Diskusije : Navijači

 Komentar
Чукарички
Odesa
(надежда, вера и л)
14. decembar 2023. u 15.14
...ово против Генка је била типична демонстрација немоћи српског фудбала.
каква огромна разлика између квалитета ова два тима ? !!!
Чука у домаћој лиги добила последње две утакмице с гомилом постигнутих голова , 7 ако се не варам а сада с играчем више против једног европског клуба из доње категорије , одигра немоћно, понижавајуће немоћно.
Кави су то смушени пасови и комбинације, играчи без идеје и креативности, у дуелима један на један...збуњени и крајње, крајње без основне фудбалске вештине. још један у низу приказа тоталное немоћи бедастоће нашег домаћег фудбала. Ма нема везе, важно да ћемо да градимо стадионе и правимо ненандјебиве навијачке сценографије. Да се овако нешто деси у Турској, Ердоган би и за ово ставио вето на даље одигравање утакмица. Е ал` ми немамо тамо неког „ердогана” него ацу-србина. Фујјј
Odesa
(надежда, вера и л)
14. decembar 2023. u 15.24
...све иде по плану, ТСЦ попио гол у 22ом минуту.
Хехехех у праву је Мркела...
Odesa
(надежда, вера и л)
14. decembar 2023. u 15.45
...у 42ом минуту учачкали им и други, циркус бре !!!
intrigue
14. decembar 2023. u 15.45
мени је ТСЦ ок , нема странаца , нема чамуга ...играју наши па шта буде.
интересантан је гол који су примили ...центаршут у 3-4 метра , гол главом између халфа и голмана који се раширио ко кишобран , стоји на месту ко кип слободе ?
ево и другог гола .
јебига , једноставно немамо квалитет . спорији , мање трче , а ни технички нису ни близу .

мени је тај Чукарички разочарење .
играш са играчем више од 33 мин . добијеш гол са играчем више , не урадиш баш ништа напред ...и нико жив ко је гледо утакмицу , после 33 мин није провалио да домаћи имају играча мање .

ево га 3:0 за Олимпијакос ...брука жива . мислио сам да тај ТСЦ може боље одиграти .
Odesa
(надежда, вера и л)
14. decembar 2023. u 15.48
лелеее за мунут и трећи. Па то што су све наши играчи у ТСЦу само још више потврђује „бетонски” квалитет домаће лиге.
Odesa
(надежда, вера и л)
14. decembar 2023. u 15.53
Испоставило се да се сезона у којој смо имали директног учесника у груп. фази ЛШ показала као историјски катастрофална за српски клупски фудбал
TC-64
14. decembar 2023. u 17.39
Liga Evrope i LIga Konferencije Zvezda i Partizan i to je sve, ostali ispdadaju u kvalifikacijama i to je to. Drugacije bodova nema.
I neki bodovi će se uzeti u kvalifikacijama i grupama. Ovako ništa. Nikakva Liga Sampiona nama vie neće doneti, jer je propustena velika prilika u grupi u kojoj je moglo da se igra i a da se uradi nešto više, zbog muljanja uprave i sistema ako prođe prođe. Ma ne može da prođe na ovaj način. Ne mogu da se prodaju nasi igrači a dovode crnci koje veze nemaju. Za proteklih 15 godina jedini crnci koji su u Zvezdi bili na nekom nivou su Segundo Kastiljo, Boaci, Ben, Sanogo i Kanga i niko vise! I nisu samo crnci u pitanju ima i more drugih!
I graditi stadione u mestima gde klubovi igraju u drugoj i trecoj ligi, a u najvisem rangu se igra kao od bede i na Marakani i JNA je
po 4 hilada gledalaca je potpuno besmisleno.
Mi vise nemamo kao prvo kulturu odlaska na stadione kao nekad, kao drugo nema ni šta da se gleda. Nemamo trenere, nemamo zdravu selekciju.
I kao uvek koristim jednu recenicu da stvari mogu da se promene samo ako se stvari nazovu pravim imenom. Ako si zasrao ima da kažeš da si zasrao, ako si prevsie obecavao a nisi ispunio ima da kažeš tako i ti Terzicu i ti Mrkela i ti Piksi i ima da snosite odgovornost, a ne da se vadite i da ynas yebete u zdrav mozak!
Znaci za 1 bod u Kataru ili u Ligi Sampiona nema opravdanju u datim golovima, manjku sreće ili potpuno nebitnom svetskom rekordu od 122 utakmice zaredom koje si u budjavoj ligi dobio samo u svojoj ligi i samo na svom terenu! Te price su mogle da prodju nekad, ali više ne.
Praznih prica i demagogija iz vremena komunizma je pametnim ljudima dosta.
Odesa
(надежда, вера и л)
15. decembar 2023. u 02.50
Брате, све си у праву. Непризнавање и непреузимање одговорности је код нас системски проблем и прожима све нивое друштва. И зато на високим и одговорним местима годинама седе и ротирају се једни те исти људи.тако и у спорту. То значи да неспособан човек и даље наопако и погрешно управља, организује и води било какав процес и да за то не сноси никаву одговорност, ни материјалну ни моралну ни кривичну...НИКАКВУ. И пошто је очигледно да резултати изостају, измишљају се онда неки „успеси” сасвим идиотски, бедасти и у реалном свету нприхватљиви као успеси и исти се прихватају за мерило успешног рада, организације, процеса и друштва у целини и још подлежу награђивању. Тако се мења свест људи, тако постаје друштво неспособно за праве реалне изазове и успехе у њима, тако се подмећу наопаке ствари за вредности које треба да буду друштву орјентири и путокази у животу, раду и постизању добрих резултата и дела.
И зато нам је „успех”нашег шампиона да смо ето дали моћном Ситију чак два, сад свакако „историјска” гола. Код нас је у друштву постало готово све „историјско”: уместо да нам успех буде што је могуће чешће,редовна појава или бар очигледана намера, нама је немоћ и слабост редовно стање па кад се за милиметар од тога померимо ми то сматрамо тако великим достигнућем да се одмах проглашава за „историјско”. И наравно да је историјско јер све што је историјско је нешто што се дешава не тако често, заправо врло врло ретко уз ванредне и неочекиване околности, да не кажем околности више силе.
Зато могу само да кажем, нека нам је, као друштву и народу у целини...Бог у помоћи, јер ћемо неповратно настрадати ако се то не деси. У том светлу ова фудбалска невоља је заиста споредна ствар.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.