Diskusije : Navijači

 Komentar
Min-i Evropsko Prventstvo
sipak4
(student)
18. novembar 2021. u 12.14
Ovaj baraz za kompletiranje kvalifikovanih repki za svetsko prvenstvo će biti brat-bratu neka vrsta skradjenog evropskog kupa. Ima reprezentacija kao kusijeh pasa i sve su kvalitetne. Bas smo napravili dobar posao da ovu moru od doigravanja izbegnemo. U svakom slučaju biće uzivanje to gledati bez ikavih briga i nervoze.
sipak4
(student)
18. novembar 2021. u 12.16
Mini-Evropsko
D-Man
(Analyst)
18. novembar 2021. u 13.11
Да, биће занимљиво гледати шта се догађа и не узбуђивати се због тога.

Иначе, када се буду бирале те 3 групе ту ће бити сигурно и неких додатних услова пошто не верујем да ће се оставити могућност да се, рецимо, састану Русија (која је повлаштена) и Украјина (која је у групи неповлаштених).

Повлаштене репрезентације су:
Португал
Шкотска
Италија
Русија
Шведска
Велс

У групи ноповлаштених су:
Турска
Пољска
Македонија
Украјина
Чешка
Аустрија

Од укупно 12 екипа само ће 3 на СП (победници 3 групе по 4 које ће се формирати).
sipak4
(student)
18. novembar 2021. u 13.19
Ovde je Poljska kao nepovlascena glavna za izbegavanje. Mogu Levandovski i bratija da pariraju svim ostalim bez problema. Mogu se spariti sa Portugalom ili Italijom i tu može biti svega??
TC-64
18. novembar 2021. u 14.25
Iz drugog sesira su uglavnom podjednake reprezentacije. Ne bih ja Poljsku nešto favorizovao. Ne može Levandovski sve sam. Letos na Evopskom bukvalno sve golove je on dao za njih. Mada im to nije pomoglo da izbegnu poslednje mesto u grupi. Nisu uspeli Slovacku da pobede. Izgubili su. Pa su sa Spanijom igrali nereseno, a onda odigrali sjajnu utakmicu sa Svedskom, ali su i tu izgubili. Tako da šta od njih može da se ocekuje, teško je reci. Nije lako proceniti pravu snagu reprezentacija. Ali smatram da će biti iznenadjenja. Biće interesantnoo videti na primer koliko može Makedonija.
toronto1
(samo posteno)
18. novembar 2021. u 22.17
Igra se jedna utakmica i tu može svasta da bude. Sto neko napisa hvala Bogu da smo izbjegli ovaj pakao od plej ofa. Plus, ovo je zadnje prvenstvo sa 32 ekipe, tako da u buducnosti ne bi trebali da imamo puno problema oko kvalifikacija.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.