Diskusije : Tenis

 Komentar
Ko će biti Novakov trener
CAHJAP
29. mart 2024. u 05.11
Za sada prognoze su da bi to najverovatnije bio neko sa čijom radom je Novak potpunk upoznat jer sa novim trenerom potrenbno je izvesno vreme prilagođavanja što ne ide u korist Novaku sa obzirom da je 37 godina i na završnoj fazi svoje karijere. Ipak sve je moguće, ja ću da lupim pa kud puklo da puklo... Moja prognoza za novog trenera je ...Nik Kirgios !
xzy
(ing)
29. mart 2024. u 08.07
1. nije mi bas jasno zašto mu i treba trener. Da analizira protivnike i izadje sa taktikom?
2. ako je ovo gore, zašto mora biti bivši teniser, Zimonjic, Nik ili tako nešto?
CAHJAP
29. mart 2024. u 09.09
Trener čini dosta više nego samo treniranje. On analizira suparnika i igru uopšte i tokom igre planira strategiju koju prenosi na igrača.
dr-mors
13. april 2024. u 15.05
Novi trener Novaka, biće N.Zimonjic
tifran
(nostalgicar)
14. april 2024. u 19.14
Ziki bi bio idealno rešenje na zalasku karijere.
Treba mu dobar kondicioni, motivacija i neko s kim može da popriča malo o taktici.
Posle zadnjeg poraza u Monte Karlu smo shvatili da ni Nole nije imun na godine
antologia
(svakog dana...)
15. april 2024. u 05.25
Eto, ja vidim drugačije i razumijem drugačije. Mijenja se trener u pola, za karijeru možda i najvaznije sezone. Ostala su još 3 GS, brani Frenc. Olimpijada….. To govori o velikom problemu, ne znam sa koje strane i gdje lezi problem, ali mi je zaista muka bilo gledati Gorana koji gleda u zemlju i ne reaguje. Da je sreće, promjeniti ga je trebalo još pri onoj frci na USO. Loše se ponio i reagovao.
Novak je nervozan, umoran i nezadovoljan. Nisam vidjela igru protivnika da je nadmoćna, takticki bolja, virtuoznija…ništa. Nole ponovo gubi dah i problemi sa disanjem!? Nije to od starosti, to je od nekih drugih problema koje i vidim i osecam, mada ne razumem, ne znam koji su. Ziki divan, predivan teniser itd, ali tezak, pretezak covjek. Sujetan. Pa on je žrtvovao karijeru odlazeci od Nestora. Ok, ovo je druga prica i sad sigurno najbolje rešenje. i ja podržavam. Nadam se da vidim entuzijazam, dobru energiju, pozitivnu i sve će biti OK
DSQ1964
15. april 2024. u 08.23
Videćemo na RG, slažem se da nije baš najbolji trenutak za promene trenera, e sad pitanje je koliko i njemu treba trener, možda kao neki relaksirajući faktor ali osim fizia u ovim godinama šta će mu i taj Žiki. Šta Žiki zna što Nole ne ne zna, stvarno ne znam.
Nole očigledno tempira formu za pilovinu godine, čak mislim i RG da nije prioritet, samo Olimpijada ali biće on jak na RG-u isto.
Ne brine mene Mojte Kario ni malo, nije Nole ni došo da ga osvoji, polufinale je puna kapa.
DSQ1964
15. april 2024. u 08.27
Mislim jasno je bilo da će Ivanišević da litne kad je Nole počeo da ga psuje i u dupe i niz dupe. Pa nije ga psovao iz početka, kad je to počelo? Negde na prosšlom Wimbliju?
rafal
25. april 2024. u 10.47
Djokovic
Mijatovic
Rakocevic
Ivanisevic
Uskokovic
Radulovic
Bulatovic
Savicevic
Brnovic
Drobnjak
Đukanović
Prlainovic
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.