Diskusije : Navijači

 Komentar
Глодар сви исти и све једнако..
Odesa
(надежда, вера и л)
08. mart 2023. u 12.10
...само наричу и само се жале, сви су се заверили против њих, праведника
преподобних, хахахахахххаа :

KRALJ O IZBORU SELEKTORA: Neprijatno sam iznenađen! Piksi, gde su na spisku ova četiri igrača Partizana!?
Iznenadili su se mnogi kada je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi na širi spisak reprezentacije pred start u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo stavio šest igrača iz Superlige Srbije. To ranije nije bila praksa.

BOSNA I HERCEGOVINA Na programu je veliki sarajevski derbi u kom Sarajevo dočekuje Želejzničar. Kvota na „dvojku” u kladionici MaxBet je 3.50.

Neki su i neprijatno iznenađeni. To su čelnici Partizana koji ne mogu da veruju da na spisku nema nijednog fudbalera tog tima. Spisak selektora Dragana Stojkovića Piksija prokomentarisao je sportski direktor „parnog valjka” i bivši saigrač legendarne „desetke” – Ivica Kralj.

– Naravno da sam neprijatno iznenađen… Partizanovih igrača nije bilo ni u prethodnom periodu, kad smo imali dobre rezultate. Opet, s jedne strane sam iznenađen, s druge – i nisam. Ko razume, shvatiće – rekao je Kralj za „Sportski žurnal”.

Partizan nije dozvolio svojim fudbalerima da igraju na turneji u SAD krajem januara. Možda je to bio razlog, mada je isto učinila i Crvena zvezda pa ima dva predstavnika. Ivica Kralj je rekao da Partizan ima materijal za reprezentaciju Srbije i spomenuo je tri imena.

– Slobodan Urošević je već godinu dana u konstantno dobroj formi i jedan je od najboljih u ligi. Tu je i Svetozar Marković, a imamo i Sameda Baždara, koji je veliki talenat srpskog fudbala – rekao je Kralj za „Informer”, a dodao je i Kristijana Belića.

https://www.maxbetsport.rs/kralj-o-izboru-selektora-neprijatno-sam-iznenadjen-piksi-gde-su-na-spisku-ova-če tiri-igrača-partizana-421485/

...ево једног од коментара:

Da li je on normalan? Bolje da je cutao,ovako mu se smeje čitava Srbija.Nabrojao je jedina četiri igrača sa srpskim pasosem koji igraju ali oni nisu ni među 100 igrača koje bi Piksi pozvao.Bazdar nema mesta ni u mladoj reprezentaciji,takođe i Belic,koji je zalutao u fudbal.Sveta Markovic je tragikomedija od igrača a Mladost i Serif su ga vratili na fabricka podesavanja.Urosevic je jedini o kome se može razmisliti ali s obzirom da to mesto pokrivaju Kostic,Mladenovic,Ristic,Terzic,pa i Radonjic,on tu nema šta da trazi i Kralja bi trebalo da je sramota što se uopste oglasio.
TC-64
08. mart 2023. u 13.12
Oni prsli od Serifa i Mladosti Sen zermen kuci i ovaj još pita sto igrača nema u reprezentaciji?????? Samo još oni fale i od Crne Gore bi izgubili!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.