Diskusije : Grčka

Diskusija je deaktivirana na neodređeno vreme.
 Komentar
Zar ni JEDAN poen „braco”?
matina
(argos)
02. jun 2010. u 08.27
Ogromno razocarenje u Grke i pored toga sto ih jako dobro znam.Zar nam nisu mogli dati barem JEDAN poen na glasanju za pesmu Evrovizije,a kome sve nisu dali?

misa011
(biznis)
03. jun 2010. u 01.28
Ne razumem što se cudis kad ih već dobro znaš.Od sledeće godine pamet u glavu i razmislimo kome ćemo i mi da dajemo glasove na „bazi prijateljstva”. Uostalom malo nize dole sam pokrenuo jedan post na sličnu temu pa procitaj

http://www3.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/169/014834856/evrovizija.html?8
Balkan-Blues
03. jun 2010. u 04.37
I ja se cudim, po cemu mnogi ljudi tvrde, da su nam Grci braca.
Bas ništa ne cine za nas, samo se foliraju i čak nas omalovazavaju, dok na primer prema Svabama gaje kompleks inferiornosti, i ako to nikada ne bi priznali.

pufka
(dizajner)
03. jun 2010. u 13.02
Grci ismejavaju sve ne samo nas strasno su ponositi a uz sve to i nevaspitani do zadnje mere .Čak su komentarisali i bili uvredjeni kako smo mi njima dali 8 poena a oni toliko cene Gorana bregovica i vole.Stim da nisu pomenuli da oni nama nisu dali ništa.
misa011
(biznis)
04. jun 2010. u 08.01
Ma nije bitno jel pederko ili ne, tamo je otisao da peva! Tema je sto nam Grci nisu dali ni jedan poen iako cene Bregovica a i mi smo im prijateljsko-bratska zemlja ali izgleda to mislimo samo mi Srbi.Mi smo njima dali 10 poena iako nisu zasluzili ni 1 poen sa onom njihovom OPA pesmom koja ima vise turskog melosa nego grckog.Krivo mi je sto su danima pre Evrosonga na njivovim tv kanalima toliko pljuvali po nasoj pesmi i pevacu, omalovazavali i mogu slobodno da kažem vredjali, bar po mom mišljenju.Svarno ne znam gde se to i u cemu ogleda to naše prijateljstvo jer koiliko vidim mi Srbi smo to malo precenili i uopste to nije obostrano.Pozdrav iz Soluna!!!
CH_1
(elektro)
06. jun 2010. u 14.23
Kako smo brzo zaboravili sve što su Grčka i grčki narod učinili u toki rata za srpski narod!!!
A samo smo „braća” po pravoslavnom krstu!! Setimo se samo koliko su nam i „bliža” braća (i po naciji i po vjeri, „braća” Rusi) manje pomogli. I onda to svew zaboravljamo radi nekih eurosong poena!!!
U nekom sledećem ratu nam niko uopšte ne treba pomagati, jer, šta da nam pomažu kada ćemo ih, koliko sutra već pljuvati!!!
matina
(argos)
06. jun 2010. u 19.42
Ostavi ratove,ne budalasaj!

Pricamo konkretno o GLASANJU Grka.A oni za koje glasamo i tretiramo ih kao bracu zbog iste vere,nisu nam ni jedan poen dali!

To JESTE sramota i bruka,i govori nešto,ili SVE!

Ja NIKADA vise za njih neću glasati.Ovoga puta sam im dala 12.To je bilo zadnji put!
Imported_from_SERBIA
08. jun 2010. u 11.02
Evrosong! Pa nije ni cudo sto mnoge zemlje ili muzicari evrosong trpaju u kantu za smece. Izgleda da je dokaz na ovoj temi, a tako je i kod drugih. Znaci, ako smo braca i sestre, ne bitno kakav je kavlitet pesme ili izvodjaca, ili bilo šta treće, glasamo po „bratskoj” liniji!!!

Sad bi grci kao nasi prijatelji trebali da nam daju 20% snizenje za letnu sezonu, mislim, ne može brat i sestra i neki svaba u siti kos da se trpaju, kel' tako?!!!!!

matina
(argos)
09. jun 2010. u 01.34
prikane

Kao sto i naslov pesme kaže BAREM JEDAN,i to iz postovanja prema nama,preuzeli smo Pravoslavlje od njih,red je bilo...mada je pesma zasluzila i vise od tog JEDNOG poena.Ali ne dati nam ni JEDAN poen jeste uvreda od Grka prema Srbima.Mislim da su i Turcima dali poene,ali ne Srbima!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.