Diskusije : Navijači

 Komentar
Радник - Звезда
Odesa
(надежда, вера и л)
13. novembar 2022. u 09.35
Зафркнута утакмица, растрзана игра Звезде, без течних акција, много грешака у пасовима, Радник с тврдом одбраном и стриктним покривањем Звездиних играча уз сецкање игре честим фауловима.
Ниједан ваљан центаршут нису успели да наместе Звездини играчи.
Катаји, толико пута куђен у последње време ипак на свој мајсторски начин
додаје Звезди нова 3 бода.
TC-64
13. novembar 2022. u 10.12
Sada u ovoj najduzoj pauzi do sada zbog prvenstva sveta kada mu vreme nije, prvo treba smeniti trenera i dovesti nekog sa autoritetom.
I zahvaliti se nekim igračima i dovesti one koji valjaju.
Da bi nam makar na nešto licilo ucesce sledeće godine u Ligi sampiona.
toronto1
(samo posteno)
13. novembar 2022. u 20.42
Ben, Srnic i Milunovic treba da idu iz kluba. Dragovic, Pankov i Erakovic mogu da pokriju centralne bekove, a treba vise davati sansu ovom gruzijcu Azarovu. Nadam se da će ovaj momak, sto dolazi iz Javora biti bolji desni bek nego Gobeljic. Milunovic je spor i to se znalo. Ben ne može da se sastavi sa loptom. Njega se treba otarasiti po svaku cenu. Srnic nas je ove sezone kostao desetine miliona eura. Prvo protiv Makabija, pa onda Monako. U ovoj pauzi treba naći krstenog centarfora i dati otkaz Mrkeli, jer ovo sto je on dovodio u zadnjih par sezona ne bi ni slepac uradio. Dovoljno je reci Dioni, Tomane i Kulibali. Nisu hteli da plate milion eura za Falcinelija. Covek igra u seriji B, za Modenu. Bologna ne racuna na njega.
TC-64
14. novembar 2022. u 02.10
Srnic je katastrofa ove sezone. Ben ionako uskoro zavrsava karijeru, ali ovo sto on igra nije igra i njegovo je odavno prošlo. Milunovic je djoka na biciklu, on samo zeva otvorenih usta kao da će zbog toga da bolje igra.
Nez anm šta da kažem za Pankova i Krsticica. Oni su mi ni tamo ni ovamo.
Gobeljic i Rodic takođe moraju da imaju zamene. U napadu nam trebaju minimum dvojica koji će odmah da pokazuju zašto u dovedeni. Mrkela je „zasluzan” za dovodjenje još jednog debila, La Pare. I mora da ide iz kluba! A ovaj Kulibali je gori i od La Pare i od Tomanea zajedno,
da ne spominjem Bakajoka, Risaira Zivkovica.
I ko zna ko je još njih na pozajmicama, a da nikad ne dodju u klub, da se coveku smuci! Falcineli je u Evropi makar pokazao nešto. Po meni bio je dobar.
Ono sto sam pricao da se Stankovic istrosio i da neko vreme neće biti kako treba, sada se pokazuje u Sampdoriji. Čak i da je ostao ništa bolje ne bi bilo.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.