Diskusije : Kanada

 Komentar
Zatvor za neplacenu kaznu u voznji!
Amazonka
29. jul 2013. u 22.38
Jedna moja koleginica sa posla zaboravila je da plati kaznu za prekrsaj u voznji od pre tri godine. Svo to vreme od tada nisu je kontaktirali, a juče je uhapsena dok je tocila gorivo na jednoj pumpi, i sada treba da bude u zatvoru 45 dana, dok je racun narastao na - 29.000 dolara!

Pokusavam joj pomoći, ali nisam sigurna kako. Njen decko je očajan. Oboje su imigranti, ali ona sada ima kanadsko državljanstvo (za njega nisam sigurna, nisam pitala). Nemaju novca da plate advokate, čak ni da plate kauciju da ona izadje iz zatvora i da pokusa da placa taj bezobrazno veliki iznos u ratama, ako je to moguće. Izgubice posao u međuvremenu ako se ne izbavi odatle, i pitam se da li je moguće od firme traziti pozajmicu - jednu ili dve plate unapred da bi platila kauciju.

Imate li neki savet, kao i brojeve telefona advokata koji eventualno daju besplatne savete ili bar ne naplacuju previse? Radi se o Calgary-u.
D-Man
(Analyst)
30. jul 2013. u 13.17
Amazonka,

Све је то мало чудно јер се аутомобил обично не може регистровати када дугујеш казне за брзу вожњу или погрешно паркирање.

Ево ти мало па прочитај овде http://www.slsedmonton.com/criminal/unpaid-fines-and-debt/ а претпостављам да то удружење студената права може и да помогне. Неки други бројеви су излистани при дну текста. Али, понављам, врло је чудно да би неко могао регистровати аутомобил сваке године а да има неплаћене казне старе 3 године или више.
ovesty
05. avgust 2013. u 21.00
amazonka ne siri laži i neistine,samobudalamoze dapovjerujetvojim laznim navodima
Azdaya
(bedno piskaralo)
07. avgust 2013. u 17.11
„Amazonka,

Све је то мало чудно јер се аутомобил обично не може регистровати када дугујеш казне за брзу вожњу или погрешно паркирање. ”

apsolutno tačno, iskusila na sopstvenoj kozi.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.