Diskusije : Kanada

 Komentar
Povreda na poslu
krajina-srem
(penzioner)
20. avgust 2012. u 15.21
da li je neko bio u sličnoj situaciji.sticajem okolnosti obavljam zanatski posao koji ponekad ukljucuje i podizanje predmeta vece tezine da bi se obradili ddalje,pre 2 sedmice pri podizanju istog osjetio sam jak bol u donjem djelu ledju,nalaz kod doktora i kiropraktora snimak ukazuje na ostecenje disca i zivac i vjerojatno potrebna fizioterapija ili operaqcija,od tad ne radim,raportirao poslovodji,doktor reko da prijavim compensation boardu,u firmi izbjegavali da urade par dana i pokudavali da ubjede da sam ja i pre 2 godine iso kod ciropractora na masazu,nakon mog insistiranja i doktorovog izjasnjenja oko moguće operacije poslali i oni ko firma za compansation prijavu povrede,,,situaciju malo komplikuje to što nisam permanent resident u kanadi,radim na radnoj vizi već 4 godine i 7 godina od apliciranja za trajno boraviste,..za 3 mjeseca mi istice radna,vjerovatno se neću moći vratit u istu firmu,mala family owned company,..vasha iskustva,prijedlozi,savjeti...unaprijed hvala
Sele
24. avgust 2012. u 09.26
To što se vama desilo je najobičniji isijaz. Oni to zovu „sciatic nerv”. U vasim godinama ostecenje diska imaju 95% ljudi i ako podignete nešto teško to izaziva ukljestenje nerva. Oni to smatraju za oboljenje koje je izazvano staroscu. Placace vas dok vam ne bude bolje a onda mogu da vas otpuste.
To je samo moje mišljenje a na vama je šta ćete dalje.
prof_Gale
(manager)
11. septembar 2012. u 02.18
Samim tim shto si na privremenom radu u ovoj velikoj, lepoj i nadasve radnoj zemlji sanse da bilo shta dobijesh za povredu su veoma male. I to shto nisi Dzon Smith ili Pol Dzons Junior to josh vishe umanjuje shanse. Trebao si da znash ono shto su nas uchili u skoli a to je „Zdravlje je covekovo najveche bogatstvo”. Ovo je zadnja zemlja gde će neko ceniti to shto si za firmu i njen profit slomio ledja. A prichali su ti bajke o tome kako se ovde cene radnici?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.