Diskusije : Navijači

 Komentar
Smenjeno je govedo!
TC-64
20. decembar 2023. u 14.59
Mars nazad u pustinju!
Pa zar je trebalo sve da zasere pa da ga smenite. Za to ne treba neki veliki mozak!
Izgleda aje novi/stari trener Vladan Milojevic, zasta uopste nisam!
AngryMishko
(Cupavac)
20. decembar 2023. u 15.33
haha..po kratkom postupku...le le..
intrigue
20. decembar 2023. u 15.33
сачекали су крај првог дела првенства , можда је то и исправна одлука .
нек се консолидују , прегрупишу , нек претресу играчки кадар ...ко би могао да игра , а ко не .
да се привикну на новог-старог тренера ...и лагано , без панике .

и , није једини Бахар ко би требао да оде ...има ту још кандитата .

пс.
човем бре не зна јел дошо ил пошо ...одједном спајић , Мијаиловић на задњем везном , Катаи она шатирани са леве стране ...итд.

фула за фулом .

понављам , напорно им је такмичење , треба већи ростер , али брате мили толико миксање , толике промене ...

TC-64
20. decembar 2023. u 15.44
Da je ranije to uradjeno možda bi se spasla i EVropa, možda. Makar bismo probali! Ovako nije ni bilo nikakve sanse da se nešto uradi i to se videlo iz aviona. Pitanje je zašto ono sto svi ostali vide oni neće da vide? I kako to da je pre mesec ili dva problem bila njegova plata a sada nije kada je sve s...ao što se s...ati moglo? Nema tu nikakvog plana i programa! To je sve na oruk, dovedi, odvedi,. prodaj, preprodaj i u tom haosu se ocekuje nešto!
I šta sad da dodje MIlojevic i da cekamo neku alu tipa Bajerna ili PSZ da nas opet odvali sa 5-6 komada? Jel to ideja? Da opet igramo bunker?
Pavle_Djurisic
(sloboda ili smrt)
20. decembar 2023. u 16.31
Znaci ode struja u januaru za bar 20%gore. Treba se isplatiti covek, pa podmazati miloje, pa ako nešto pretekne odma na ali express da se potraže nova pojacanja. Možda da probate i zamenu covke u fudbal a tvorzan u kk
Odesa
(надежда, вера и л)
20. decembar 2023. u 16.50
...рекох ја пре десетак дана да сам почео да прижељкујем да нас гробље добије у дербију ако би то био једини начин да се најури овај невиђени крпељ Бахар. И ето, десило се...и није ми жао ове утакмице.
Но ми жао што је неспособна управа дала цео тим у руке идиота да нам приреди ову катастрофалну сезону. Могао би Бахар комплет управу да поведе са собом. М`ршшшш бре свиииии...
AngryMishko
(Cupavac)
20. decembar 2023. u 19.04
Rezultatski, malo je falilo da imate i proleće u Evropi, i bodove danas itd..nije da niste imali sanse.Malo je i sreće falilo.
Ali ovaj Barak je totalno drvo.
Njegovi zemljaci igrači su mi skroz simpa svako na svoj način.Zvezdin golman deluje onako mirno, stalozeno,kulerski, Natho i te kako pravi razliku, i pun je temperamenta.
Barak..ko drvo hbte
Ko onaj Dart Vejder ..samo mu maska fali..pa da cujes kako onako dishe...hahaha..

Shou.
TC-64
21. decembar 2023. u 03.22
SAd može da ponese sebe kao drvo nazad u pustinju, a mogao bi da tamo i ostavi i Mrkelu i Marina.
Ne mogu da shvatim, ponvaljam se Lai to me muci. da cekas da sve propadne pa da onda reagujes sa smenom? Već posle utakmice sa Cukarickim je trebalo reagovati i onda bi možda izvukli dva remija protibv Jang Bojsa i Lajpciga. Ovako lik dovede Degeneka i ne stavlja ga u tim, onog malog MItrovica isto zakopao, nema ga nigde itd PLus kamara drva od crnaca ono je uzas blagi!
Onaj Duljaj skace kao na svadbi pored aut linije celu utakmicu a ovaj gleda kao Dart Vejder sto kaže Mishko, niti zbori niti romori, samo stoji i pilji sa onom njegovom kamenom facom! Strasno kakve smo mi prilike porpustili ove jesen i izme zbog budala! Strasno!
keser
(Тешем букве)
21. decembar 2023. u 03.47
Сад ћемо да освојимо куп шампиона.
TC-64
21. decembar 2023. u 05.21
Bićemo prvi, ali u broju primljenih golova!
keser
(Тешем букве)
21. decembar 2023. u 06.06
И ја се бојим.
Чему онда овај циркус?
TC-64
21. decembar 2023. u 07.39
Pa zato što se bave demagogijom, pre neki dan Mrkela na tv-u kod one curke Jovane joksimovic prica koliko smo dali golova u Evropi pa onda onaj idiotizam od 122 utakmice neizgubljne i nekakav potpuno nebitan svetski rekord koji ne sluzi ničemu! I eto koliko je ta glupa prica još stetu nanela, a niko se vise toga ni ne seca!
Dovedes nekog da se igra sa klubom, da kida zivce navijacima, onaj bre NDiaje naglavacke oada kada stane na loptu, pa ono je ludilo bre! Covek propada glavom napred kao da pada u buna kada se nadje u sansi! Šta je bre to?
Nisu oni ocekivali ovaj cirkus zato ga nisu ni menjali do poslednjeg casa ocekujuci, iako niko ne zna na osnovu čega, neko cudo, da će odjednom da propadi nešto, da će ovo ili ono! Na osnovu čega? NA osnovu davnih julskih priprema koje se stalno vrte na Zvezda tv valjda da zabasure pravo stanje! Doveli su igrace posle uspesnih priprema i stavili ih u tim time syebavajuci Krasoa (nacisto) i Olajinku, da ne govorim o tome da je doveden DEegenk koji nije ni igraom da je MItrovic nestao itd.
I opet će sve da pojedu skakavcikao da ništa nije bilo! Videcete! To je bre sistem po kojem rade politicari koji nikad nizasta nisu krivi. E tako i ovi rade i Terazic i Mrkela!
ofarbaniboy
(varim)
21. decembar 2023. u 09.06
Pa znachi ne treba da ode samo govedo već čitavo krdo...ovo pricham kad se zna da ćemo opet osvojiti sve i u kosarci i u fudbalu...i to nas chini razlichitim od franjevaca koji 9x menjaju rasplolozenje tokom jednog prvenstva...ako popushe krivi svi,vucic,Zvezda,sudije,vreme,sve bre,popodjuju li ma sve je u redu još ako Zvezda gubi onda je idila i chim opet popushe sve jovo nanovo...
profiter
21. decembar 2023. u 09.42
Otisao je,sad se postavlja pitanje ko će da isplati ex trenera posto je ugovor jasan
TC-64
21. decembar 2023. u 09.57
Nema isplate cele sume, ugovor je sporazumno raskinut, a u tom slučaju to nije otkaz. PLacace mu samo dok ne nadje nov posao a to će uskoro biti.

A celo krdo mora da ode, smo neće oni sami sebe da smene
Evo Terzic danas kaže da će da ode ako ne osvojimo titulu. Šta treba da se ceka dok ne zasere skroz, jel?
profiter
21. decembar 2023. u 11.31
Kod nas Vazura a kod vas još veca lopurda terzic
Unistio ofk pa reprezentaciju i na kraju zvezdu
AngryMishko
(Cupavac)
21. decembar 2023. u 11.44
Jevreji se odrekli para?

Hahaha...

Kažu medija u Izraelu I advokat Bahara..Malo sutra.

Haha
TC-64
21. decembar 2023. u 11.47
Da ne bude posle da je ovo Terzic izmislio u vezi oprastanja para da primiri dughove i da posle čujemo kako je neki sud nalozio isplatu.
S druge strane ko će Izraelcima da veruje. Pa to ti je isto sto i Americka ili EU Propaganda!
D-Man
(Analyst)
21. decembar 2023. u 12.14
Какав црни споразумни раскид уговора!? То је само прича за јавност како их та иста јавност не би прозивала за 4 милиона евра које сада морају да исплате Бахару.

Бахар нема ама баш ни један једини разлог да споразумно раскида уговор. Он је смењен што значи да му Звезда дугује новац који му је гарантован уговором.

За такве штетне уговоре би се требало кривично одговорати. Ко то има право да се тек таке расипа милионима евра?
Уговор може да се потпише и тако што ће бити условљен одређеним резултатима али мало који тренер ће пристати да потпише такава уговор (и Бахар то сигурно није учинио).
Они су њега хтели по сваку цену па, ето, нека сада и плате.

Једино питање је хоће ли ко из Управе одговарати за тај фијаско са тренером.
Даље, на чије инсистирање је доведен Ендиаје? Па, јбт, довео си Олањинку и Красоа као нападаче а уз њих двојицу имаш младог Мијатовића и искусног Катаија. Добро, рећи ће многи да Катаи није класичан нападач и ја се слажем са тим али, јбг, и тај Катаи и Иванић већ годинама играју фактички као нападачи а не као везни играчи. Дакле, чије су то грешке биле?

Мени се чини да се неко из Управе умешао у довођење тог Ендијаеа по сваку цену чиме се очигледно пореметила екипа која је у припремном периоду играла прилично солидно.

Иначе, Бахар је дефинитивно лош и изгубљен. Пазите, он се одрекне Катаија пре почетка сезоне а онда му Катаи фактички постане главни нападач у неколико утакмица у децембру. Толико о квалитети тренера и колико је он способан да процени нешто.

Ма, јбт, да се не заје6авамо превише са овим. Треба рећи да је неко из клуба сигурно хтео да се реши и Борјана и Катаија па се то све онда одрадило преко новог тренера.

Има ту пуно прљавог веша који ће можда и испливати на површину за неколико дана. Бар се надам да ће тако бити.
TC-64
21. decembar 2023. u 14.23
Ma nećemo ništa saznati kao i uvek.
I nisu samo Borjan i KAtai sklonjeni na taj način. Ne zaboravi na Gobeljica i Srnica!
sine_bane
21. decembar 2023. u 14.55
Svaka cast Terzicu, obecao je da ukoliko Zvezda ne osvoji KUP SAMPIONA podnece ostavku, koji karakter, ljudina od coveka!
intrigue
21. decembar 2023. u 15.06
Још једаред , мислим да је проблем врло једноставан и лако видљив . Кад ангажујеш странце , гараве , дајеш лепе паре за њих ...онда они апсолутно морају да буду видљиво бољи од домаћих играча које имаш у ростеру .
И не само то , ако већ желиш да направиш нешто веће , да направиш помак у ЛШ , онда је то разлог више да добро провериш појачања и да доведеш само оне који би могли да се иоле носе са аждајама у ЛШ .

Ништа од тога се није десило .
Ајд да видимо ...јел тај Пешић нека играчина , да ли би ин могао да се носи са онима у ЛШ . Не наравно .
А јел он отишо у неки ЖЉ клуб , слабији од Звезде ...није .
Све је то ок .
Само какав год даје није ни за милиметар слабији од тог Ндаијеа . Чак шта више .
Колико ја видим Звезда је довела одређене играче и за њих платила лепе паре ...али они не праве разлику , ок су за нашу лигу , али ништа ваууу и не много бољи од наших играча ...а што се тиче ЛШ ниђе везе .

Тај Корејанац и Букари (али да му неко налупа озбиљне дандаре и да га спусти на земљу ) ...можда су они ок , праве неку разлику и у ЛШ би могли да се носе донекле са противницима .
Остали ...ни један једини играч није доведен , а да прави разлику и да би могао нешто да направи у ЛШ .

Наравно ни тренер за ког су дали озбиљне паре исто тако није ништа бољи тренер од Станковића , Милојевића ...

3 скупа , али озбиљна играча који би могли да се наћу на тржиту ...и ни један више .
Остало што ваља покупити из лиге ...
И нек се рокају , трче и изгину .
Све остало је керов курац .

Не знам , признајем да се не разумем у ту трговину ...транге -франге , доведи , пласти скупу -продај јефтино .
Зато је упитно дал само Бахар треба да заглави код Хамаса ...кад би са собом повео Терзића и Мркелу , не би са ја ништа бунио .

пс.
доведеш бре 3 нападача и онда завршиш са дететом од 18 година , Мијатовићем ? ето ту је најлакше доказати и показати бесмисао и лош посао који ради управа Звезде .
AngryMishko
(Cupavac)
22. decembar 2023. u 03.02
Kao Partizanovac nije u redu da komentarisem previse ono šta su Zvezdina posla.Mogu samo da primetim ono šta se dotice svih nas.
Blago si nama..Piksi kaže da je odličan trener, Terzic da je jedan od najboljih direktora, Vazura je valjda van konkurencije ono suvi genije, Covic isto sve su vlasti dosle i prošle, Covic..kao Black Stena.. stamenito se drzi svoje fotelje...

hahaha..Srbijo..:)
TC-64
22. decembar 2023. u 07.24
Otac Tadej je rekao „kakve su ti misli takav ti je zivot”, ali ko će da nam kaže šta je sa rečima? Jer stvarno se svasta govori i lupeta!
D-Man
(Analyst)
22. decembar 2023. u 09.48
Да, најгоре од свега је то што те надмене фудбалске ''величине'' не желе да чују било какве критике и понашају се као да су Богом дани.

Ето, читам шта је Терзић рекао и не могу да кажем да сам изненађен. Као, ја сам најбољи Звездин менаџер!
Јбт, па не можеш ти вечно да будеш Звездин директор и да радиш шта хоћеш и да причаш стално како си ти најбољи.

Промашио си и са довођењем Бахара и са довођењем странаца који су превише плаћени.
И, пазите, и за њега и за Мркелу је фактички успех што нам нико није увалио 5, 6 голова. Па, јбг, Сити да је хтео нам је могао увалити и 8 али нису. Чињеница је да нису ни толико добри као прошле сезоне.

Остаје онда Лајпциг и Јанг Бојс. Па, црни Терзићу, зар су можда Лајпциг и ЈБ требали да нам увале 5, 6 голова? О чему ви то, људи, причате?
Никад лакшу групу Звезда неће имати него што је била ова!

И онда оно фамозно Терзићево како Звездашка јавност нема стрпљења!!! Па, човече, Европа вам се може и опростити јер ми немамо шта тамо да тражимо. Чак ни у Лиги Европе а ЛШ не треба ни да спомињем.
Али, 3 пораза у првом делу првенства Србије су неопростива и због тога би и ти, Терзићу, после Бахара, одмах требао да добијеш шут карту.
А ако у Србији нема способних људи да воде фудбалски клуб, онда, јбг, наздравље!

Најбоље је клуб продати неком шеику који ће онда да плаћа Терзића и њему сличне и да од њих захтева резултатате. Немаш резултате, брале, шут карта а не овако када се један Терзић понаша као да је Звезда његов приватни клуб. Ко зна, можда и јесте.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.