Diskusije : Berza

 Komentar
Orisni cost fallacy
Taurus
13. novembar 2015. u 08.50
...Eto ako bi se Orisni ponovo javio na forum i priznali da su napravili grešku, mi bismo ga primili kao ravnopravne ucesnike na forumu. Ali ako se on sakriva i ne žele da prizna grešku nego tvrdi da je prodaja HOD.T na $5 bila odličan potez mada HOD.T danas kosta $14, onda je teško uzeti ih za ozbiljno. Jedino mogu da budu uzeti kao primer za pouk mladjima kako ne treba gresiti sa neiskusnim savetnicima i kako treba nauciti šta je „Orisni cost fallacy”.
Taurus
16. novembar 2015. u 21.07

Ako neko primeti da je Orisni vaskrsnuo, neka ga neko podseti da je ovde duzan da objasni lekciju po kojoj je savetovao da nas posten covek proda akciju na kojoj je mogao da zaradi 400% za godinu dana.
Umesto toga on ga nagovorio da proda tu akciju i kupi nekakve index fondove na kojima niko nikada nije zaradio.

Ovo treba da posluzi kao lekcija ostalim novim investitorima da ne slusaju strucnjake koji nikada nisu trgovali akcijama na berzi, ali ipak imaju hrabrosti da dele savete.
Taurus
30. novembar 2015. u 21.37
Sakrio se u misiju rupu, ali oci mu vire iz mraka.
Pazi da te ne pojede maca !
Profesor-Kanada
(Profesor)
18. septembar 2016. u 10.44
Taurus
22. decembar 2013. u 17.19

Mogu ja da odgovorim na sva pitanja, nije to problem, nego ovakava pitanja niko nije zainteresovan da diskutuje sa tobom.

Kao prvo ti ne držiš CUU akcije.
Kao drugo ti ne investiras na berzu uopste.
Kao treće ti si veliki protivnik investiranja u pojedinacne akcije.
Kao četvrto, jako si dosadan i nefer diskutant, izvrces ili preracunavas nebitne informacije samo da bi dokazao kao mi gresimo.
Jednom kad te ubedimo, ti pokrenes istu temu iz početka, tako da niko nema ni volje ni snage da sa tobom diskutuje o bilo cemu.

0
aquariusnorth
(sisac golubova)
23. decembar 2013. u 18.04

Taurus...ti si moj idol...tako si lijepo srocio u nekoliko tocaka ,da se ovaj sarlatan ne može oprati ni sa varikinom...pice je na moj racun ako si u gta area
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.