Diskusije : Berza

 Komentar
Soros-prodaje-deonice
pravda_i_istina
13. novembar 2015. u 10.55
http://srbin.info/2015/11/13/soros-prodaje-deonice/
op,op,op,...nemoj posle da bude „nismo znali”:
soРОШ НАЈАВЉУЈЕ ХАОС: Милијардер продаје деонице упола цене и купује злато!
Taurus
13. novembar 2015. u 13.19
Jesi li ti ikada prodavao deonice ?
pravda_i_istina
13. novembar 2015. u 16.44
nisam ni kupovao, niti ću, ali kakve veze ja imam?- soros je tema

nego jesi li ti ikad kupovao fizicko zlato?
Taurus
13. novembar 2015. u 22.29
Pravda,
Pitam te zbog toga jer oni koji su nekada kupovali i prodavali deonice znaju da ih je nemoguće prodati u pola cene. To jednostavno tako ne radi. Takav naslov mi odmah daje sumnju u tacnost informacije.
Inače jesam pristalica kupovine zlata u bilo kojem obliku - deonice, ETF ili fizicko zlato, ali kao savet - sve zavisi od pojedinca kako i koliko.

Ja jesam kupovao i fizicko zlato, zašto pitas?

pravda_i_istina
14. novembar 2015. u 11.50
verovatno nestrpljivo, u pola skorasnje cene

za fizicko zlato pitam iz dva razloga:
1. jer je ono zajedno sa nekretninama sigurno utociste kapitala (skoro sam gledao na youtube-u prikaz ko sve od poznatih tako usidruje kapital, evo ga https://www.youtube.com/watch?v=tLbVhw16K5o Economic Collapse 2014-2016 Investment Strategies)
2. koliko se promenio, prolongirao rok isporuke? i da li mislis da će se kada navala na potcenjeno zlato kulminira, taj rok prolongirati do nemogućnosti da se zlato i defacto isporuci, ili će cena raketirati u nebo i tako ipak svi biti namireni?
pravda_i_istina
14. novembar 2015. u 12.00
zaboravih i 3. razlog:

skoro sam citao da je neka banka „cuvala” (i naplacivala to cuvanje) zlata, a da ono u stvari i nije bilo kod njih, tj. nije ni postojalo - znaci, ti si samo mislio da si kupio fizicko zlato, a u stvari si imao bevrednu priznanicu - gro zlata prosto nema, trguje se papirnim, nepostojecim zlatom
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
15. novembar 2015. u 00.29
Zna se gde možeš kupiti fizicko zlato koje možeš staviti u deposit boks u banci, a vecina ima papire zlatne, a sutra da žele poluge za te papire dobili bi po usima.
Taurus
15. novembar 2015. u 08.38
Živim u Kanadi, imam otvoren racun kod Scotia Banke gde mogu da kupim zlato i srebro koje ti UPS donese kuci, znaci pravo zlato a ne papire.

Ja nisam kupovao neke vece kolicine bas zbog skladistenja, znam da se može dobiti sef u banci ali eto nisam tako uradi nego sam većinu toga podelio deci, rodjacima i prijateljima kao poklon u raznim prilikama, ali nešto ostavio i sebi !
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.