Diskusije : Moj dom

 Komentar
Koji tv?
mravinjak
(coban)
09. oktobar 2011. u 14.49
Kupujem TV, živim u USA.Sigurno ću kupoiti tv 51 inch ili veca...
Šta je vase iskustvo,,,Sony,Toshiba.Panasonic,itd,itd,,
Plazma da ili ne?
Nakamura
(支持卡扎菲)
09. oktobar 2011. u 16.49
gde god da živis isto ti se vata i koji god da kupis isto ti se vata jer će svaki za 6 meseci biti već stara tehnologija ! Zato ne vredi na taj način da razmišljas ! Kupi šta ti je jeftinije. Ja sam letos kupio sony, od ovih novih sa internetom, međutim sledeći su sa ekranom debljine 2-3 mm, pa sledeći sa holographic screen, ovakvi: http://www.youtube.com/watch?v=1bqbZKnNR3k&feature=related
a takvi će biti i monitori za PC i laptop racunari, pa zatim slede sa fleksibilnim ekranom, laserski i druge varijante, pogledaj video na istom linku sa strane. To će sve izaci na trziste već uskoro !
Znaci, ne vredi mnogo ulagati jer pre svega svaki noviji ima vise funkcija, a i sada se već i apdejtuju preko interneta, ubacuju se sve vece memorije i td.
Nakamura
(支持卡扎菲)
09. oktobar 2011. u 16.57
p.s.
da dodam, vredi obratiti paznju da ima 3 tjunera jer su najcesce sa 2 (analogni i digitalni signal), a treci poveca cenu za desetak dolara, ali hvata sat tv signale pa je dovoljno samo prikaciti i sat antenu.
mravinjak
(coban)
09. oktobar 2011. u 21.04
Hvala ti,,,nisam zano za tunEres,,videcu to.
JA RAZMišljAM DA KUPIM LD 55 INCH, HD I TRI DIMENZIJE,KOSTA OKO $ 1500.OO
Nakamura
(支持卡扎菲)
10. oktobar 2011. u 11.31
pa mnogo je to, nove tehnologije su već spremne, samo cekaju da rasprodaju nagomilane stare zalihe. I naocare za 3d nisu jeftine, mada ne verujem ni da ima mnogo 3d emisija. pa je diskutabilno šta se tu vise isplati.
mravinjak
(coban)
11. oktobar 2011. u 09.02
UH, KAKOJE Teško ODABRATI KAD IMaš TOLIKO PUNO IZBORA.
A OVAKO SAM ODLUCIO DO SADA,,,SIGURNO CE BITI VECI TV TO ZNACI PREKO 47 INCH, DEFINITIVNO LED ( NO PLAZMA , NO LSD) POSTO JE SLIKA OSTRIJA I BOLJA, I DEFINITIVNO 240 Hz.
JOS SAMO DA SE ODLUCIM KOJU PARKU,SONY, PANASONIC, TOSHIBA,... ITD
NELKA IDEJA U VEZI IZBORA MARKE>>>
Imported_from_SERBIA
(StefAco)
12. oktobar 2011. u 14.15
Plazmu zaobidji. 240 hrz il' 120 hrz, veruj mi za tebe uopste nije uocljivo, niti ćeš primetiti razliku. Taj tjuner je imao nekada filips, al' nikad nije radio niti se koristio, jer osim tog tjunera verovatno je trebalo još nešto da bi sve bilo podesivo. Trebala je memorijska kartica disha sa kanalima koja se naravno placa.:)
Primer, imaš tjuner za dish, kao i tjuner za globecast. Ne možeš sa tjunerom za globecast da hvatas dish kanale, niti obrnuto. Zato se raspitaj o kakvom je tjuneru reč, zasta sluzi, itd...

Drugo, sve je to lepo i zanimljivo, internet konekcija, netflix, itd... jedino se pitaj koliko sve to kosta mesecno, i šta ćeš koristiti, jer ako mene pitas da placam 150-200$ mesecno za neke pakete kanala, i „ludorija”, ne pada mi na pamet.

S druge strane, tehnologiji nikad stati u kraj, kao sto prethodni rece, za 6-8 meseci već si „outdated”.

Kod mene ulogu igra velicina ekrana, i marka tv-a. Imao filips, oprzio se. Hvala Bogu nema ih vise na marketu. Trenutno je toshiba tu, i obavlja posao kako treba. Za ove 3 godine bez problema.

mravinjak
(coban)
12. oktobar 2011. u 20.09
Ja svaki dan idem u prodavnice i ucim malo o timTV .
Danas sam nauciio da svaki novi TV treba da se namestio slika,, to jest( CALIBRATE0, valjda treba majstor da namesti sliku kad prikacis TV. To kosta Extra ali se isplati , pošto sam video primer kako slika izgelkda kad se prvi put TV prikopca i posle kad majstor namesti sliku,
E danas sam video dosta Tv, dopada mi se Sumsung ali je skup.,
možda da odem sa LD, ,malo jeftinije ali ima sve sto mi treba.
Šta znaš o CALIBRATING TV ?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.