Diskusije : Navijači

 Komentar
Srbijaaaaa majka
Pavle_Djurisic
24. mart 2021. u 18.02
Grobarski kompleksi su zaista neizlecivi , čak i kada igra reprezentacija oni pokazuju svoje komplekse... Spominjanje Partizana je zaista tuzno. Ne igra vas partizan ako niste znali već reprezentacija.

Pavle_Djurisic
24. mart 2021. u 18.22
Bravo Slovenci, djeco nasa. Drago mi je samo zbog ovih kamenjarskih Srba
Pavle_Djurisic
24. mart 2021. u 18.42
Ti kekecii su još donedavno mislili da lopta skace jer se u njoj krije zaba!

EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
24. mart 2021. u 19.00
Svaka cast repki i Vucicu koji zavodi red u FSS! Bravo za Piksija!!!! Od sada kad su Srbi Zvezdasi preuzeli repku odmah nam je krenulo na bolje!!! od sada pratim reprezentaciju i zvancno!!
Pavle_Djurisic
24. mart 2021. u 19.19
cIM SE RESISMO GROBARSKIH ISKOMPLEKSIRANIH DUSA KOJI SU U „NAJAVI” OMALOVAZAVALI pIKSIJA ODMA pobeda
Pavle_Djurisic
24. mart 2021. u 19.22
Bravo momci,Pixi maestralno ubio dvije muve jednim udarcem...em uzeo tri boda em sacuvao „udarne igle” (Kostic,SMS,Gudelj pa i Tadica) za Portugalce...ima da ih ubijemo ko volove živi bili pa vidjeli...
toronto1
(samo posteno)
25. mart 2021. u 11.50
Kao prvo treba izbaciti Toleta Karadzica iz loze i ne dozvoliti najvecem „kanceru” našeg fudbala da priviri stadionu, drugo grobarski kompleksi su i dalje prisutni. Zamisli kretenska čestitka reprezentativcima na pobedi i kao „deca iz našeg podmlatka”. Gde ste bili idioti posle utakmice sa Skotskom, da izdvojite decu iz svog podmlatka? Gde su tada bili? Ovo je jedan od najvecih problema danasnjice u Srbiji,gde ne smes dete da odvedes na utakmicu i konstanto raspirivanje mrznje i odvajanje na klupskom nivou. Ovo je sport i nije pitanje zivota ili smrti. Ovo treba da bude zabava.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.