Diskusije : Navijači

 Komentar
Koliko nas je onaj Izraelac unakazio..
Zvezda_do_Tokija
17. mart 2024. u 19.12
...to se tek sada vidi kad se Miloje vratio...
TC-64
18. mart 2024. u 18.06
Zato bih bicevao Terzica I Mrkelu!! Da oni drže mentola dok ne izgubi derbi, pa tek onda dobije otkaz!!
Zvezda_do_Tokija
19. mart 2024. u 18.59
ja pricam već 2 godine unazad...Za mene, Mrkela je najveci promasaj Zvezde... Treba ga zadrzati u klubu, ako hoće, ali ne na ovoj poziciji... Covek nema blage veze u izboru igrača i trenera... Totalni promasaj...
TC-64
20. mart 2024. u 11.27
Ser.e pre neki dan kako je on znao da je Milojevic pravi izbor. On to prica za svakog trenera i za svakog igrača koji dodje pa ako prođe prođe. Neko će proći a neko neće. Ocigledno da mu je sa kosom i mozak otisao ako ga je ikada i imao.
D-Man
(Analyst)
21. mart 2024. u 10.00
„Treba ga zadrzati u klubu, ako hoće, ali ne na ovoj poziciji... Covek nema blage veze u izboru igrača i trenera... Totalni promasaj...”

У Звезди је Терзић Бог и батина тако да је питање колико било ко други може да учини у Звезди.
Ако је Мркела толико лош онда би одавно требао бити смењен а он опстаје већ годинама. Дакле, ту су неке друге игре и комбинације у првом плану о којима ми можемо само да нагађамо.

Реално, Звезда може да доведе било којег младог играча из региона али је фокус на довођењу огромног броја странаца од којих су многи имали две леве ноге.
Да ли се то ради због тога што Звезда у Европи па и шире може да доведе само оне које не желе клубови из најјачих лига па тако преостају свакакви сумњиви играчи или су у питање разрноразне мешетарске игре са менаџерима и муљање са трансферима, то је нешто што вероватно никад нећемо сазнати.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.