Diskusije : SAD

 Komentar
Kamiondzije
turbo5
(.)
22. jul 2012. u 11.46
Vrati se u CH pun djmova, sto me najviše rajcalo su kamioni i biznis u USA sa njima, tako, bio sam u kontaktu sa našim ljudima koji vrse prijevoz kontejnera iz luke u obliznja skladista ili robne kuce. Imam osjecaj da je ulazak u biznis relativno lak, sama kupovina kamiona isto, sto me zanima, su sami kamioni, bolje reci koje komponente su bitne.Kako vidim marka kamiona tamo nije presudna jer se motori ukrstaju u svim markama(sem nekih izuzetaka), ---koji su se najbolje pokazali(jerbi se vozila kupila ispod 400.000 milja), ----koji mjenjaci(vidim da su uglavnom svi nesinhornizovani fuleri) i td.---
Vozilo treba imati tri osovine ali nije neophodna dugacka kabina jerbo svi dolaze svaki dan doma.
pcelica-maya
(skupljacica meda)
22. jul 2012. u 23.50
Ne znaš prevesti ni da je zippo upaljac dozvoljen u prtljazi a kupio bi kamion i otvorio biznis. Je li to ozbiljno??? Da nisi preskocio par vaznih koraka u razmišljanju?
turbo5
(.)
23. jul 2012. u 06.59
Gdje je problem, ako ne znam engleski mislio sam da mi ti možeš pomoći, zar nije tako, barem sa se nadao, kratko sam bo tamo boravio da proucim zakone i sl, a tek sto su kamioni drugacije konfoguraciju, ako ti nešto znaci u tri zemlje imam svoje komione, zašto nebi mogao i USA, pa makar preko posrednika, nigdje jevtiniji vozaci, gorivo a i sama(polovna) vozila.Opet hvala.
pcelica-maya
(skupljacica meda)
24. jul 2012. u 00.44
Ne znaš zakon, ne znaš jezik, otvorio bi neki biznis preko posrednika, te preko velike bare. Odličan plan, samo napred!
krkator
29. jul 2012. u 19.55
turbo5, pcelica-maya ima za pravo, iako izgleda kao droca na ovoj njenoj slici zenska izgleda ima mozga. Ti mi delujes kao nevidjeno glup, prost i naivan covek, zato se okani bilo kakvog biznisa u USA, jer je to za takve nemoguće. Moras znati jezik glupane, da dobijes dozvole, otvoris firmu, dobijes finansiranje i osiguranje za kamione koji su izuzetno skupi. Svakodnevne promene u ceni goriva su veoma uticajne na ovaj bizins, i treba da znaš gde da punis kamione gorivom...gde da nalazis teret. Ko će tebi slepcu da ustupi teret da im vozis, moras da imaš istoriju sa pozitivnim mišljenjem od drugih musterija...i.t.d.

Radje pokusaj otvoriti neki porno web sajt, evo pcelica-maya bi verovatno mogla tu da ti da bolji savet...

Bok stari!!!
Cuba
31. jul 2012. u 01.00
Najbolje da se Turbo i Krkator udruže u poslu. Jedan glup a drugi sirovina, biznis će prosto da im procveta.
krkator
17. avgust 2012. u 21.37
Cuba, kako bi bilo da se ja udružim sa tvojom kevom, pa da pokusamo ponovo da napravimo malog Cubu jer ovaj koji je sada ovde je totalni klipan...ha ha ha...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.