Diskusije : Grčka

Diskusija je deaktivirana na neodređeno vreme.
 Komentar
Potrebna preporuka:)
Iva83
23. jun 2009. u 10.50
Pozdrav!

Koje ostrvo preporucujete za odmor u Grckoj sa bebom koja uskoro puni godinu dana? Eto, mi planiramo malo duzi odmor (3-4 nedelje)ali još uvek nismo sigurni za finalnu destinaciju:)) Sigurno ćemo obici dosta mesta, međutim interesuju me plaze. Najviše bi nam odgovarale pescane, naravno, ciste i da voda nije mnogo hladna (zbog bebice). A da je po mogustvu sve blizu. Prodavnice, butici, restorani, da nije pusto, da ima ljudi, ali i da je moguće da se odmori:))) Putujemo iz SAD-a direktno za Atinu.

Prvobitno je bio Krf u planu, međutim, nakon nekoliko procitanih informacija, čini mi se, da tamo ipak nema plaza za kupanje...Samo na obliznjim mestima... Možda i gresim. Sada smo malo u nedoumici gde rezervisati...

Koje hotele ili apartmane predlazete...

Hvala na svakoj informaciji ili savetu.
denys
25. jun 2009. u 15.05
Obzirom da sa malim detetom dolazis iz SAD...Toplo ti preporucujem ostrvo Zakintos, grad Argasi hotel Illiessa Beche.
Prvo malo je mesto hotel je na samoj obali Jonskog mora.Toplo je i mirno ima i bazen veliki i mali za decu.Ne placaju se lezaljke i suncobrani a ima i prirodne hladovine i cetinara.U samom hotelu može sem prenocista i dorucak uplatiti(svedski sto) veceru i rucak ti prepurucujem u restoranu „Premier” 10-tak minuta od hotela a na plazi hotela imaš sank-bar može se i tu pojesti i popiti.U sobi ima frizider i sef po po 3 Eura dnevno za FRiz i 3 evra dnevno za sef.Ima Ambulanta i ima apoteka koja se nalazi na putu prema gl radu Zakintos(isto ime kao ostrvo).Imaju aerodrom Argasi je 4-5 km od aerodrom može i taksijem ima taxi a mogu se za 50 Eira iznajmiti na ostrvu i kola.Ne znam kako evo tf koji ja imam iz Srbije i pozovi hotel u Argasiju
00302695045345 trazite sobu 61 62 63 ili bilo koju u hotelu a ima i kucice one su hladnije .Ponesite aparat za rasterivanje komaraca na uticnici ima i tamo u poslugama da se kupi i kremu protiv ujeda komaraca.To je problem na svakom ostrvu.Voda je jeako topla i fino je za malo dete.Srećno pa se javite.
Iva83
26. jun 2009. u 08.45
Odlično! Hvala puno na informacijama. Posebno si me podsetio na ambulantu i apoteku, ne daj Boze da zatreba, ali i u tom slučaju da ne brinem! Hvala još jednom!

Pozz
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.