Diskusije : Navijači

 Komentar
Košarkašima Partizana domaći teren u Sloveniji
Odesa
(надежда, вера и л)
15. maj 2023. u 15.03
Čudan potez crno-belih: Košarkašima Partizana će domaći teren biti u Sloveniji, ako ne bude mogao u Areni?!

Košarkaši Partizana mogli bi da igraju finale ABA lige u Ljubljani, s obzirom da se suočavaju se sa problemima i organizacijom mečeva. Tako bi umesto u Beogradu, mogli da budu domaćini u finalu ABA lige u Stožicama.
Partizan četvrtfinale ABA lige igra protiv Studentskog centra i taj meč igraju u dvorani „Aleksandar Nikolić”, s obzirom da nema termina za Štark Arenu.

Kako prenosi „MozzartSport”, eventualno finale ABA lige protiv Crvene zvezde moglo bi da se igra van Beograda.

Kako Mozzart navodi, niko ne očekuje da se 11.5000 navijača uputi ka Sloveniji, već su crno-beli ovo uradili kako bi ukazali na problem i kako ne bi ispustili prednost koju imaju igranjem u Areni.

Protiv SC će igrati u dvorani „Aleksandar Nikolić”, a ako prođu, verovatno će u istoj dvorani igrati i protiv Cedevita Olimpije.

Tako su rešili da ovim potezom iskažu nezadovoljstvo.

Videćemo kako će se razvijati ova situacija.

...хахахаха, само српким тимовима је домаћи терен у Србији, камерунцима није. Логично, али...што да играју у Зловенији ?
Зашто не у Камеруну ?

хахахаха, опет нешо нису задовољни, смета им ово, па оно...???

toronto1
(samo posteno)
15. maj 2023. u 19.30
U Zagrebu ste trebali, jer je to svakako Vasa kuca. Ništa Vi sa Srbijom nemate i ako Bog da da se zabrani da igrate u Srpskoj ligi sledećih deset godina, a da se smeni nakaradno rukovodstvo Kosarkaskog Saveza Srbije. „Domaćini u Sloveniji”!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.