Diskusije : Tenis

 Komentar
Holzleitner, drago mi da te više ne gledam.
srbo001
(FUDBALER)
07. jul 2021. u 18.00
Ovu fashisticku njusku sam dugo gledao. Dosta su mu davala usluga,samo zato što je fashisticki zidov.Zamislite, Beretini nije igrao ni jedan mech na glavnom terenu, a ovaj fashista je sve odigrao bas na glavnom terenu.
saam
(staklar)
08. jul 2021. u 06.18
Можда ћеш га гледати на Вимблдону опет, кад су га питали , јели му ово задњи, рекао је да не зна, можда се појави опет. Атмосфера на конфернцији је била чудна, као да су сви жалили што је изгубио, нисам имао стрпљења да одгледам до краја.
srbo001
(FUDBALER)
08. jul 2021. u 12.46
Mislim da nikad nisu bolje namejestali zreb kao za ovu prljavu njusku. Zadnja dva puta kad je dobio AO Open su ga bas progurali. Prve godine , u prvih pet rundi je igrao sa igračima koji su bili ranked 65 ili vise. Drugu godinu su mu namjestili da sve mecheve igra u night termin da bi izbegao vrucine . I kao ne namanestaju ,my ass! Ovaj nas Djokovic je bas mentalni div, šta sve on mora da proguta da bi pobijedio. Svaka mu cast.
DSQ1964
08. jul 2021. u 19.19
Pa to nije sporno, organizatori AO čini mi se, su i sami rekli da mu namestaju zreb kao i termine kako bi ostao što duže u turniru jer on je favorit publike. I pored toga niko od tih zapadnih medija nije postavio pitanje pa gde je tu onda fair play. To je sve valjda opravdano jer u pitanju je najomiljeniji igrač svih vremena, ne?

Što se tiče njegove karijere reklo bi se da je ovo kraj. Videćemo da li će učestvovati na Olimpijadi, ako ne onda definitivno se možda oproba i na US Openu ali će mu to biti zadnje. Nema šanse da on ide za Australiju ili čeka sledeći Wimbledon. Svestan je on da više ne može da osvoji ni neki manji atp turnir a kamo li GS, jedina stvar koja njega još uvek održava u sportu su sponzori i reklame.

antologia
(svakog dana...)
08. jul 2021. u 20.26
Bar deset godina to ovdje dokazujemo i ukazujemo: Koliko olaksica i vjetra u ledja, otvorenog krsenja pravila itd sve za Federera, a koliko, nasuprot tome, Novaku podmedcu, otezavaju, usporavaju, kompromituju.
Pa ni nasi ovdje, vecina, nisu pristajali da to vide, priznaju, uvaže.
Nego se opravdavalo to što se čini protiv Novaka, čak dotle da je sam kriv, da mu je Otac kriv sto previse govori, pa Jelena, pa ishrana, pa tim i ponasanje...
Sve naše svadje i nadmudrivanja,duge rasprave o bilo cemu, su zapravo motivisane opredjeljenjem ZA i PROTIV Novaka. Pa šta reci o ATP i zapadnim mocnicima koji neće jednog Srbina u svojim elitnim redovima.
Nazad na osnovnu temu:) Do sada je Federer uspjesno koristio sve privilegije. Sada mu ni to ne pomaze, zato i ja vjerujem da je kraj.
Ipak je sjajno dogurao, kao i na RG.
Za Noleta i zdravlje mu se molim Bogu i nadam se da je propisno zasticen
i da je svjestan svega.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
08. jul 2021. u 21.26


„I don't hate Roger, I'm pointing out the glaring double standards and why I can't jump on that band wagon. Wonder how many matches would have he really won if not for all the help he received from ATP in the last few years. His hysterical fan base at Wimbledon actually did him wrong today by screaming in shock and breaking his concentration. Something his opponents have to deal with all the time. Novak is getting the other end of the stick. ATP, media and the crowd working against him 90 percent of the time.”
srbo001
(FUDBALER)
09. jul 2021. u 09.24
Nešto sve mislim o ovome pa povezem da je to sve fashizam. Mi se vracamo unazad. NAT(eroris)O pomazu fashistima u fashistickoj rvatskoj, fshistickim muslimanima u bazni,fashistima na kosovo.A šta reci o fashistima u Ukrajini. A tek covjeku ciji je djed bio fashista. Nikad mu ne mogu oprostiti kd se veslio kao malo dijete , skako uvis i urlo ko hijena , kad je Novak izgubio na AO Open,kad je bio povredjen. Ipak vjerujem u boga i znam da je to sudar dobra i zla , i da dobro uvijek na kraju pobijedi.
antologia
(svakog dana...)
09. jul 2021. u 11.24
Naravno da je fasizam. Drugi svjetski rat je tek sada zavrsen i oni su pobjednici.
A mi trpimo konsekvence.
DSQ1964
10. jul 2021. u 21.18

https://youtu.be/OKO881UPjFc
Mamicu im fašistoidnu, baciću moje Rolexe u djubre za inat!😖
Sad se više ne broje slemovi nego lepota igranja? Zar nije lepota u oku posmatrača?
DarkBlue
(istrazivac)
10. jul 2021. u 23.54
„Zar nije lepota u oku posmatrača?”

Ne. Po novim pravilima moramo da pratimo influensere i influenserke
i da slusamo upustva ministarstva lepote. Mora da se zna neki red.
Zamisli kakav bi haos nastao da svako pojedinacno odlucuje šta je
lepo a šta nije.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.