Diskusije : Navijači

 Komentar
Eksperimenti nisu potrebni
Odesa
(надежда, вера и л)
05. septembar 2022. u 15.42
EKSPERIMENTI NISU POTREBNI Šampion uzdrman greškama u završnici prelaznog roka i lošom formulom MilojevićaMirko MarkovicObjavljeno
Pad je očigledan. Škripi u igri, šampion je uzdrman posle eliminacije od Makabija, a dva remija su dokaz. Rezultatski za derbi na strani može da prođe, ali izgubljena dva boda protiv TSC – a pokazao je nemoć.

Greške u finišu prelaznog roka već se plaćaju. Nerezonska prodaja Milana Pavkova i Ohija Omoijuanfa, a uz dovođenje „rekreativca” Kalife Kulibalija. Vidi se da napadač iz Malija nije rešenje, već mrlje treba oprati dovođenjem novog igrača, ali samo ako je u takmičarskoj formi. Skauti i direktori su omanuli, a pogotovo na izboru Iraklija Azarovija. Gruzijac ne samo da je pogrešio kod gola gostiju, već za 105 minuta na terenu nije pruzžo ništa i deluje kao novi promašaj sportskog sektora.

TEŠKO BEZ IVANIĆA I RODIĆA
Nema balansa u ekipi. Bez Milana Rodića i Mirka Ivanića sve deluje bez rešenja, a nedovođenje Edmund Ada je poslovni promašaj leta. Hteli su da štede na poziciji, koja je potrebna, kao „voda u pustinji”. Loša procena, neznanje i onda je mučenje bez takvog igrača i proverenog napadača pravog „džokera” uz Aleksandra Pešića.

Pali su crveno-beli na ispitu, kao i kormilar Miloš Milojević. Pokušao je lošom formulom da nađe rešenje, a nije uspeo da „šok terapijom” prodrma ekipu u kratkom roku. Igrati sa tri pozadi kod kuće, nije rešenje i držati Gelora Kangu na klupi. Kasno ubacivanje El Fardu Bena još jedan propust.

Sledi start u grupnoj fazi Lige Evrope sa jakim Monakom, a onda gostovanje Novom Pazaru. Vremena nema, eksperimenti nisu potrebni, već da aduti budu razigrani.

https://www.maxbetsport.rs/eksperimenti-nisu-potrebni-sampion-uzdrman-greškama-u-zavrsnici-prelaznog-roka -i-losom-formulom-milojevica-383129/

Odesa
(надежда, вера и л)
05. septembar 2022. u 16.08
Кад заигра Кулибали - ми смо најебали
keser
(Тешем букве)
06. septembar 2022. u 03.41
И Звезда мора неку да изгуби.
Каква би то лига била да најбољи не може ни једну да изгуби. Не би требало да се игра. Одмах на почетку прогласити првака и дати му новац :-)
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
06. septembar 2022. u 05.20
0
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
27. avgust 2022. u 08.59

Ovom Milojevicu dovoljno facu da vidis i sve ti jasno. Zar Zvezda nema novca za boljeg trenera ?

Rekoh ja, bilde , taj tek ima da nas unisti .
ZAGI-DS
(instalater)
06. septembar 2022. u 06.31
И Звезда мора неку да изгуби.
Каква би то лига била да најбољи не може ни једну да изгуби. Не би требало да се игра.

Evo kakva:

Superliga
Final Table:

1.Crvena zvezda (Beograd) 38 35 3 0 114-20 108 [C] Champions
2.Partizan (Beograd) 38 31 2 5 95-20 95
3.Čukarički (Beograd) 38 22 8 8 69-34 74

https://www.rsssf.org/tabless/serv2021.html
TC-64
06. septembar 2022. u 17.42
Nije problem da se izgubi Zagi, nešto drugo je u pitanju.
A to je da se stvari ne nazivaju pravim imenom.
Poraz nije uspeh, Liga Evrope j edobijena posle Pjunika a ne posle Makabija i demagogija ne pomaze, samo čini medvedju uslugu.
I opet ista prica pred utakmicu sa Monakom gde se akcenat stavlja na pozivanje navijaca da dodju sa barjacima itd. Kao da će barjaci da igraju fudbal.
Ocigledno da je akcenat na publici kad već ne može trenutno da bude na igračima!
Igrac mora da zna da primi i da doda loptu i ništa mu osim znanja i dobrog treninga neće pomoći, a pogotovo ne navijaci i barjaci.

Inače čestitam na pobedi protiv Celzija i reci mi šta vam je sa Istocnom tribinom, sto je zatvorema?
keser
(Тешем букве)
07. septembar 2022. u 03.11
Хебга,

какви навијачи таква лига.
А навијачи све гори.
TC-64
07. septembar 2022. u 08.12
Kakva igra i igrači takva je i liga.
Navijaci ne mogu biti glavni. Igra i igrači moraju da budu glavni faktor utakmice! A ne da nazovi navijaci postrojavaju igrace posle utakmice, lupaju im samare, skidaju im kapitenske trake itd!
semperaliquem
07. septembar 2022. u 13.13
Извините што се мешам али одакле су играчи? Потичу из исте средине одакле и навијачи. Па тако нема велике разлике, и мени је то логично.
ZAGI-DS
(instalater)
07. septembar 2022. u 13.27
Hvala na čestitkama iako ja i nisam neki veliki Dinamovac. Nekada sam bio dok 90-ih klub nije postao režimski(danas više nije tako). To mi se nije svidjelo a i navikao sam navijati za „underdog” Dinamo zbog čega sam nakon toga bio simpatizer NK Zagreba.

Istočna tribina je zatvorena od potresa u Zagrebu prije skoro dvije godine, kao što je i južna zatvorena osim za gostujuće navijače. Valjda zato što ju gosti ne ispune do kraja a čini mi se i da je broj posjetitelja na jugu limitiran.
Sve u svemu, maksimirsko ruglo je kompletno :-)

Što se tiče jučerašnje pobjede, vidjelo se da je Chelsea na papiru puno jači, ali se isto tako vidjelo da su još uvijek raštimani orkestar. Jučer su otkazali Tuchelu što me iznenadilo, da mu nisu dali još kredita jer je riječ o odličnom treneru sa kojim su imali i rezultat. Mislim da su prebrzo donijeli takvu odluku.

Što se Dinama tiče, stvarno su sve iznenadili. Ja sam se nadao barem bodu. Ovako je ispalo i više nego su se mnogi nadali. Opet, ako pogledamo rezultate modrih unazad 4 godine vidi se da to i nije neko preveliko iznenađenje. Naročito kada su u pitanju sudari sa Englezima.
Dinamova momčad je kombinacija iskusnih i mladih igrača koji stasavaju pored iskusnih. Većina mladih dolaze uglavnom iz dinamove škole.

Evo da se dotaknem i Zvezde. Već smo raspravljali o tome pa te moderator kaznio. Moje mišljenje je da Zvezda vodi pogrešnu politiku. Iz zvezdine škole od Nemanje Vidića nije došao niti jedan hvalevrijedan igrač. Barem ne tako vrhunskog kalibra. Zvezda nije u stanju preživjeti bez bogatog sponzora koji bi financirao dolaske igrača. No to nisu više 80-e kada su vladali drugačiji uvjeti. Kada se sa strane moglo dovesti nekoliko igrača sa domaćeg tržišta i držati ih nekoliko godina na okupu i oko njih stvarati ekipu. To je prošlo-svršeno vrijeme.
Zato mi nije jasno da u današnje vrijeme u Zvezdi ne postoji plan rada sa mlađim kategorijama. To govorim zato jer znam da su Srbi talentirani za sportove sa loptom i vjerujem da bi takva škola u Zvezdi funkcionirala jednako kao u Dinamu.
Zbog toga je Dinamo u prednosti ispred ostalih u regiji a i šire. Dinamova škola svake godine izbaci 2-3 mlada igrača koji stasavaju kroz europske utakmice čime im raste cijena. Samim time to Dinamu omogućava da bude samodostatan jer vrti veliku lovu kroz transfere prodajom „vlastite djece”.

Za razliku od Zvezde koja živi od preprodaje igrača sumnjive kvalitete što joj ne omogućuje veliku zaradu i bogatog sponzora koji bi mogao izgubiti strpljenje zbog lošijih rezultata. Omonia se može opravdati koronom, Šerif je bio kiks ali Maccabi bi mogao biti previše. U svemu tome je pozitivno jedino to što će slijedeće godine Srbija imati direktnog učesnika u LŠ, pa će vjerojatno sponzor dati Zvezdi još kredita.

Lijep pozdrav!
TC-64
07. septembar 2022. u 14.52
Postoji skola i često smo prvi u omladinskoj konkurenciji, kadetima itd.
Međutiti igrači čim dobiju sansu posle najkasnije godinu dans brzo odu preko granice. Na primer Marko Grujic, Joveljic, Luka Jovic itd. Ili ih salju bez neke velike potrebe na pozajmcie( Andrija Radulovic) dok dovode neke klince iz Rusije i Gruzije. Ovde je mutljavina sa menadzerima odgroman problem i često se ne zna šta je istina. I to stvara veliki problem.
Makabi je izazvao zemljoters koji još nije prestao. Protiv Monaka ćemo videti kolika je zapravo razmera svega toga.
Jednom nam se desilo nešto tako, ali nije bilo toliko jako. To je Ludogorec i onaj poraz u produzecima 2016, posle čega tim nije mogao celu sezonu da se sastavi i dodje sebi!
TC-64
07. septembar 2022. u 15.00
semperaliquem, šta god da si time hteo da kažeš, promaklo ti je da oko desetak igrača Zvezde nije iz ove zemlje. To kao prvo.
Kao drugo, nisu svi ljudi isti i ne ponasaju se isto.
Kakve to veze ima da li su iz iste zemlje? Neko će da divlja zbog gola, a neko će da mirno gleda. Neko će da pravi nered zbog izgubljene utakmcie, a neko će poraz mirno da primi.
I igrači su razliciti među sobom! I razlicito reaguju na razlicite stvari!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.