Diskusije : Navijači

 Komentar
Kako ovo nije crveni karton?
Odesa
(надежда, вера и л)
17. mart 2023. u 17.42
Kako ovo nije CRVENI KARTON? Kopačkom u glavu, a napadaču Partizana nije pokazan put ka svlačionici /FOTO/

Sudija Momčilo Marković je bio u centru pažnje zbog odluke da ne dodeli crveni karton Andriji Pavloviću pred kraj meča, a kada vidimo fotografiju udaraca kopačkom u glavu, ipak
Pavlović je pokušao makazicama u 89. minutu, a onda je udario Bondarenka, fudbalera Radnika kopačkom u glavu i dobio samo ŽUTI karton.

Prosudite sami da li je ovo bila dobra odluka, s obzirom na to da je naš fotograf Aleksandar Dimitrijević „uhvatio” taj trenutak.

Ni Rikardo prošle godine nije isključen

Blamaža Partizana usred Humske: Radnik, najgora ekipa u ligi, pobedio, skinuo Nathu „magiju” penala dok sudija nije poneo crveni karton
Tada su, gle slučajnosti, fudbaleri Partizana, u 27. kolu baš kao i protiv Radnika, neočekivano remizirali na svom terenu sa kruševačkim Napretkom, a prvo poluvreme susreta na stadionu u Humskoj obeležila je smušena igra crno-belih, ali i izuzetno grub start Rikarda Gomeša.

Napadač sa Zelenortskih ostrva pokušao je da atraktivno zahvati loptu, udarcem makazicama, ali je tom prilikom nogom zahvatio štopera gostiju, Kojičića. Najbolji napadač domaćeg šampionata je za ovaj start sankcionisan žutim kartonom.

http://skr.rs/zcD8
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.