Diskusije : Brak i porodica

 Komentar
Luda sreća
Oberstaatsanwalt
31. avgust 2013. u 12.44
Nedavno sam bio u CG na moru i tamo ima obaveza prijavljivanja stranaca, i ja to nisam uradaio, i dosao na aerodrom i tamo guzva ovo ono. I ja upoznam nekog Svabu i neku Brazilku, i sad nekako oni prodjose prije mene na kontroli i ja nešto gledam sa strane i neke dvije Beogradjanke se uvalise ispred mene i ja hcu da povratim poziciju, ali one zapele isto i nedaju je, kao da su neke profesionalke bile. I ja to prihvatim, i odu one zajedno na kontrolu, sto je neubicajeno, jer se ide jedan po jedan, i čujem ja ona ih pita imate li karton za strance da ste se bie prijvaile i odjavile. Kaže ona nemamo, i ova zove onoga policajca u civilu i on jako ljubazan, skoro sretan zbog para ih zove da dodju sa njim u susjednu sou. i ja gledam to, i hoću da pobjegnem sa toga reda i odem u ovaj drugi pored red, ali mi se ni tamo niko ne smijesi, i ja ostajem u ovom recu, dolazim na salter predajem pasos i ona mi kaže: uh jesam dehidriala, uzima flasicu vode sa stola i ispija, gleda i kaže: u ovom zivotu je sve sreća, udara pecat, smije se i kaže sretan put!

Hahaha, jes mit bio drago! Jel tako?

Je ste vi placali kazne ovoga ljeta ili ste imali neku ludu sreću...
kalavestra
(inzinjer)
31. avgust 2013. u 13.27
pa moj slobodoumni muž je zakljucio da posto 15 minuta vozi kroz sloveniju nema potrebe da palca tako slupe vinjete. šta mislite? odmah su nas lepo skrenulli sa puta i dobili ekstra a bonus u vidu kazne. za te pare smo mogli da idemo na terevenku..
vantika
31. avgust 2013. u 14.45
Pa nije baš luda sreća imati balinkuru na nekom šalteru u CG koje je spremna praviti probleme turistima iz Bg, a zažmiriti kolegi baliji na istu stvar tek nakon minut-dva. To je već loše uredjenje države i službenika i nema veze sa srećom.
baxuz
(φεμμινα™)
31. avgust 2013. u 16.21
Mi nemamo ni ludu sreću nit placamo kazne. Uredno se prijavimo i platimo 42 kune ili 6 eura, za 19 dana, turisticku taksu državi Hrvatskoj. Pošto su oni Eu, vise nema potrebe da se prijavljujemo i policiji.
Oberstaatsanwalt
31. avgust 2013. u 17.25
da sam ja otisao prije njih na salter mene bi poslala, jer je taj tip bio sam, a ne možeš drzati tolike ljude. ma ja otiso da se prijavim i pita me onaj policajc koliko ćeš ostati, ja rekoh, kaže on, ma neće te ništa ni pitati, i eto, tako i bi.

a one hoće da se uvaljuju preko reda i onda su naletile prve, isto kao da idu dva auta istom brzinom, i samo jednog zaustave, a durgom ne vide broj registracije od prvog.
Oberstaatsanwalt
31. avgust 2013. u 17.34
ma isao sam ja i prije autom, i sa licnom, i pricaju oni nešto uvijek i puste onda ili su vise oguglali, ali ovo je bilo drugo, a možda su i one bile duže, možda su „radile”
Oberstaatsanwalt
31. avgust 2013. u 17.40
pa oni tamo u Sloveniji imaji video ndzor. Pišu svugdje, Ako imaš njemacke tablice doći će ti kuci, a ako ides tamo na Maribor ili tih 15 minuta, onda izadjes sa auto puta na SPielfeldu i ides do Maribora u grad, inda ides pravac Ptuj, i to traje sve oko 45-sat vremena, ja kad sam siao prvi put trajalo je sat vremena, ali to se i isplati posto oni uzimaju 15 eura za to, a ako znaš put nije nešto teško, ali promjenis možda 7 puteva, moras paziti, prođes prvo na starom granicnom prelazu, pa onda dodjes u maribor i prativ zute table za ptuj i vamo tamo kroz neke sume oddjes na taj isti put i ond aides prema Hrvatskoj jes nekoliko kilometara. i u austriji imaju vidio nadzor, i možda samo navece da ništa ne mogu tako da primejte ili isto treba imati sreće.
polako_bolan
01. septembar 2013. u 12.28
A tako smo se radovali izgradnji autoputeva:)

Od stana u DE pa do roditeljske kuce nemam ni 20km bez autoputa

300evrica me kosta put do otadzbine i nazad, ne racunajuci povremene kazne kroz austriju
baxuz
(φεμμινα™)
01. septembar 2013. u 17.19
sto jes jes svabo... do kuce na moru nemam samo 25km autoputa... do roditelja mi sve autoput... još samo fali da mi mrkonjic sagradi onaj obecani autoput do zlatibora i mojoj sreći neće biti kraja :-)
Oberstaatsanwalt
01. septembar 2013. u 17.19
ja sam smao čuo za to vrijemne prije autoputeva po austriji kad se penjalo po alpama 8-9 sati ... a ja se ne prijavljujem nikad u Crnoj gori, pocnu oni nešto da kukaju na granici, ali je na aerodromu zafrkano, ako te ne pusti, prpade ti let, ali mislim da oni gledaju koliko si ostao i gledaju, jesi li ono tip što se odmarao, znaci isusuncan svijez, ili ove neke striptizete, sto su užele vrecu para, ma oni ih sve tako vjerovatno love, ove neke vioke bile i ono arogantne, nikoga ne gledaju, a nisu nešto lijepe, ono da imaju nekeu profinjenu facu, već ko djukele neke kurvanjske, i oni ih odma scole, i one plate sigurno lahko ... jel tako?
Oberstaatsanwalt
01. septembar 2013. u 17.20
kome ti te bombe bacas? tvoji roditelji su na Zlatiboru. I do tvoga sela ide samo slonova staza.
Oberstaatsanwalt
01. septembar 2013. u 17.26
ja sam ove godine iso u Bosnu, i ja ga zgarim negdje po onim putevima jedno 170 a navece oko tri sata, i izlzi neki policajac mase on onom lampom, i sijaju mu oci od sreće, misli biće para, i ja ništa samo prođem i još dodam gas na 190, i tako dalje, anije autoput bio ..., nisu me scolili, nisu oni ni htjeli da me love, jor bi onda izgubili cijlu noć,a i ne bi me stigli.
Oberstaatsanwalt
01. septembar 2013. u 17.34


JA vise volim reli staze, radi adrenalin i ne možeš da zaspes. Autoput je dobar ako ćeš voziti 200 i nećeš platiti kaznu, ali mi je jaran nedavno u Hrvatskoj platio 350 eura kaznu, a vozio oko 210
Oberstaatsanwalt
01. septembar 2013. u 17.38
ah, tvoji su u italiji! ... sto to nisi prije rekla?
Krasotica
(magistra)
04. septembar 2013. u 16.46
Au, što si ti neki neurotični škrtac, a voliš i puno da lažeš...
Oberstaatsanwalt
04. septembar 2013. u 18.24
samo imam iskustvo, jednom sam isao preko slovenije i za petnaest minuta platim 15 eura, i sad sam vidio da može i drugacije, taj put što se placa vidi se jednim dijelom sa ovoga pita što se neplaca, gusko, natjerala si me da se pravda svojom gluposcu
Oberstaatsanwalt
05. septembar 2013. u 06.20
evo danas sam opet isao da se prijavim, i i prije dvije sedmice odem tamo i trazi mi vlasniki list, i kako ga ja nemam on poce pricu vamo tamo i onda kaže: ma i ne treba ti, a danas ja dosao sa vlasnickim listo, on neca ni da ga pogleda, nego me još zahebava, kaže: bravo, savjestan gradjanin! a sve isti covjek, vjeovatno me je i zaboravio.
Šta ja znam: prvi put da se prijavim ovdje a dolazio sam stoputa ... a mislim može me sa aerodroma skinut, nema nekih pravila, i to mi stoji u pasosu da sam dosao prije deset dana...
Oberstaatsanwalt
09. septembar 2013. u 04.43
mislim da crnogorci hoće da pokazu srbima da su stranci i da ih se polako otarakse. Oni dodju kao turisti i na kraju hoće cijelu državu za sebe. Kao svi smo uzeli njihov jezik i oni su se borili, iako svi znamo da je njigov covjek sa osnovnom skolom koji je vrbovan os ilumniata napravi taj srpski od bosanskog, i svi znamo da se Srbija nije borila u 2. svjetskom ratu.
Oberstaatsanwalt
09. septembar 2013. u 05.02
zakebavam se, ali pravi crnogorci nisu nikad previse volili srbe, osim PPNJ možda, mada njega ne znam tačno, ali on je bio megaloman pravi Srbin, rekao je da ga sahrane na najecem brdu u CG, da bude i dalje iznad svih, vjerovatno je bio Srbin.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.