Diskusije : Berza

 Komentar
@ontario - plan za investiranje?
orisni
(diskutant)
27. april 2016. u 20.54
Ontario, jesi li procitao neki kulturan forum o investiranju (npr. http://www.financialwisdomforum.org/forum/) ili neku dobru knjigu (npr. sa https://www.bogleheads.org/readbooks.htm) tako da možeš da napravis svoj plan investiranja? Kako ti trenutno izgleda plan?
Taurus
29. april 2016. u 10.05
Orisni, svaka cast, imao si dobar mesec !
Oterao si sve, samo još ja ostao :)

Ja kao pišem Preriji, a ti vidim pišes ontariju.
Već dugo vremena nisi koristio ono korisnicko ime - Kraljevic Marko !
Da nisi zaboravio lozinku?
To može da se desi kad se registrujes na vise imena. Sve mislis upamticu... ali od zurbe da se malo piše po forumu zaboravis da zapises lozinku negde i onda gotovo.

Nego ajde pitaj ti mene nešto dok se neko ne javi pa ćemo se opet svadjati kad nas bude vise. Ne vredi se ovako svadjati a da niko ne vidi:)
Taurus
04. maj 2016. u 10.01
Nemas pitanja ?
OK imam ja !

Mislim, mene ne zanimaju indexi, o tome znam koliko mi je potrebno.
Mene zanima kako ti trosis svoje pare, osim onoga sto odvajas za indexe. Koliko ti je ostalo do penzije? Da li si vodio partnera da vidi Srbiju? Ako jesi, šta mu se najviše svidja?

Ja juče obilazio jedan manastir na Fruskoj Gori i tamo sretnem neku grupu turista iz Cikaga (a ja znam engleski i pricao malo sa njima), kažu bili u BG i nije im se svideo, ali NS vole jako puno. To su stariji judi, rekao bi da su penzioneri. Zaboravio sam da ih pitam kako su investirali pare i ustedeli za putovanja !
Taurus
18. maj 2016. u 15.19
Ej, djesi orisni :)
Šta je ovo, presao si u komuniste?
Svidja ti se crvena boja !
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.