Diskusije : Kanada

 Komentar
Da li se igra fudbal u New Westminsteru BC
Danilo_Bg
04. jul 2013. u 00.20
Nedavno sam došao u Vancouver, slabo koga poznajem i voleo bih da rekreativno igram fudbal (matorac sam preko 4 banke). Da li ima neka grupa kojoj bih mogao da se pridružim?
kumashin
07. jul 2013. u 20.03
Pa idi igraj za „bele orlove”to je taj klub koji pripada crkvi na Canada way iako si preko 40 verovatno si bolji od vecine njih.
oes123
(zubar)
10. jul 2013. u 14.47
U svakom gradu postoji liga za starije igrace „Old Timers”. Raspitaj se okolo ili kada neki tim igra pitaj clanove kluba ili sudije...za informaciju.Možda u tvom gradu ima I Srpski tim. U Hamiltonu,Ont. ima ih bar desetak. Ono sto igrači izgube na kilazi za vreme igre to nadoknade posle igre uz ice I pice...
Što se tiče Belih Orlova u Torontu oni ne pripadaju crkvi I poluprofesionalci su. Tačno je da im ove godine slabo ide al' to je fudbal. Kakvi igrači takav I trener (ili obratno).
D-Man
(Analyst)
23. jul 2013. u 17.27
Човек је у Бритиш Колумбији па му Бели Орлови из Торонта не значе баш пуно (постоје и Вели Орлови у БЦју али они немају екипу преко 40 година). Међутим, постоји екипа Serbia United која има и екипу ''матораца''.
http://fcserbiaunited.com/
oes123
(zubar)
25. jul 2013. u 16.36
Zašto bas mora da igra za Srpski tim kojega možda ni nema. Igraj za bilo koje druge pa ćeš upoznati I steci vise prijatelja uz fudbalsku razonodu.Možda ćeš imati manje stresa?!
CEO
(Filozof)
27. jul 2013. u 06.55
Ima srpski fudbalski klub u Metro Vankuveru za osobe preko 40 godina starosti I to pri crkvi Sv. Save, a to je kao sto neko rece Serbian United. SFC Beli Orlovi su preko SPC St.Arhangel Mihajla I nemaju tim za nešto starije.

Srećno!
CEO
(Filozof)
27. jul 2013. u 06.57
Zaboravih da napomene da ima naših Srba koji čini mi se bas u Burnaby/New Westminster igraju I kosarku, ali to nisu timovi nego cisto radi razonode I druzenja. Možda te I to interesuje. Ne znam tačno ni gde ni šta, ali ako odes u bilo koju nasu crkvu možeš da saznaš.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.