Diskusije : Navijači

 Komentar
Copyng others newspapers
profiter
31. maj 2022. u 12.39
To još nisam vidio da netko uporno prenosi šta je napisano i u kojom novinama
Neću da kažem šta mislim o njemu
Samo da mu kažem da i mi svi možemo to da procitamo dali kurir ili ostale av novine
TC-64
31. maj 2022. u 12.57
Prenos informacija je sasvim normalna stvar. Novine i mediji siroms veta preuzimaju informacije jedni od drugih. Informacije se sire i prenose. Ovde se to uvek radilo i svi to radimo ko to zna i ume da uradi i da za to ostavi komentar. To je sasvim normlana tsvar. A to što neko kao profiter nije u srtanju da sklopi dve prostoprosirene recenice i da napise iole smišljen tekst, to je problem njegovog obrazovanja, intligencije, kulture, interesovanja i zašto ne reci i politicke zrelosti, a ne samo besmislenog i glupog av av-anja odavde do sutra bez ikakve veze sa mozgom i istinom. Tako da najobičnija seoska dzukela koja je bez imalo mozga i razmišljanja dala sebi ime profiter, je jasno kakva je spodoba koja ne zna da normalno čestita pobedu koja to jeste, da prihvati da su slabiji i losiji, sto jesu i sto rezultati pokazuju, a ne da se vadi na izmišljotine. I što se mene tiče samo se vadite i dalje. I dalje ćete da prolazite taJKO. NAS BROJ TITULA I ODLIčNIH IGRA U PRVENSTVU EVROPI I KUPU JE SVE VECI, A VI ZAOSTAJHETE SVE VISE. PAMETAN COVEK KADA ZAOSTAJE ZA NEKIM, ONDA SEDNE PA ARZMISLI DA SE POJACA I DA OJACA, A NE DA SE RASIPA BEZVEZNIM PRICAMA O NEKAKVIM NEPOSTOJECIM NEPRAVDAMA I SličNIM GLUPOSTIMA. DOK TO NE NAUCITE NE SAMO VI NJIHOVI NAVIJACI NEGO I U VASEM LUBU, BICETE TU GDE JESTE. Jer kada Katai uzme lkoptu nas redini terena i bukvalno useta u gol tu nema nepravde nego samo gola cinjenica da smo mnogo bolji od vas sto i rezultati pokazuju! Nijednu pobedu nemate nad nama u prvsntvu i kupu. tacka! Idi i razmisli ako imaš cime! A tebi i dalje smeta sto neko prenosi novinske tekstove! Onda ako imaš cime shvati koliko si tupav i glupav!
Odesa
(надежда, вера и л)
31. maj 2022. u 14.28
...еејјј бетоњеркоооо, нерече ништа за онај баскет од пре неко вече ?
Odesa
(надежда, вера и л)
31. maj 2022. u 14.40
хахахах, није важно шта је речено већ ко је то што је речено објавио ?

Па брааавоооо бетоњерко, браавооооооооо...желим вам од свег срца да сви ви гаргани тако расуђујете, сви...од оних који воде клуб до вас ситних згубидана...само тако наставите и коначно ћете нестати са српских фудбалских терена
Odesa
(надежда, вера и л)
31. maj 2022. u 14.53
Partizan se zahvalio Stanojeviću: Igrali smo najbolji fudbal u Srbiji i usled sumnjivih sudijskih odluka, završili drugi

...хахахаха, тоооо само тако наставите, да играте тај ваш „najbolji fudbal”
Odesa
(надежда, вера и л)
31. maj 2022. u 15.44
Copyng others newspapers...ево, гледајте и читајте примитивну малограђанштину као резултат културног колонијализма. То су ти такозвани „срби”
toronto1
(samo posteno)
31. maj 2022. u 19.21
Kako niko od grobara (pa ni glasnogovornik Tegeltija), ne kaže da niko od navijaca nije napao igrace Partizana, nego da je doslo do sukoba dva clana kluba iz protivnickih tabora, pa je i Savic tamo stojao i terao igrace Partizana da se sklone, pogotovo Lessor. Postoji snimak gde sve tačno pokazuje, ali lakse je optuziti da je neko fizicki zeleo da bije igrace Partizana.
profiter
01. jun 2022. u 13.52
Koji diskutaniti takav i Jezik
Toronto kapa dole a BG Klosar I Polutani
Da pišem akademski necete razumeti
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.