Diskusije : Navijači

 Komentar
Брод тоне, пацови беже..
Odesa
(надежда, вера и л)
27. maj 2022. u 07.04
ČISTKA Posle trenera, Partizan napušta i sedam fudbalera
Tuga u Partizanu zbog još jedne neuspešne sezone. Otkako je 2019. osvojen Kup Srbije, nijedan pehar nije donet u Humsku. Jasno je da nešto mora da se menja, a to su potvrdili i fudbaleri.

Prvi je nogu povukao Aleksandar Stanojević, koji je odmah posle finala Kupa i poraza od Crvene zvezde rekao da više nije trener. Tu nije kraj, a za njim će da krenu i fudbaleri.

Kako prenosi Telegraf, još pre msec dana su u klubu odlučili da se zahvale nekim fubalerima bez obzira na rezultat u finalu Kupa. Na spisku se nalazi sedam igrača, a to su Lazar Marković, Miloš Jojić, Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Lazar Pavlović, Milan Smiljanić i Bojan Ostojić. Za Ostojića postoji rezervni plan, a to je da pređe u Teleoptik i pomogne ekipi da se vrati u Prvu ligu.

Svim fudbalerima ističu ugovori, pa klub neće da bude na gubitku. Iako je prethodnih meseci postojala mogućnost da neki od njih produže iugovor, to se neće dogoditi.

Biće još odlazaka, ali će oni da zavise od ponude drugih klubova.

...ауууу, све играчине Маркец, јојић а нарочито Лолита хахахаха који играчки потенцијали
Odesa
(надежда, вера и л)
27. maj 2022. u 07.09
Брод тоне, пацови беже и... гризу се између себе:

SVAĐA NA TERENU Urošević vikao na Rikarda: Dođi ovamo, bre! (VIDEO)
Nekim fudbalerima Partizana je teško pao još jedan neuspeh. Treću godinu zaredom crno-beli završavaju bez ijednog pehara, a to nije nimalo prijatno za klub takvog renomea. Zbog toga i ne čudi da su izbile varnice.
Posle finala Kupa usledila je ceremonija dodele medalja i pehara. Medalje su prvo dobili fudbaleri Partizana, a potom su krenuli ka svlačionici ne želeći da gledaju kako igrači Crvene zvezde slave. Ipak, nisu svi hteli da napuste teren.

Bibras Natho i Rikardo Gomeš su ostali na terenu želeći da ispoštuju ceremoniju. To se nije dopalo Slobodanu Uroševiću koji im je pokazivao da krenu ka svlačionici. Čak je u jednom momentu viknuo prema Rikardu: „Dođi, ovamo, bre!”

Na snimku koji se pojavio na Jutjub kanalu Redstarbelgrade vidi se kako Urošević prilazi Nathu i raspravlja se sa njim. Pošto je bila buka na stadionu, ne čuje se šta su jedan drugome rekli. Ipak, posle kraćeg ubeđivanja svi su pošli ka svlačionici, ali su i tada Urošević i Natho imali šta da kažu jedan drugome.

https://www.maxbetsport.rs/svadja-na-terenu-urosevic-vikao-na-rikarda-dodji-ovamo-bre-video-364084/
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
27. maj 2022. u 14.42
Raspada se franjin trulez koji je ostavio Srbima u nasledje. Vreme je da se ustaška sekta iz humske ugasi za sva vremena.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.