Diskusije : 30+

 Komentar
Роковници
Precanin
(Нека буде борба �)
03. januar 2016. u 14.01
Ја прошле године нисам купио онај роковник, дневни, зову га и агенда, био ми некако скуп..а већ било пола јануара... А и биљешке правим на 17 мјеста (телефон, ПЦ, лаптоп) па није ми било о главу. И видим да нисам нешто ни погријешио, оде година ко..дан! Треба сад куповати нови.
У чему је фазон, зашто кад си старији вријеме као да лети. Кад сам био клинац, љето је трајало једно 6,7 мјесеци, брат брату!
dulebg
(posmatrach)
04. januar 2016. u 06.41
Ви што имате ове телефоне-телевизоре стварно немате потребе за роковником. Штавише - мог зета кад питаш „кад је снимљен Блејд-ранер”, отвори телефон, кликне 2х и каже „1986!”(нпр.)

А године одоше! Неки су у војсци носили кројачки сантиметар, па одсецали дане - мени сад тако лете године.

Прво ми се година претворила у понедељак-петак. У понедељак кажем: ехе, почиње радна недеља - шта ћу САД да урадим; онда се не окренеш - оно петак! - где си био - нигде, шта си радио - ништа; нема везе - макар ћу за викенд да порадим приватне обавезе, одморим се и проведем; наравно опет дође понедељак, а мени од провода ни П ((
sanak
13. januar 2016. u 20.47
А и биљешке правим на 17 мјеста (телефон, ПЦ, лаптоп) па није ми било о главу.
-----------------
Rokovnike obozavam. I koristim. Uprkos ovih „17 mesta”, nema prave beleske dok se ne upise u rokovnik (I ponesto na zidni kalendar).
NecuZvakuVratiKusur
(Neradnik)
17. januar 2016. u 18.14
Ja sam presto da koristim rokovnik kad je jedna đevojka u koju sam bio baš zaljubljen viđela raspored i da se s njom viđam 3 puta neđeljno, a sa jednom drugom 2 puta. I to što sam zaljubljen u nju i više puta nju viđam nije pomoglo da me ne ostavi. I još sam bio spreman da joj oprostim to što čita moj rokovnik, toliko sam je volio, ni to nije pomoglo. Onda sam bacio rokovnik i poslije sam shvatio da ne znam za kad sam imo zakazan sastanak sa onom drugom, a tad nije bilo mobilnih telefona i fejsbuka. Pa me i ona ostavila jer je nisam zvao i nisam dolazio da se vidimo. A bila je i šteta jer je u tom rokovniku pisalo kad sam mijenjao kaiševe i ulje na autu, pa sam i bez toga osto. Tako da meni rokovnik nije pomogo, a posebno mi je odmoglo to što sam ga bacio ne razmišljajući.
sanak
17. januar 2016. u 20.07


VratiKusur,

Nadam se da je tvoja prica neka „posalica”.
kojekud
(citam sa usana)
19. januar 2016. u 12.50
Rokovnici, fujj.
Podsjetnik i agenda lepse/ne grubo/ zvuce ali su podjednako naporni i zahtevni.
Sto je važno cuvam u glavi, sto nije u glavi nije ni vredno /tamo nekih/ rokova. Kad bas moram nešto da zapisem obično je to na nekom papiricu koji me optereti i preokupira pa gledam da ga se sto pre oslobodim.:) Ne mislim ni o cemu drugom već o #$@& zabeleski
goodbad
(gb&u)
19. januar 2016. u 21.15
jel sastavis obe vijuge da rade istovremeni?
kojekud
(citam sa usana)
20. januar 2016. u 06.44
al' me strecnu
bezpotrebno :)
goodbad
(gb&u)
20. januar 2016. u 23.04
ma jok,ja sam momentalno u fazi lirskog treptaja, pa vas molim da to ne shvatite kao strecanje,nego kao sto je na početku navedeno.
kojekud
(citam sa usana)
25. januar 2016. u 05.17
ako,
samo ti treperi
zdravo je
goodbad
(gb&u)
27. januar 2016. u 06.42
da li reducirano kupanje steti zdravlju?
CPHA
(Чувари ћирилице)
29. januar 2016. u 15.04
Направим календар сама, онај за радни сто. Одштампам, нађем на нету темплејт, ћирилични, са нашим празницима. Дваки дан има рубрику, тако да ручно уписујем напомене, важне датуме и обавезе. Мада, све то укуцавам и у тел. Па намјестим и аларм али нешто немам поверења у нове технологије. Мада добре су, имаш аларм, рођендани, годишњице, дедлајнс, свира аларм...не могу да се пожалим, ферцера.
А оних старих роковника имам из 90-тих можда и из 80-тих...
Е одаберем најбоље и најквалитетније и ту пишем кулинарске рецепте. Један за слатке, други за слане, трећи за посна јела.
CPHA
(Чувари ћирилице)
29. januar 2016. u 15.05
А вријеме лети и зими и љети.
;-)
jedna_vamo
30. januar 2016. u 19.40
I to što sam zaljubljen u nju i više puta nju viđam nije pomoglo da me ne ostavi. I još sam bio spreman da joj oprostim to što čita moj rokovnik, toliko sam je volio, ni to nije pomoglo.
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'

kako surova devojka! ccc!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.