Diskusije : Navijači

 Komentar
Китула је забетониранам само је питање..
Odesa
(надежда, вера и л)
24. jul 2022. u 12.16
...са ког места ће се подојити:

Ni izlazak na evro scenu se nije sačekao, a kamoli neka pozna jesen, eventualno rano proleće. Mada, nekada nije ni potrebno da nada živi duže od tri meča. Jer, nada ume da bude đavolja rabota. Naročito ako je lažna. A ova je bila baš takva, probuđena bombastičnim izjavama i najavama prekida dominacije najvećeg protivnika.

Dva remija u prva tri kola Superlige (3:3 sa niškim Radničkim i 0:0 sa TSC) pokazali su da su priče o napadu na naslov prvaka neutemeljene i prazne. One koje prolaze samo kod naivčina, kupujući vreme kojeg nema.

Ali, u ekspresno brzom roku je sve izašlo na videlo. Spoznaja je bolna za svakog navijača kojem je crno-belo na srcu.

Ovakav Partizan, na svim nivoima i u svim strukturama, nije dorastao Crvenoj zvezdi, čijoj dominaciji ćemo, po svemu sudeći, svedočiti još dugo.

I to nema apsolutno nikakve veze sa predsednicima, sudijama, (ne)funkcionisanjem VAR, Savezom i raznim komisijama, ovima, onima, i svima ostalima u koje se upiralo prstom s ciljem da se stvori alibi za neuspehe.
Ma koliko se trudili da u svemu i svakome nađu opravdanje zbog pada na nivo „večitog drugog”, beg od stvarnosti se jednom mora završiti.

Tek kada se to dogodi, svest o radikalnim promenama će isplivati na površinu. A da bi se iste izvršile i krenulo putem koji vodi nabolje, mora se početi od sebe.

Promena trenera (umesto Aleksandra Stanojevića stigao je Ilija Stolica) i velikog broja igrača (do sada je njih 11 napustilo klub ovog leta, a šestorica novajlija je angažovano), očigledno, nije donela boljitak. Samo je dodatno produbila crno-belu rupu, kao i svaki put kada se u rekonstrukciju polazilo sa terena i klupe.

Dakle, do izvođača radova nije. Pa, do koga onda jeste?

Možda je došao trenutak da se pogled podigne malo više i uzrok svih nedaća potraži u foteljama.

Ako pitate navijače Partizana - to će se i dogoditi. Vrlo brzo.

„Uprava, napolje”, odjekivalo je sa tribina tokom meča protiv TSC na premijeri u Humskoj. I to sa svih delova, pa i južnog gde su najvatrenije pristalice

Kristalno je jasno koliko je sati kada jug digne glas. Kao što je jasno i da takvi povici „grobara”, po pravilu, označavaju početak kraja.

Kraj je neophodan da bi došlo do novog početka. Boljeg. Jer, od ovoga teško da može gore.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.