni je sudio jako loše, to znači da je sve bolji i bolji! U sledećem će da bude još bolji!

Дакле, Антић НИЈЕ добио жути картон иако је требало да га добије. И овде је гробљу гледано кроз прсте а на уштрб Звезде.
Zvezda_do_Tokija
21. april 2024. u 21.19
GroBARI su totalno pukli...Izgubili dobijenu utakmicu zbog očajne odbrane i sad im je svako kriv...

Pogledaj samo taj amaterizam u odbrani Partizana protiv Cukarickog i ona tri amaterski primjena gola...

Pazi, ako oni iza zatvorenih vrata, u analizi utakmice, svojim igračima pricaju istu pricu, da su bili super u odbrani ali eto sudija ih mrzi, onda je Partizan u orgomnom problemu...

Partizanova odbrana je takva da u LS protiv Citija ili Liverpula bi primili 10 komada ladno... Upste se ne zezam... Znaci 10 i to laganica...
TC-64
22. april 2024. u 03.38
A kad Mustafa vraca pasos, pitam za druga?
TC-64
22. april 2024. u 04.32
Pogledajte šta prica onaj psihjstraijski slučaj Pantic. Onoj epreslo odavno i granice ludila. Ono je covek opasan i po sebe i okolinu.
Poslusajte ovo ludilo! oVo je zastrasujuce.

https://www.youtube.com/watch?v=azVSsZ_EDR4

Zamisli koliko moras da moras da budes pokvaren da ovako pricas, pocev od prve recenice. Ali on je jako dobro placen za to. Mongoloidi su oni koji veruju ovakvoj zastrasujucoj mrziteljskoj propagandi!
Svetska djubrad hoće da nas proglase za genocidne! Primaju laznu državu Kosovo u Savet Evrope kao nagradu zbog aparthejda koji sprovode nad našim narodom na KIM itd. I sad nema AV šta drugo da radi dok ga ga pritiskaju sa svoh strana, nego da se bavi derbijem i sudijama! Kome to nije jasno i ko i dalje veruje u ove idiotizme, ja bih ga lično strpao u ludnicu na mnogo dugacak period!
TC-64
22. april 2024. u 05.00
Pogledajte šta prica ovaj psihijatrijski slučaj Pantic. Ovo je preslo odavno i granice ludila. Ovaj je covek opasan i po sebe i okolinu.
Poslusajte ovo ludilo! Ovo je zastrasujuce.

https://www.youtube.com/watch?v=azVSsZ_EDR4

Zamisli koliko moras da moras da budes pokvaren da ovako pricas, pocev od prve recenice. Ali on je jako dobro placen za to. Mongoloidi su oni koji veruju ovakvoj zastrasujucoj mrziteljskoj propagandi!
Svetska djubrad hoće da nas proglase za genocidne! Primaju laznu državu Kosovo u Savet Evrope kao nagradu zbog aparthejda koji sprovode nad našim narodom na KIM itd. I sad nema AV šta drugo da radi dok ga ga pritiskaju sa svoh strana, nego da se bavi derbijem i sudijama! Kome to nije jasno i ko i dalje veruje u ove idiotizme, ja bih ga lično strpao u ludnicu na mnogo dugacak period!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.