Diskusije : Navijači

 Komentar
Lesor umalo izazvao novu tuču!
Odesa
(надежда, вера и л)
16. maj 2023. u 02.48
Lesor umalo izazvao novu tuču! Francuz gurnuo igrača Studentskog centra koji je slavio pobedu

Košarkaši Partizana su izgubili od Studentskog centra 84:83 u prvoj utakmici četvrtfinala ABA lige, a slavlje gostujućeg tima moglo je da preraste u incident zbog poteza Matijasa Lesora.
Nakon turbulentne, ali i čiste, utakmice i velike borbe je podgorički sastav upisao veliki trijumf i napravio korak ka polufinalu regionalnog takmičenja, te na taj način naneo četvrti vezani poraz srpskom klubu. Eliminacija iz Evrolige i još jedan neuspeh su loše uticali na igrače crno-belih, što se videlo i u reakciji Matijasa Lesora.

Kako je počelo slavlje i opšte odgurivanje, bek Sportskog centra Danilo Ivanović je nenamerno zakačio, odnosno zgazio, Lesora koji je burno odreagovao i odgurnuo Cetinjanina. U prenosu se moglo videti da je Ivanović opsovao Lesora, ali nije fizički odgovorio na potez Francuza čiju će sezonu definitivno obeležiti sjajne partije - ali i ispadi.

Ove sezone je Lesor jedan od najboljih i najkonfliktnijih igrača Partizana. Francuz je bio akter dva najveća incidenta ove sezone i imao je zapaženu ulogu, najpre kada je pesnicom sa leđa udario Filipa Petruševa nakon pobede u „večitom derbiju” zbog čega je srpski košarkaš čak davao izjavu u policiji, a onda je takođe sa leđa o pod otresao Džanana Musu u opštoj tuči košarkaša Partizana i Reala posle druge utakmice četvrtfinalne serije Evrolige.

Za razliku od ta dva događaja i zahvaljujući pribranosti gostiju, ovoga puta nije došlo do većeg okršaja i rizika da Lesor treći put bude suspendovan u ovoj sezoni.

Nakon vođstva od 2:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Real Madrida, crno-beli su pretrpeli poraza i eliminaciju iz elitnog takmičenja. Studentski centar je u ponedeljak ekipi Željka Obradovića naneo četvrti vezani neuspeh i Partizan sada igra za ostanak u regionalnom takmičenju ili kraj sezone već sredinom maja.

камерунски навијачи су свакако поносни на насилничке манире овог идиота.
Није санкционисан у АБА лиги због своје насилности па се осећа заштићен и стога се овакве сцене и понављају.

Каква су говна загадила српски спорт ? Допринос ЈСДа Партизан је томе ...колосалан. Није нам доста „наших” па допуштамо и странима да смрде унаоколо по српском спорту ?!!!
Odesa
(надежда, вера и л)
16. maj 2023. u 02.56
Сад се комплетира права слика: прво кривили Звезду, па Реал, а ко је сада крив за овакво понашање? Ахх да, Студентски Центар.
toronto1
(samo posteno)
16. maj 2023. u 19.15
Lesor je jedna nevidjena budaletina, sto je dokazao bezbroj puta, ali ima sreću jer su oni mezimce i hrvatske ABA lige i Evrolige, gde imaju svog Bodirogu, pa se za tucu u kojoj je non stop on ucesnik, kaznjava sa jednom ili tri utakmice neigranja, pa je onda monkey shvatio da mu je to nagrada i da tako treba. Da su ga kaznili prvi puta deset utakmica neigranja, garantujem da ni sisao sa grane i naucio lekciju.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.