Diskusije : Navijači

 Komentar
Циркус Maximus: ЈСД ’’Партизан’’
Odesa
(надежда, вера и л)
22. septembar 2022. u 16.03
FK Partizan ISTUPA iz Jugoslovenskog sportskog društva!
Klub sa Topčiderskog brda se oglasio zvaničnim saopštenjem.
Posle bure na prethodnoj skuptšini JSD Partizan, fudbalski klub je odlučio da održi zasedanje na kojem je doneta odluka koju niko nije očekivao. FK Partizan je istupio iz Jugoslovenskog sportskog društva, što je redak primer u našoj zemlji.

Saopštenje iz Humske prenosimo u celosti:
- Fudbalski klub Partizan, kao član Jugoslovenskog sportskog društva Partizan oštro osuđuje nezapamćen protivzakonit pritisak koji je pre sednice vršen na pojedine delegate u Skupštini JSD Partizan i zahteva da nadležni organi odmah preduzmu mere iz svoje nadležnosti.

Partizan dobio NOVOG SPORTSKOG DIREKTORA: Evo ko je naslednik Ivice Ilieva, a radi se o legendi crno-belih
Fudbalski klub Partizan, kao član JSD ’’Partizan’’, osuđuje, ne prihvata i ne može da prihvati nezakonito i nestatutarno ponašanje predsednika košarkaškog kluba O.M. u Skupštini JSD Partizan. Fudbalski klub Partizan, kao član JSD Partizan, insistira da se izborni proces u JSD Partizan održi u svemu na način propisan aktima JSD Partizan, i ističe da odluke „donete” od grupe predstavnika određenog broja članova JSD ’’Partizan’’, nisu u skladu sa aktima JSD Partizan.

FK Partizan pruža punu podršku regularno izabranom rukovodstvu i upravi JSD Partizan u prevazilaženju nastale situacije i uspostavljanju zakonitog rada u JSD Partizan i u potpunosti je saglasan sa svim zakonom preduzetim koracima ostvarenim u vidu pokretanja svih odgovarajućih pravnih postupaka – podnošenja krivičnih prijava, tužbe za poništaj nezakonite i nestatutarne odluke nadležnom sudu i žalbe na rešenje Agencije za privredne registre. Fudbalski klub Partizan je dužan da u svom radu dosledno poštuje zakonske norme, te se samim tim ne može povinovati nezakonitim odlukama nelegitimne i nezakonite navodno izabrane „nove” uprave JSD ''Partizan'', naročito ako su iste suprotne pravima obavezama i interesima članova FK Partizan.

Skupština FK ’’Partizan’’, kao najviši organ Kluba donela je odluku da Fudbalski klub ''Partizan'' uslovno istupi iz članstva u Jugoslovenskom sportskom društvu ''Partizan''. Ova odluka stupa na snagu preventivno i primenjuje se ukoliko od strane nezakonite navodne uprave JSD ’’Partizan’’, bez održavanja nove sednice skupštine JSD ''Partizan'' i zloupotrebom ovlašćenja iz čl. 21. Statuta JSD ''Partizan'' bude doneta odluka kojom se odlučuje o pravima i obavezama Fudbalskog kluba ''Partizan'' kao člana JSD ’’Partizan’’. Skupština FK ’’Partizan’’ pruža punu podršku predsedniku, Upravnom odboru i generalnom direktoru Kluba u cilju zaštite interesa članstva Kluba i interesa Kluba i stvaranja uslova da se omogući nesmetana realizacija domaćih i međunarodnih obaveza, kroz redovno i stabilno poslovanje Kluba - napisali su u zvaničnom saopštenju.

https://sportal.blic.rs/fudbal/srbija/partizan/sok-iz-humske-fk-partizan-istupa-iz-jugoslovenskog-sports kog-drustva/2022092218135901415
TC-64
22. septembar 2022. u 16.12
Bajag kaže u jednoj svojoj pesmi.. i svi ludaci po krovovima...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.