Diskusije : Brak i porodica

 Komentar
Šta kupiti ženi za rođendan?
tajka
(trener)
02. septembar 2016. u 13.38
Mogu li žene sa BIP da pomognu? Šta vole da dobiju? Dok se ne prisetim popravicu pesmu od prošle godine...

Rođendan

Ruže ću ti
ženo pokloniti,
obraz ozariti
kao dragi kamen
i poljubac
mek i‘svilen’,
da ne brinem.

Opet mislim
malo je,
za sve što srce
tvoje dalo je,
za tebe i mene
oduvek je ono
bilo lek i spas
za ljubav,
za nas.
Zato ću ti dati
pesmu ovu
zgodnu,
tanku
al’ visoku.
Da se vidi
po tvom slovu,
igra, pleše
po nebeskom
plavom krovu.
CPHA
(Чувари ћирилице)
04. septembar 2016. u 02.06
Требало би то сам да смислиш.
Да буде твој избор, а не наш.

Не познајем жену, њен карактер, не знам шта воли, шта не воли...

CPHA
(Чувари ћирилице)
04. septembar 2016. u 02.14
Али можеш да наручиш штампано албум издање,..пошаљеш им њене фотографије, твоје стихове, цитате њених специфичних изрека...ако их има.
Можеш једну вашу заједничку фотку ставити у тај споменар, али не више :) ипак је њен дан.
Они то лијепо укориче у повез какав желиш, квалитетан папир, бираш слова, све можеш урадити на српском...или како већ желиш.
tajka
(trener)
04. septembar 2016. u 07.25
Lepo si to upakovala Srna. Hvala na odgovoru i predlogu ali nisam ja postavio temu jer bas bas ne znam šta ću. Tema je za sve vas...tema je dilema)).Šta vi žene dobijate, čemu se radujete a cemu ne...šta muski obično darauju...itd.
Ranije sam se mislio i pitao dok sam radi reda uzimao razne sminke i mazalice ali sad prođe lepo sa cvecem, sampanjcem i izlaskom. Dok sam se tako dvoumio (prošle g.)rodila se pesma pa sam je eto postavio a ove g. prepravio...nadam se popravio. A može bolje ali to ću ostaviti dogodine.

Kad nešto napisem onda proveravam na raznim mestima da li je ok...nije dovoljno što se meni (i ženi)) svidja. Ovaj gore minus kaže nije dovoljno dobro za nekoga pa je i to neki odgovor.

Ima još jedan mali razlog sto sam otvorio temu. Umire BiP (nekad najbolji forum)pa ja reko' malo vestackog disanja ako nije kasno)). Pozz.
obicno
(.)
08. septembar 2016. u 10.03
Evo da ti pomognem: ja uvijek dobijem karte za pozoriste, mjuzikl, koncert (ovo zadnje malo rjedje jer nije uvijek bas siguran u izbor) i sl. To je jedino gdje on neće omanuti, inače ranije, dok smo bili mladji pokusavao je da mi nešto kao pokloni ali su pokloni bili 99% cisti promasaj, cisto bacanje para: npr. nakit (a ja to ne volim ili ako bas i nosim volim bas nešto neupadljivo), knjige (uglavnom one sto lijepo izgledaju, ali za mene neintresantne za citanje), ramovi za slike (bas nešto ne volim slike po kuci izlozene), maramu ili sal (uvijek nešto sto ni sa čim ne mogu kombinovati)... Onda sam ga fino zamolila da se kane toga i time je zavrseno.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.