Diskusije : Tenis

 Komentar
Momentalni otkaz Ivaniševiću
DSQ1964
27. mart 2024. u 05.38
… je možda trebao da bude odmah posle izgubljenog AO ali izgleda da je u IW kap prelila čašicu. Sa druge strane jedan izgubljeni i GS i ispadanje od levaka, pa nije greda, dešavalo se i ranije.
Da li ste za ili protiv degažiranja Gorana? Ja lično sam ZA.
geronimo
27. mart 2024. u 06.47
Meni je Goran bio O.K.
antologia
(svakog dana...)
27. mart 2024. u 09.33
Uvijek ZA! i protiv Rvata od početka. Ja ga nisam voljela ni kao Cilicevog trenera, a Cilic mi nije ništa, samo sto nisam mogla da ne primjetim koliko mu trener nije pruzao ništa. Sa Novakom nije mogao tako, no još od one frke na USO itd, nije pokazao to što treba i bio je umoran, dosadjivao se, uspavljivao tim. Od starta mi je to bio promasaj,iako sje bilo rezultata???? Pa rezultata je bilo sa svim trenerima, ovim glavnim: Vajda i Beker. To je do Noleta, ali se u principu ne „mijesam” u lične i strucne odluke. Ljenivac je Goran i ja mu nikad nisam oprostila pogane izjave prema SRbima
antologia
(svakog dana...)
27. mart 2024. u 09.44
Među Hrvatima se prica da on samo želi da se posveti talentovanom sinu itd. To sam čula, bar dve godine unazad.
intrigue
27. mart 2024. u 12.55
Ђоковиће је са Гораном освојио 12 ГС и тај резултат потврђује да је Он био добар избор .
Ништа тај Иванишевић није радио другачије нити се другачије понашао ...не би ја рекао да је до њега .
Чуј Иванишевић ленчуга , он је мање тренирао и био мање посвеђен , ландрао лево десно ?
Одувек је било овако , кад играча стане , кад има кризу резултата (тако је и по клубовима) онда цену први плаћа тренер .
Прво што људима падне на памет је „потребна је промена” ...и од те промене се очекује напредак и враћање на старе стазе .
Видећемо шта ће бити , могуће је и то да су Нолета стигле године , да више нема ону стару жељу , да се по мало заситио ...
Спомињу Зимоњића ...ајд да видимо да ли ће он нешто променити .
Да ли ће и он као Иванишевић бити спреман да разуме и истрпи Нолетово дискутабилно понашање на терену ...

DSQ1964
27. mart 2024. u 21.52
Pa jeste Nole sa Ivaniševićem osvojio najviše GS-ova ali se može reći i da da je on ipak došao na „gotovo” kada je Nole već bio kompletan igrač a osim toga i Rafa a posebno Rodja su već počeli da se „povredjuju” sve češće i češće.
Sa druge strane se može do u nedogled polemisati o ispravnosti a posebno tajmingu Noletove odluke, alo, menjaš trenera ko da će da igraš još minimum 5 godine a još ga menjaš tako tesno ored RG i olimpijadu?!! Naravno vreme će polazati da li je bio ispravan potez.
Piše se da će Zimonjić biti samo privremeni trener dok se ne nadje stalno rešenje.
Ja bih ipak nekog ko je osvajao single GS-ove, možda Rodju ako je voljan?!🤣👏
antologia
(svakog dana...)
27. mart 2024. u 23.21
Do sada, odobravali mi to ili ne- pokazalo bi se na kraju da je Novak uspjesno pravio izmjene i povlacio poteze. Odlično se sjecam dosadnog, mlitavog Vajde, a onda onog koji je, naročito uz Bekera pomakao Novakovu karijeru. Uvijek je bio važan, svakako, to ne umanjujem.
Mislim da mu je Beker mnogo odgovarao, pa i Goran ne neki način, blizi generacijski, mlad covjek i jezik i sve ostalo. Inače su njih dvojica suštinski razliciti: temperament, elan, radne navike. GOran je previsok i trom. Nema veliku energiju; ne dozivljavam ga kao nekog ko je mlad duhom i ko bi bas u ovoj krizi motivisao Novaka. Na njemu se vidi da se dosadjuje. Uvijek izgleda kao neko ko na pola kunja. Dalmos- to je to.
I Novak je umoran i malo rasturen i ko zna šta još. Svi oko njega su dosadni, jer ne mogu da ga slijede, a njemu treba još malo „guranja”, motivacije, inspiracije i rzsterecenja i vise lakoće i optimizma- sve sto Nole ima i nosi. Zimonjić je i sam uvijek motivisan radnik. Moguće da će u ovom momentu biti dobar balans. Njega je i Rafa često zvao za sparing partnera i da treniraju zajedno
antologia
(svakog dana...)
28. mart 2024. u 10.40
Evo, stigla ja na Balkan🧐 Kažu ljudi- ne znamo- Nešto je krupno!? Nole ništa ne bi radio bez veze ili da bi isao protiv sebe. To govore i Bosnjaci i Rvati i ljudi iz BiH teniskog saveza. Inače su blizi Goranu, nego Novaku
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.