Diskusije : Berza

 Komentar
PetnaJest
orisni
(diskutant)
10. novembar 2014. u 22.04
http://finance.yahoo.com/q?s=CUU.V danas zatvorio na 15c a tokom dana trgovan i na 14c. Svi znamo da će Jopet da skoci, ali kada? To zna samo KarabaJa. Steta sto ga nema da se javi, makar i na iJekavskom. Oni koji niJesu prodali na 23c 16-og oktobra su za manje od mJesec dana izgubili -34,8%. :(

Za one koji su novi na ovom forumu, evo par saveta. Ako živite u Kanadi, idite na FWF forum (http://www.financialwisdomforum.org). Ako živite u Americi, idite na BH forum (http://www.bogleheads.org/). Sve najbolje šta god odlucili.
aquariusnorth
(sisac golubova)
12. novembar 2014. u 00.18
Za one koji su novi na ovom forumu, evo par saveta.

evo sad orisni radi kao razvodnik. razvozi nove citaoce po forumima, I stavise radi kao google...mora biti da od welfare vise ne moze da živi...hoćemo li da mu damo koji dolar ? da se ne skida sa welfera...nedobog da se odluci da radi, udavice gazdu od dosade
aquariusnorth
(sisac golubova)
12. novembar 2014. u 00.25
je li orisni? obrisao je Taurus patos sa tobom na dividendama, nikako da mu suptilno odgovoris ? da se nisi postidio, pa sada odlucio da razvodis ljude ? (je li , to mu ti dodjes kao neki Razvodnik prve klase ha ? )
Taurus
12. novembar 2014. u 20.40
Ostao je bez materijala za pisanje, jedino ga CUU stimulise, prosto se usere od sreće kad CUU padne za cent ili dva.

Postoji sansa da je on izgubio neke pare na CUU pa sad stalno proziva Karabayu. Secam se jedne teme od pre par godina na kojoj je pisao kako je pobedio Karabayu i SME-derevca ... kupio CUU za milion dolara ... ali zbog tehnicke zastarelosti ovog foruma nije mogao da kopira spreadsheet nego je napravio neki kilometarski komentar koji je eto dokazao kako je on zaradio pare na CUU a Karabaya izgubio.
Taurus
13. novembar 2014. u 18.42
CetrnaJest , je*em ti sunce !!!

Jel' neko prodo' CUU ?

Nemoj sad da kad je cena pala na 14 centi niko nije izgubio pare!
fcuk
(A)
13. novembar 2014. u 19.46

Koliko može dole da ide? Može li pasti na 3-4 centa?
Taurus
13. novembar 2014. u 23.00
Može, zašto da ne. Vecina kompanija poput CUU, koji nemaju proizvodnju su već ispod 10 centi. EAG je 2.5 centa , jedno od najboljih nalazista zlata u Kanadi.
Steta za one koji moraju da prodaju po ovoj ceni inače ja bih voleo da padne sto vise tako da mogu da dokupim još po sto nizoj ceni. Važno je da cena ne pada zato što je nešto loše sa kompanijom, nego sto je takav trend u celom sektoru.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.