Diskusije : Navijači

 Komentar
Terza upropascuje mlade igrace
srbo001
(FUDBALER)
18. jul 2022. u 13.50
Ovaj mali Mitrovic dolazi da sedi na klupi,umesto da igra u Radnickom.
Sa dolaskom ova dva crno-gorca ,koji će sigurno igrati sve utakmice i imaju kvalitet i dolazak Pesica,Don Terza će ga samo upropastiti.
Da je dosao u Partizan, za 6 meseci bi bio u Benfika ili Fiorentina.
D-Man
(Analyst)
18. jul 2022. u 14.30
Младог играча може, пре свега, да упропасти прерани одлазак вани. Много је талената пропало на тај начин што им је гу3ица зинула на лову па су прешли у европске клубове који имају страшну конкуренцију за сваку позицију а тим нашим младим играчима је, ипак, недостајало још много да науче.

Звезда сада има овог Букарија по десној страни који је изузетно брз и који много обећава након што смо видели прве две утакмице и уколико се тај мали Митровић снађе на левој страни, као што се Букари већ снашао на десној, онда ће Звезда имати заиста два опасна нападача и са десне и са леве стране.

Даље, Раднички сада добија солидну лову од Звезде и део од продаје Митровића вани. Дакле, и вук сит и овце на броју!
До Митровића је да се покаже.
srbo001
(FUDBALER)
18. jul 2022. u 14.55
Gde će Katai?
D-Man
(Analyst)
18. jul 2022. u 15.30
Не знам да ли ће Катаи из Звезде и где ће уколико буде ишао.
Он, иначе, има уговор са Звездом до лета 2024е а то је још две године.

Нешто се шушкало о одласку у Саудијску Арабију уколико би добио више од милион и по долара по сезони али то му нису понудили.
srbo001
(FUDBALER)
18. jul 2022. u 16.29
Katai vam je daleko najbolji igrači. Njega ne pustaju.
toronto1
(samo posteno)
18. jul 2022. u 23.42
Ako krenemo da nabrajamo mlade igrace koje su Zvezda i Partizan prodali, a da posteno nisu ni nos znali da obrisu, trebace nam vremena. Ne samo da Terzic prodaje, ima ih i iz Partizana koliko hoćeš. Meni je najzalije sto je Grujic otisao i nazadovao u karijeri, jer je umesto da igra u Zvezdi, morao da ide u Liverpul i tamo prakticno nije ni igrao, pa onda silne pozajmice i svake sezone novi klub. Treba se navikavati i na nove trenere i saigrace, a iz Partizana Pantic. Ista prica samo razliciti klubovi iz kojih su otisli.
Odesa
(надежда, вера и л)
19. jul 2022. u 01.22
Danas je aktivirana klauzula u ugovoru koja je omogućila Stefanu Mitroviću da izađe iz ugovora koji ima sa FK Radnički iz Niša. Time je FK Crvena zvezda preuzela Mitrovića za, kako je definisano tom klauzulom, 500.001 evro.

– Tu klauzulu je pokušalo da iskoristi i više inostranih klubova. FK Radnički nije želeo da proda Mitrovića imajući u vidu predstojeće utakmice u UEFA Ligi konferencija ali protiv te klauzule klub nije mogao da se pravno suprotstavi. U svakom slučaju, FK Radnički smatra da je bolje za talenat kakav je Mitrović da nastavi da igra i razvija se u srpskom fudbalu, nego li u inostranstvu.

...дакле, боље да остане у српском фудбалу него да гланца клупе и свлачионице по којекаквим иностранствима.
srbo001
(FUDBALER)
19. jul 2022. u 02.34
Super talent i mali je spreman da igra .Ali Vi imate super dobre napadace i offensive midfieldere,tako da ga ne vidim u timu.Nadam se da gresim i nadam se da će igrati sve utakmice.Njemu treba sto vise utakmica sada, a ne da sedi na klupi i igra po 20 ili 30 minuta.
Odesa
(надежда, вера и л)
20. jul 2022. u 01.26
offensive midfieldere
srbo001
(FUDBALER)
20. jul 2022. u 04.56
Krilni napadac ,sredine terena. Znaci igra iza Katayia, Bakoyako. Offensive midfield. Meni se vise dopada njihov central napadac. PartiZan treba da ga dovede. Opasan, brz,hitar, igra odličan I glavom. Iza Gomesa, najbolji central napadac u ligi.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.