Diskusije : 30+

 Komentar
Pitanje za goodbad
escada
(ɐpɐɔsǝ)
07. jul 2015. u 17.43
Kao prvo, izvinjavam se moderatoru što koristim diskusiju za privatnu prepisku.
Poštovani goodbad!
Planiram da idem u Las Vegas, pre svega da vidim predstavu O by Cirque du Soleil kao i ostale predstave koje me interesuju. Takođe da obidjem Las Vegas. Kocka me apsolutno ne interesuje.
Moje pitanje je: Koji hotel rezervisati s obzirom da će služiti samo da se prespava? Podrazumeva se da treba da bude čisto.
Unapred hvala na pomoći.

Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
07. jul 2015. u 17.59
Čestitam na izboru. Imam kolekciju svih izdatih cirkusa ali nažalost iako su dva puta dolazili u Srbiju nisam ih nikad gledao uživo.

Uživaćeš.
escada
(ɐpɐɔsǝ)
07. jul 2015. u 18.35
Gledala sam Cirque du Soleil 3 teme, u različitim gradovima, fenomenalni su, oduševljena sam. Ovo, u bazenu, „O” idem u Las Vegas da vidim, jer samo tamo ima.
escada
(ɐpɐɔsǝ)
07. jul 2015. u 18.39
Moja drugarica kaže: - Ideš u Las Vegas da gledaš predstavu a ne da se kockaš? Ti nisi normalna!
Eto, nisam!:)
steks
07. jul 2015. u 20.47
Изабрала си једини начин да у Вегасу будеш на добитку ;)
skoljka
(student)
07. jul 2015. u 21.22
pozdrav! Nisam gledala O, al sam gledala Cirque par puta i Le Reve koji se daje u Wynn isto u bazenu, to je nešto divno, nestvarno. Nema da pogrijesis ako odes. Ja bila 3 puta u Vegasu a kockanje me nimalo ne interesuje. Ako hoćeš budzet hotel dobar je Excalibur, prije par godina renovirali bazen i sobe, pa mnogo bolje izgleda. Flamingo nije los jer je u centru stripa, a malo je losiji, pa nekad imaju dobre cijene. E sad Ceasars, Paris, Wynn, Bellagio, pa i Treasure Island su svi u samom centru, al skupi, ako nadjes neki dil uzimaj.
A od Circus circus ( ako još postoji) bjezi mnogo je ruzan i hotel i svijet koji tu odsjeda. MGM nije los, malo dalje al ok ako ne ides sad u ljeto jer je prevruce za hodanje, moraces taxi ili prevoz. Ja ne bi ostajala izvan stripa čak iako nadjes dil. Mnogo je ruzno i ne izgleda mi ni sigurno. Cudne face svuda.
Interesatnije je ako ides sa drugaricama, Shopping, izlasci, Ispijanje kafa, zezanje pored bazena. Mada sad svi odmah misle what happens in Vegas stays in Vegas, a kod nas nothing happens u tom smislu kojem oni misle. Ima jedna diskoteka na 50 spratu zaboravih kako se zove hotel, tu nam je bilo fenomenalno. Mada zavisi koliko godina imaš, i dal si u tom fazonu.
Ako ides s muzem shows, vecere, grand canyon. Moj muž se smorio posle drugog dana gledajucu te zavisnike po kockarnicama ( a moras uvijek da prođes kroz kockarnicu, to je koncept hotela). Rekao nikad vise.
struktura
(Bene Gesserit)
07. jul 2015. u 21.46
Ko može da gleda ne treba da propusta jer je nezaboravno. Jedini je problem sto je skupo, tako da recimo kod mene ako ide porodica sa dvoje dece potrebno je nekoliko stotina $$ za 4 karte. A ne znam odakle utisak da je goodbad u Vegasu. Hahhaha, dobar vic... On je u Vegasu k'o sto sam ja na Sejselima...
escada
(ɐpɐɔsǝ)
07. jul 2015. u 22.47
skoljka, hvala na korisnim informacijama.
struktura, možda sam pogrešno infomisana da je goodbad kelner u Vegasu. Ili je nakad bio? Sad više nemam pojma, čekam da se javi...ako se javi.
skoljka
(student)
08. jul 2015. u 02.09
Da, skupo je strava pogotovo ako vodis čitavu familiju. Mada, ja u zivotu ne bi djecu vodila u Vegas, iako vidim da ima ljudi s malom djecom. To mi ništa nije jasno.
Muž i ja smo prije 8 god platili $100 po karti i to one najjeftinije za Le Reve.
goodbad
(gb&u)
08. jul 2015. u 04.13
escada, drago mi je sto si se odlucila za moj zavicaj, ameri ovaj grad zovu Diznilend za odrasle, sto ustvari i jeste. sestro ja sam vise sportski tip i zadnju paru dajem na sportske priredbe tipa UFS, boks i slično. dogadjaji tipa Solej me iskreno ne interesuju pa ne znam mnogo o tome i ne interesuju me.međutim moja braca su povezana sa tim nekim sou dogadjanjima pa ti mogu obezbediti free ulaznice za neke od predstava, sve opet zavisi koliko ćeš ostati u Vegasu. moj iskreni savet ti je da sa klincima ne dolazis u Vegas. ti sa decom nesmes prici masini il' stolu, ako se ne varam najmanje na tri stope ili nas metar.treće predlazem ti Down Towun jer je jeftiniji. i tako.ako te još nešto interesuje tu sam.
goodbad
(gb&u)
08. jul 2015. u 04.26
strukturo, neću iz principielnih razloga da ri kažem glupaco. ja sam od '95 u Vegasu, a ti možeš ići u 3,14 cke materine, a ne na Sejsele.
strukturaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

struktura
(Bene Gesserit)
08. jul 2015. u 05.59
Hahahaha, Vegas bas neko sofisticirano mesto hahahaha :)))
escada
(ɐpɐɔsǝ)
08. jul 2015. u 11.22
Hvala goodbad. Idemo 2 para (deca ne dolaze u obzir). Još ne znamo tačno kada, verovatno početkom jeseni, na 6-7 dana. Ulaznice ćemo kupiti kada stignemo jer su jeftinije nego online, plus često ima popust. Pogledala sam Downtown Grand i cena je vrlo pristupačna.
Hvala ti još jednom. Pozdrav!
goodbad
(gb&u)
09. jul 2015. u 03.02
pokusaj zaguglat' Gold Spike, mali hotel , jedini bez kockarnice i veoma otkaceno mesto. mislim da je dan u Oasis at Gold Spike veoma jeftin, tridesetak dolara, a hotel je pre jednu godinu renoviran i veoma je cist i uredan, napravljen 1950 i ostavljen kao takav kao „antika”, nekakav ludi koncept ustvari projekt vlasnika GS da drugacije osmisli staro jezgro Las Vegasa.
goodbad
(gb&u)
09. jul 2015. u 03.14
zaboravih, Grand je bivši Lady Luck, renoviran i nasminkan, preko puta Gold Spika-a. i nije najlosija opcija,al' posto nemas kockarskih ambicija mislim da je i GS dobra opcija. pozdrav.
escada
(ɐpɐɔsǝ)
09. jul 2015. u 16.24
Super! Našla sam Oasis at Gold Spike, izgleda vrlo pristojno a cena neverovatno niska u odnosu na ostale hotele.
Hvala ti za pomoć, vrlo znače saveti i sugestije osobe koja poznaje grad. Pozdrav!
SilenthillPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Silenthill
(Zelim da verujem)
09. jul 2015. u 16.44
Dzabe ti rezervacije, neće te pustiti u avion sa merdevinama.
goodbad
(gb&u)
11. jul 2015. u 01.30
ako trebaš vise informacija, javi se.
escada
(ɐpɐɔsǝ)
12. jul 2015. u 12.17
Važi!:))
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.