Diskusije : 30+

 Komentar
Klikeri ili topovka municija
borgia
(tebra)
03. novembar 2013. u 04.28

Posalje mi jedan zabrinuti prijatelj sledeći link: http://www.kurir-info.rs/dogovor-marka-jaksica-i-tacija-sprečiti-srbe-da-izadu-na-izbore-clanak-1066497 . Navodno taci se dogovorio sa DSS da spreče Srbe da izadju na izbore (a oni bi verovatno to trebalo da urade)

Srbi, dragi moji Srbi... Ne postoje principi, postoje licnosti... Partije i stavovi se opet poistovecuju sa licnostima. Nekog vole, a nekog ne vole (samo jako mali broj nkih vole, uglavnom ne vole nikog), pa im se ne svidja šta god urade oni koje ne vole. šta god urade oni kosta god uradi onaj koga ne vole ne vole... Za sve postoji zamena teza...

Kritikuju sve šta se radi (ne može se tvrditi da je sve uglavnom za kritiku), kažu ovo ne valja, ali nikad ne kažu STA VALJA...

Podržavaju stav vlade koja ne priznaje „Republjik Kosova”, ali je zato podržavaju kad vrsi ogroman pritisak na Srbe sa Kosmeta da glasaju na izborima te nepriznate vlade!?! KO JE TU LUD? Srbi se hvale da imaju muda veca od topovskih kugli, ali niko ih nema ni velicine zrna bibiera, jer ne sme da kaže da je Nezavisno Kosovo DEFACTO PRIZNATO, i da je najbolje za Srbe da se konsoliduju kao MANJINA u toj DržavI, kako bi najbolje zastitili svoj interes. Onda bi sve imalo smisla i ne bi trebalo nikom ispirati mozak.

Pandora04
04. novembar 2013. u 06.39
Ovde se ne prica puno o politici ali na rubrici „Politika”...ubijaju se od pricanja:)
dulebg
(posmatrach)
06. novembar 2013. u 12.25
До ког нивоа лажљивости је Вучић дошао - то је већ застрашујуће.
Негде у време његове и Томине највеће популарности, нешто пред издају Воје Шешеља, мени се учинило:
- да Вучић уствари ништа не прича! (ваљда се борио за место градоначелника Београда?) Него само сипа увређене клетве: јесте, ви сте оваки-онаки, како вас није срамота да се мени обраћате?
- а Тома је опе тумео да састави цело вече интервјуа, а д ане каже ништа..
.. лично сам, као послушни радикал, сматрао - да Воја о томе води рачуна, да има ко ће о томе да брине.. међутим, испоставило се да су ова двојица већ увелико била купљена и да су само цедили из Радикалне странке поене и популарност - себи за одскочну даску.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.