Diskusije : Navijači

 Komentar
Могу ли Џајић и Видић заједно?
Odesa
(надежда, вера и л)
12. mart 2023. u 03.28
Предлог бившег Звездиног аса: Џајић и Видић заједно да воде
У уторак ћемо коначно да добијемо председника Фудбалског савеза Србије. У председничкој трци су Драган Џајић и Немања Видић.
Већ неко време траје полемика ко је идеално решење за челну функцију српског фудбала. Један и други имају изузетне биографије, а протеклих дана смо чули мишљења разних људи из света спорта. Сада се огласио и некадашњи ас Црвене звезде Драгиша Бинић.

– Мислим да је нормално да будеш врхунски спортиста, па да водиш неки клуб или постанеш председник неког клуба, па си у неким органима 10-15 година. Правиш од себе спортског радника, ти си у систему и знаш како ти је. Некоректно је довести неког са терена на такво место, неће се снаћи – рекао је Бинић гостујући у емисији „Kец на 11″ на телевизији K1.
Члан генерације Звезде која је 1991. у Барију освојила Kуп европских шампиона о председничким кандидатима има високо мишљење.
– Видић је млађи, врхунски спортиста, ”неупрљан„, играо је у великом клубу као капитен. Џајић је наше највеће фудбалско име, водио је Црвену Звезду, исто љубитељ свакога и неупрљан”, али Видић се враћа у земљу у којој није био годинама, искуство рада у спорту код њега не постоји, требало је да се укључи као и његове колеге, јер је искуство основ свега – јасан је Бинић.
Према његовим речима, не би било лоше да обојица воде ФСС.
– Није немогуће да заједно воде, и Видић и Џајић имају високо мишљење један о другом. Не ради се ту о политици, ради се о томе ко су људи који треба да гласају, да ли тај гласа јер сматра да је неко добар или јер треба тако да гласа. Међу гласачима нису сви људи из спорта и то је огроман проблем – закључио је Бинић.

http://skr.rs/zcle
TC-64
12. mart 2023. u 05.57
Sasvim logicno i tako bi i trebalo da bude.
Odesa
(надежда, вера и л)
12. mart 2023. u 09.10
хахаха profiter мало забанован ал` МИНУСЕ може да дели
TC-64
12. mart 2023. u 09.36
Treba to pohvaliti, naucio je to da radi. Samo još da predje sa krstica na pravo
potpisivanje.
toronto1
(samo posteno)
12. mart 2023. u 12.08
Da se ne lažemo, mogli bi zajedno da vode da ovde nije u pitanju Terzicev uticaj i Vidic je jednostavno nepozeljan u Savezu. Tu je kraj price. Da Terzicu odgovara Vidic on bi pobedio na izborima.
TC-64
13. mart 2023. u 09.58
toronto1
(samo posteno)
13. mart 2023. u 10.14
Šta drugo da radi? Da se nada da sve već nije namesteno. Ovo je sve rezirano sa najviše tacke.
Odesa
(надежда, вера и л)
13. mart 2023. u 13.50
...све је то АВ унапред наместио. Сад ће Џаја да доведе ФСС у тип-топ ред, а криминална организација под називом JSD Partizan се коначно затвара , готово, нема више...никс...ниикссс...ниикссссс
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.