Diskusije : Navijači

 Komentar
Zašto se zovete Partizan?
toronto1
(samo posteno)
13. jul 2022. u 13.23
Pošto ste danas sutnuli i pretposlednjeg srpskog kosarkasa Zagorca i to kapitena ekipe, ostali ste na jednom slovu i to Avramovicu. Ne morate vise da se zovete Partizan i zahvalite se Savicu, menadzeru koji će Vas kostati i zadnjeg dinara. Slobodno objasnite zašto se uopste zovete Partizan? Zvezda ima makar 6-7 srpskih igrača, a Vi jednog. Ovi sto nose vodu sa jedne klupe na drugu (tipa Trifunovic, Vukcevic) se ne broje, jer su samo u protokolu, a parket vide samo na treningu.
TC-64
13. jul 2022. u 14.20
A koliko se secam najviše je kukao na crnce u Zvezdi onaj olinjali koga dugo ovde nema. Kao tako se unistava nasa kosarka.
A šta ćemo sad?
toronto1
(samo posteno)
13. jul 2022. u 14.47
Ovo sto radi Partizan niko nikada nije uradio, ali oni ne biraju sredstva da dodju do cilja da skinu Zvezdu sa trona, posle deset godina. Buducnost je jedno vreme imala 6 amera ili stranaca, ali Partizan će imati 10 ili 11. Zao mi je sto Kalinic nije ostao i da dovedemo postenog centra i opet ćemo ih dobiti. Jedino da dovedu Lebrona!
Odesa
(надежда, вера и л)
14. jul 2022. u 10.41
...eво како се појачава Звезда:

ZVEZDA DOVELA JOŠ JEDNO POJAČANJE: Stigao talentovani reprezentativac Srbije

Reprezentativac Srbije i bivši igrač Igokee Dalibor Ilić novo je pojačanje KK Crvena zvezda!
Ilić, koji je potpisao 4-godišnji ugovor sa crveno belima, može da pokriva pozicije 3 i 4, visok je 202 centimetara i težak 94 kilograma.

Rođen je u Višegradu 2000.godine, a kao jedan od najtalentovanijih igrača koji su rođeni na prelasku u 21.vek pojačava ekipu Igokee 2016.godine.

Samo dve godine kasnije osvaja sa reprezentacijom Srbije zlatnu medalju na EP u Letoniji, a konstantan napredak krunisao je u upravo završenoj sezoni u ABA ligi gde je osim mesečnih nagrada za najkorisnijeg igrača regionalne lige, rekorda po broju indeksnih poena (49) u jednoj utakmici ove lige bio i jedan od najboljih igrača regionalnog takmičenja.

Jedan je od najboljih skakača regionalne lige, reprezentativac Srbije i igrač pred kojim je budućnost.

Angažovanjem Dalibora Ilića, KK Crvena zvezda je povećao broj domaćih igrača u rosteru za takmičarsku 2022-2023, povećao broj akvizicija za novu sezonu na 4 (Nedović, Martin, Holand…) ali i podmladio tim vrlo talentovanim igračem koji je budućnost srpske košarke.
TC-64
14. jul 2022. u 14.29
Ovo je da covek ne poveruje koji su oni cirkus. Partizan nudi neko zemljiste na severu Srbije da isplati dug prema državi!!!!
Van svake pameti!!!!

https://www.maxbetsport.rs/mijailovic-otkrio-koliko-partizan-duguje-državi-i-ponudio-rešenje-dajemo-zeml ju-na-severu-srbije-372889/

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović otkrio je koliko tačno klub duguje državi na ime poreza, ali i ponudio rešenje za regulisanje obaveza. On je u izjavi za portal 24sedam rekao da klub intenzivno radi na sklapanju ugovora o reprogramiranju duga i dodao da će Partizan kao garanciju da ponudui poljoprivredno zemljište na severu Srbije.

– Partizan se proteklih 20 godina bori sa poreskim dugovima. Kao što je poznato, nasledio sam poreski dug dolaskom u Partizan, kao i mnogo dugovanja prema igračima i radnicima kluba, a koji su do današnjeg dana isplaćeni. Sada intenzivno radimo na rešavanju preostalog poreskog duga.Poreski dug Partizana u ovom trenutku iznosi 649,7 miliona dinara – rekao je Mijailović.

Dodao je da se na sklapanju sporazuma već uveliko radi.

– Rešenje ovog problema bi bilo sklapanje ugovora sa državom o reprogramu ovog duga. Kao kolateral ćemo ponuditi veoma vredno poljoprivredno zemljište koje se nalazi na severu Srbije, a već uveliko radimo na tome. U narednim danima, u koordinaciji sa državom ćemo realizovati ovaj posao. Tim zemljištem, koje je vrednije od poreskog duga koji ima Partizan, ćemo garantovati da ćemo kroz reprogram poreski dug isplatiti na vreme – izjavio je Ostoja Mijailović.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.