Diskusije : Navijači

 Komentar
Najblje World Cup finale u poslednjih 40 godina
milanche
18. decembar 2022. u 12.57
A možda i ikada.

Gledam ih od 1974-te.
Odesa
(надежда, вера и л)
18. decembar 2022. u 13.06
...заслужили су титулу аргентинци !!!
TC-64
18. decembar 2022. u 13.10
Argentina je zasluzila da sovoji trofej koji će dobiti čim se siti isplacu i an terenu i na tribinama hahahah koji su to likovi. Oni placu vise od FRancuza hahah
Odesa
(надежда, вера и л)
18. decembar 2022. u 13.25
...колико саам ја приметио ови црни атохтони французи нису ни плакали нешто.
сад ће она бабетина да теши макрона...целу ноћ и дан до подне
TC-64
18. decembar 2022. u 14.04
Pa i nisu plakali, ali Makron je podrhtavao na bini hahaha. Taman je mislio da će da se qurci u EU kako je prvak sveta, ali malo sutra haha
stinkyink
18. decembar 2022. u 18.32
Srbija odigra odlično kvalifikacije, pobjedimo Letoniju,Maltu,Farska Ostrva i Gruziju! U pripremnoj utakmici razbijemo fudbalsku velesilu Bahrein i umislimo da smo Svjetski prvaci. Onda odemo uz trubace i narodno veselje na SP. Tamo mislimo da smo dase,igraju se sa nama i odemo kuci
TC-64
18. decembar 2022. u 19.58
Sve je tačno samo sto sa Letonijom, Maltom, Farskim Ostrvima i Gruzijom nismo ni igrali u prošlim kvalifikacijama! A sa Letonijom na primer nismo igrali nikad!
Tačno je da znamo da poletimo i da taj osecaj traje dugo i da ne znamo
da se kontrolisemo, da mislimo da smo nakrovu sveta, a onda zavrsimo u podrumu. Odlično je sto smo pobedili Portugaliju u gostima, pa i Albanija ih je dobila pre neku godinu. Pa i Makedonija je pobedila Nemacku u gostima i Italiju u barazu isto u gostima. Ništa to nije neobično. Takve stvari se desavaju. Problem je što se nama retko desavaju takve pobede nad velikim reprezentacijama. Možemo da nabrojimo jednu za deceniju. Mi to jednostavno ne znamo da uradimo i zato od toga napravimo sebi slavlje i veselje koje na kraju preraste u haos koji smo nedavno gledali na SP. I ne bih se kladio u siguran plasaman na EP.
Odesa
(надежда, вера и л)
19. decembar 2022. u 15.08
Reprezentativci Hrvatske Lovren i Brozović tokom proslave uzvikivali „za dom spremni” (VIDEO)

https://www.danas.rs/sport/katar2022/index-hr-hrvatski-reprezentativci-lovren-i-brozovic-tokom-proslave-uzvik ivali-za-dom-spremni-video/

...па сад треба да смо фини и да им честиатамо на успеху, као и њиховим навијачима који понекад сврате у ову нашу дискусију ?
Море терај то одавде , ма какве бре честитке усташији више...???
TC-64
20. decembar 2022. u 04.25
Da su samo njih dvojica koji sede u kafcu i to uzvikuju pa ajde, ali to su u pitanju mase kod njih. I to nije ništa novo, i ništa što ne znamo. Ne znamo samo do kada će ovde kod nas da postoje prodane duse i ta grupa nekih liberala koji nagonju njima kao sto su na prmer Nenad Canak, Ceda Jovanovic, Milojko Pantic itd i mnogi drugi koji za njih navijaju i koji im čestitaju. Pa najbolje da zapevaju Tompsona sa njima zajedno. Takvi su nama problem. Ovi preko su oduvek bili takvi. Ovi ovde su problem. Ove prodane duse.
Ono sto sam primetio po raznim drustvenim mrezama je da svi koji navijaju kao sve za bivše republike to isticu na svakom koraku. Razmiljao sam o tome i dosao do zakljucka posmatrajuci njihovo ponasanje da oni od drugih ne traže pordrsku za neku reprezentaciju nego za sebe i svoje navijanje! I onda kada neko od nas navija za Argentinu sto me u principu boli uvo jer ja nijednu utakmicu Hrvatske ne gledam pa čak ni kada igra sa nama, oni zameraju sto mi sa njima ne navijamo za Hrvatsku. I sada najzanimljivije, najviše u tome udela imaju muslimani, albanci i makedonci. Najbolji mi je jedan makedonac koji je na jednu objavu i sliku Maradone kako na zgradi našeg predsednistva dize tri prsta kada je 2010 bio u Beogardu da Kustirica pravi film o njemu, makedonac kaže„ nisu svi Srbi takvi kao ovaj sto je ovo postavio, ovi su jadni sto navijaju protiv”! Znaci Makedonac će nama da određuje koga ćemo mi da volimo, za koga ćemo mi da navijamo i protiv koga, i kakvi Srbi etreba da budu da bi njiam odgovarali itd. Ako navijas za Hrvatsku ti si dobar Srbin, a ako ne navijas onda nisi! Znaci gazi sebe i super si im. Takve oni traže, da teraju vodu na njihovu vodenicu i samo na njihovu.
Ne hvala! NIKAD!
Iskreno nisam navijao ni za koga osim za nas. Boli me uvo za sve ostale, ali to ulizivanje i ulagivanje nekome, to mi lici na one lake zenske u kazinima koje stoje u pozadini i gledaju ko dobija na kockicama ili ruletu i kao nešto skakucu i tapsu sve ocekujuci da i njima nešto zapadne od toga. E takvi su i ovi sa strane koje niko ne zove i niko ne trazi, a koji nekome čestitaju u fazonu koji mi je totalno ljigav u kojoj se čestita kao komsijama i onda ocekuju ko zna šta, neke pohvale , odusevljenje itd. Komsija te ne proteruje, komsija ti ne pali kuce i ne ubija te, komsija ti ne unistava državu, ne stavlja te u logore i masovno ne baca u jame, komsija ti nije neprijatelj. A oni, jesu li neprijatelji s obzirom na to kako se ponasaju, a samim tim i komsije? Odgovori su poznati u oba slučaja. Odgovore nam oni sami daju svaki dan. I nije onda ni cudo sto je neko posle utakmice Argentine i Hrvatske ns Fejsbuku napravio sliku na kojoj je stavio teritoriju Srbije pored Argentine i napisao „čestitamo komsije”. Ocigledno nisam jedini koji bih voleo da smo negde drugo.
A ja sam jednom i napisao ovde da bih voleo da možemo ovu nasu teritoriju da prenesemo negde na drugi kraj sveta i da imamo neke komsije koji nas ne mrze i ne žele nam zlo.
A mi, nas boli uvo da li neko za nas navija ili ne iako sigurno ima takvih. Mi smo navikli sami da se borimo!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.