Diskusije : Kanada

 Komentar
Hajde da vidimo dijasporu u Kanadi
pagos
(s)
19. mart 2013. u 06.21
Hajde da vidimo dijasporu u Kanadi
pagos
(s)
19. mart 2013. u 05.28

DA LI BI OVA SPODOBA IMALA MUDA IZGOVORITI OVAKO Nešto U KANADI KOJA JU JE ODGOJILA

http://www.vecernji.hr/regije/ruza-tomasic-hrvatska-je-hrvate-ostali-su-gosti-clanak-525084
Večeras je u Slatini svečano obilježena proslava 23. godišnjice HDZ-a Slatina koju je upriličilo otprilike 200-tinjak Slatinčana. U ozračju duhovitih zgoda, obilja povijesnih priča te pokoja kritika, govori su se nizali jedan za drugim.

- Vrijeme je da se glasno kaže istina, da Hrvat danas ipak smije reći u Hrvatskoj da je „lopov lopov a četnik četnik” - rekla je Tomašić, te obećala da će ova stranačka suradnja s HDZ-om donijeti veliki dobitak svima, a ponajviše građanima.

Tomašić je najavila vraćanje sistema koji je ukinut davno a sve zbog toga da se sakrije istina, te je istaknula da je „Hrvatska za Hrvate”, a da su „tek svi ostali gosti”.

http://www.vecernji.hr/regije/ruza-t...-clanak-525084

Možemo da pogađamo na koga se odnosi to „ostali”, osim brojne srpske zajednice u Hrvatskoj nijedna nacionalna manjina ne prelazi 20-ak hiljada

Ruža Tomašić

Ruža Tomašić (Mladoševica, BiH, 10. svibnja 1958.) - pokatolicena pravoslavka političarka, predsjednica Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević

Rođena je 10. svibnja 1958. u Mladoševici u okolici Maglaja u Bosni i Hercegovini. S roditeljima, bratom i šest sestara živjela u Velikoj Kopanici. Bavila se rukometom. S 15 godina otišla je u Kanadu, gdje joj je živjela sestra. Tamo je završila policijsku akademiju (Ontario Police College). Radila je kao policajka u borbi protiv droge, maloljetničke delikvencije itd.
prof_Gale
(manager)
11. maj 2013. u 12.16
Šta je cudno? Pa Kanada je 1945 i 1970 i kasnije primila gomu ustaša i ekstremnih Hrvata dajuchi im shansu da sa sigurnog rade protiv SFRJ i Srbije. Kasnije im je i materijalno i vojno pomogla u genicidu nad Srbima. Poznato je da je Gojko Sushak bio uzoran Kanadjanin kao i mnogi drugi poput one dvojice iz Kalgarija koji su kao dobrovoljci otishli da kolju Srbe u Krajini. Oba su u ovdashnjim medijim slavljeni kao heroji. Tako da ne chudi da je i iva spodoba kanadjanka. Lep primer kako je odgojena u Kanadi zemlji multikturalizma, demokratije, ljudskih prava, sloboda, ljubavi, charetera i slichnih pojava.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.